AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 059
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Как се стига до втората част?
abe hora taq parola ne stava kajete dr ako znaeteeee :S:S:S:S

Паролата е тази. Пробвай по-настоятелно.

Понеже имах много запитвания на лични от различни момичета за 2 част на играта, ето какво има в правилата:

Всеки, който успее да сложи Звездата в небето преди 13-ти ноември ще има щанса да спечели ексклузивно SPA аll inclusive преживяване за двама в SPA Комплекс Катарино. Подробностите за приключението, което може да ви донесе SPA уикенд ще бъдат изпратени по имейл на регистриралите се изграчи, който са завършили успешно фаза 1 на играта.

Това е прословутата 2 фаза, за която ще Ви трябват цитираните от мен по-нагоре фрази, за да разрешите загадката.

# 736
  • о`майна лунна нощ е
Аз няма да се занимавам с играта.
Ще я погледна от любопитство, но не ми се клепа пред компютъра да гримирам екрана с идеята за вероятна награда, която едва ли ще взема. Цък - този път без мен в калабалъка.

ХиНиН, и мен ме резнаха за картата нагло и безочливо. Естествено обяснения защо не ми дадоха. Аз съм тъпа и упорита обаче и не съм спряла да чопля из дебрите на банката. Скоро ще имам светлина в тунела дали наистина е имало причина да ми откажат /т.е. служителят "компетентно" ми е помогнал за това/, или просто съм била 10-я печелиФш, на който по график отказват.

# 737
хахах, чак сега я видях тази игра Simple Smile
и аз си плеснах звездичка Wink

# 738
Дали новия гланц glazewear sparkle -sugar cane  в действителност е толкова светло розово?

# 739
След много чудене снощи си направих интернет заявка за кредитна карта. За колко време идва отговора,на адреса,който съм посочила ли ще го пратят или ще ми пишат съобщение в сайта? newsm78

На мен ми се обадиха по телефона посочен за връзка на следващия ден.

# 740
  • София
Aз чак сега виждам играта. Интересно дали следващата седмица ще се започва отначало броенето, очевидно вече са се събрали 35 регистрации и няма смисъл много да се бутам.  Laughing

За Райфайзен и аз съм чувала, че има доста разправии. Дано при мен няма.
Аз не съм попълвала молба за извлечение до адрес, само при официалното заявление май имаше да се отбележи нещо, но не помня вече.  newsm78

Подаръци за Топ Представителите

Всички Представители членове на Топ клуб Сребърна звезда ще получат Гланц за устни Sugar Cane, номер 4031 1.
Всички Представители членове на Топ клуб Златна звезда ще получат Спирала Supershock Intense Teal, номер 4155 8.
Всички Представители членове на Топ клуб Платинена звезда ще получат Лосион за тяло Spotlight.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 16:06 от bebsun

# 741
  • Бургас
В правилата пише, че всяка седмица от понеделник до неделя, първите 35 участника, които са събрали звездата, ще получат награди и ще бъдат обявени следващата седмица. Така ще е през всички седмици до 01.11.2009  Peace Така че задръж до другото "теглене"  Mr. Green

# 742
  • София
Аз така или иначе пробвах само с косата (озорих се) и накрая ми изписа, че имали технически проблеми и да съм пробвала пак след няколко минути. #2gunfire

# 743
  • на североизток от Рая
 Ей,хора,защо се занимавате с тези измислици?!Това е пак едно от недоразуменията в Ейвън...Аз поне така мисля,ноооооооо,всеки сам си решава!

# 744
Ей,хора,защо се занимавате с тези измислици?!Това е пак едно от недоразуменията в Ейвън...Аз поне така мисля,ноооооооо,всеки сам си решава!

Точно така. Щом една свясна игра не могат да направят, за какво да говорим ?  Joy

# 745
С тая игра умело ни отвличат вниманието! Sunglasses

# 746
нямат повечко пари да дадат една свестан интересна игра да направят

# 747
Нещастници.

# 748
  • плевен
Още веднъж ще попитам-има ли код за коледната мини брошура Praynig

# 749
  • София
Още веднъж ще попитам-има ли код за коледната мини брошура Praynig

Аз не виждам коледна миниброшура, пък камо ли код. Имам до к15 и съответно нейната нетна.

Общи условия

Активация на акаунт