AVON- обсъждане на продукти 13-14 кампания

• 32 721
  • 663
  •   1
Отговори
# 630
Зависи за какво ти трябва. Ако е просто, за гладка и здрава кожа - розовата серия.

# 631
Серумът с омекотяващите перли ми е един от любимите продукти,много сполучлив продукт и според клиентките ми също.Кожата става много гладка и мека и овлажнява добре.Препоръчвам го Peace

# 632
Мерси много  bouquet реших да си взема серума и розовия лосион.

# 633
Аз не разбрах дали имаш някакъв кожен проблем като - лющене, напукване и т.н., защото, ак ое нещо подобно по-добре си вземи лосион от медицинската козметика.

# 634
Аз не разбрах дали имаш някакъв кожен проблем като - лющене, напукване и т.н., защото, ак ое нещо подобно по-добре си вземи лосион от медицинската козметика.
Не просто съм много чувствителна и често се обривам за това ме е стах.

# 635
  • София
Някой виждал ли е тази чанта? Материята изглежда мека, но дали няма да се обели бързо?  Thinking

http://avon-line.hu/images/upload/big/product/kiegeszitok/taska/ … 8-jessa-taska.jpg

# 636
Някой виждал ли е тази чанта? Материята изглежда мека, но дали няма да се обели бързо?  Thinking

http://avon-line.hu/images/upload/big/product/kiegeszitok/taska/ … 8-jessa-taska.jpg

Бебсън, "буквално" съм я виждала, но не мога да кажа много. Не се различава по нищо, като качество от другите чанти на дъщеря ми.
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3135339&df=640464&dflid=3

# 637
Да, и аз съм за серума с омекотяващи перли ССС.Една приятелка ми го подари, използвам го за мазане на корема, против стрии, вече съм изразходвала половината опаковка, доволна съм.

# 638
  • София

Бебсън, "буквално" съм я виждала, но не мога да кажа много. Не се различава по нищо, като качество от другите чанти на дъщеря ми.
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3135339&df=640464&dflid=3

Mерси. Значи, ако имам излишни пари...  Grinning

# 639
Това чудо в първия момент, ме разочарова, заради това, че от километър си личи, че е пластмаса, но като го подържах...пак започва да ми харесва, но със сигурност не е красиво, като в каталога.  В началото "камъните" седяха някак матови, но сега се позагладиха Shocked, ама как го обясних... бяха като изцапани с нещо...
Това колие тъкмо щях да го поръчвам и като прочетох и видях се позамислих, пък и по-дълго ми изглежда отколкото на снимката. Чудя се между него и това, което е комбинация между "злато" и перли. Явно ще се почудя още  Simple Smile

# 640
здравейте! току що ми донесоха изсушаващи какпки за лак, но шишенцето е пълно едва на 2/3 от цялата му вместимост. иначе изглежда здраво затворено... някой ако е поръчвал моля да ми каже така ли трябва да е?

# 641
  • Монреал
Здравейте,
нормално ли е да щипе леко по кожата след като се нанесе Smooth Minerals пудрата?

# 642
  • София
Не, аз не съм наблюдавала нищо подобно.  Thinking Да не би да си алергична към някоя съставка, въпреки, че се води за чувствителна кожа.  Thinking

# 643
  • USA, Steak State
tan4e1 Какъв беше смисъла на двата цитирани чаршафа?Имаме още 3 дни до новата кампания, темата е достатъчно голяма. Моля ви, не я пълнете с безсмислени постове. Ще взема и аз показалката като Катето  Mr. Green

# 644
  • Русе
здравейте! току що ми донесоха изсушаващи какпки за лак, но шишенцето е пълно едва на 2/3 от цялата му вместимост. иначе изглежда здраво затворено... някой ако е поръчвал моля да ми каже така ли трябва да е?

Привет и аз днес взех поръчката, и като отворих опаковката видях, че са толкова пълни капките  Rolling Eyes , затова влязох да попитам вас, че да не се изложа нещо пред клиентката  Embarassed Виждам, че и при теб са така, но нека и друг, който ги е поръчвал да каже - на снимката в брошурите са пълни до горе  Confused

Отделно получих само чантата от к-кта "Anna" и клиентката иска да я връща, защото й няма портмонето  ooooh!
Към кампания 14 в неилюстрираните предложение има някакво портмоне "Anna" за 16.90лв с друг номер 04481 - някой може ли да ми каже нещо повече по въпроса? Благодаря предварително.
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт