...

• 5 719
  • 92
  •   1
Отговори
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:10 от VioletaR

# 1
  • Няма такава държава!
Боже, това не ми беше минавало през ум! Много странно поведение, на де кажа извратено!
Аз не бих търпяла, за теб - ти си знаеш.

# 2
  • София
Е ти какво очакваш да ти кажем?!  Joy

Съпругът ти е лош съпруг и лош програмист.  Стига му акъла да тества нещата, но не и да създаде нещо- добро семейство или добър код.

# 3
  • на изток от рая
Доколкото разбирам, те използва като опитно зайче. Ако изводът ми е погрешен, моля за извинение, на първото кафе съм. А ако съм те разбрала правилно, ами, пробвай с нестандартни реакции, различни от предполагаемите за дадена ситуация.
Нещо много хладнокръвен твоя човек?!

# 4
Ти какво работиш? Приложи някой твой модел.

# 5
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:10 от VioletaR

# 6
 Joy JoyМного смешно ми стана, ама на тебе едва ли ти е до смях.
Аз щях да го игнорирам, млъквам и няма да си говоря с него докато не му дойде на акъла, че не съм опитно зайче. Crossing Arms
Да се запише на курс по психология като има такива мераци Thinking

# 7
  • София
Не, не е нормално. Няколко месеца след сватбата би трябвало да сте лудо влюбени, безкрайно щастливи и да правите денонощен секс, вместо да "събирате информация". Тая работа се върши преди сватбата, после - късно е, либе, за китка Laughing

# 8
  • Бургас
Кажи му че ако продължава така, след време ще те води по лекари , за да ти лекуват различните болести, които ще са следствие на сегашното му поведението. Нервите са само пряката реакция, но колко са другите последици, не е истина!

Не се оставяй,а постави нешата ребром и му покажи, че е време да престане, ако иска да има до себе си за цял живот здрав и нормален човек! Успех.

# 9
Ъ!? Shocked
 Бих му обърнала настройките на този любящ съпруг.  Mr. Green С неговите камъни по неговата схема.

# 10
  • София
newsm78 интересно как стигна до извода, че е лош програмист. Аз съм убедена в обратното, но темата не е за професионалните му умения...

Щом питаш:
1. Това , което описваш , го правят тестерите предимно. Девелъпърите са твърде скъпо платени, за да се занимават.
2. Ненаиграл се, ненатествал се, пристига у дома да тества твоите реакции! Защо, някаква професионална неудовлетвореност ли, да се докаже поне в къщи, че е много добър в математическите модели?!
3. Независимо от причината, поведението му е безкрайно неуважително. Като тества системи сигурно има някаква цел. Каква му е целта в отношенията с теб? Кое иска да изпита? Дали ще издържи лоялността ти или нервната ти система? Явно при теб се къса второто, въпросът е струва ли си?

# 11
Кажи му че ако продължава така, след време ще те води по лекари , за да ти лекуват различните болести, които ще са следствие на сегашното му поведението. Нервите са само пряката реакция, но колко са другите последици, не е истина!

Не се оставяй,а постави нешата ребром и му покажи, че е време да престане, ако иска да има до себе си за цял живот здрав и нормален човек! Успех.
Peace  Само да добавя : ако има кого да води. Защото ако действа по този начин едва ли ще го  изтърпиш ти или която и да е друга жена.Все пак си жив човек.

# 12
  • София
На мен също ми стана много забавно как мацката се засегна от предположението "лош програмист", но не каза нищо по предположението "лош съпруг" hahaha Това като една серия от любимото ми криминале Убийства в Мидсъмър- Идваме да разпитаме съпруга Ви във връзка с едно убийство и едни пари - Какви пари? - казва видимо притеснената съпруга Joy

# 13
newsm78 интересно как стигна до извода, че е лош програмист. Аз съм убедена в обратното, но темата не е за професионалните му умения...

Щом питаш:
1. Това , което описваш , го правят тестерите предимно. Девелъпърите са твърде скъпо платени, за да се занимават.
2. Ненаиграл се, ненатествал се, пристига у дома да тества твоите реакции! Защо, някаква професионална неудовлетвореност ли, да се докаже поне в къщи, че е много добър в математическите модели?!
3. Независимо от причината, поведението му е безкрайно неуважително. Като тества системи сигурно има някаква цел. Каква му е целта в отношенията с теб? Кое иска да изпита? Дали ще издържи лоялността ти или нервната ти система? Явно при теб се къса второто, въпросът е струва ли си?

офф, ама ми взе думите.
ще я срине от бъгове на финала, продукта ще е крайно незадоволителен...
кода в главата ти как се пренаписва???там счупи ли се-аут си.

# 14

И аз живея с програмист и смело мога да заявя, че добър, но нито и за минута не му е минало през ума да ме третира като система...
А го е направил, а съм си отишла при майка за дълъг период от време ...

Но поведението му ми напомня на предишния човек с когото съм живяла... Той ми ги прилагаше такива методи със същите мотиви. Той не беше програмист, а обикновен комплексар и добре, че си намери друг обект на експериментите.

Не ти казвам да си ходиш, но започни и ти да му опъваш нервите с неща които знаеш, че ще го изкараш от равновесие...
От друга страна знам, че най-доброто оръжие за такива хора е да им покажеш, че не могат да те наранят, но в дадената ситуация човека може да си помисли, че си особено издръжлива и да те подлага на какво ли не, само защото знае, че ще издържиш.
Покажи му, че човека не е компютър, не е набор от команди и при него не важи зависимостта, "Ако...То..."
Желая ти успех и се надявам, това да е временно увлечение на момчето, а не е някакъв начин да се опитва да се чувства велик.

Общи условия

Активация на акаунт