Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 320
  • 686
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
То това намаление там май е целогодишно. Обаче внимавайте, много прокъсани дрешки има, с дефекти.....вече за не знам кой път решавам нещо да си купя и му намирам дефект точно преди да го платя....

# 211
Аз в Кенвело съм фен на тениските.

# 212
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
Да ви кажа за едно намаление в Сити Центъра.
В детския магазин на етаж 0 (не помня името, съжалявам) има happy hour от 14-15 часа ако направите сметка над 49 лв. получавате 15% отстъпка.

# 213
Магазинчето е Fox-вече се коментира доста по-назад в темата.

# 214
  • София
В Sprider има 50% намаление на всички якета! В Geox - 20% на новата колекция!

# 215
  • София
В Sprider има 50% намаление на всички якета! В Geox - 20% на новата колекция!

A на детските якета има ли намаление?

# 216
  • София
Мисля, че на всички. Питай по телефона.

# 217
Във Фокс има 50%, но си заслужават само дрехите в детския и бебе6кия. В този за възрастни е кошмар- дрехите, които са на 50 % са изкарани току- що китайски парцали, а тези от зимната колекция са си на старите цени! Shocked

# 218
Във Фокс има 50%, но си заслужават само дрехите в детския и бебе6кия. В този за възрастни е кошмар- дрехите, които са на 50 % са изкарани току- що китайски парцали, а тези от зимната колекция са си на старите цени! Shocked
В детските всичко ли е на 50% или само определени,много е рано всичко да е на половина.Е аз не че имам нещо против просто се учудвам

# 219
Абе не точно всичко, но има добри попадения. Например всички якенца за момчета са 39 лв.

# 220
може ли да ми кайете кога има намаления през ноември newsm78

# 221
  • София
тъкмо влязох да ви кажа за Фокса ама са ме изпреварили. Зимните якета и за момче и за момиче са по 40 лв. В Овиеса също има анцузи 24лв комплекта като за детски и са ватирани,но не от най-дебелите. Блузки ватиранки по 12,50 тънки памучни по 8,50 или 8,90 забравих вече. Дънки има няколко модела по 25 и 29лв и са страхотни аз обзаведох синковеца вчера.  В Бенетона не видях за момче нищо интересно и не запомних цените,но май нямаше намаления.

# 222
В Овиес намаленията само за детски дрехи ли са? Лятото имаше дамски дънки за 18 лева, много хубав skinny модел, но докато се усетя, нямаше вече моя размер... Sad

# 223
Evka za kolko godihno dete se otnasqt cenite

# 224
На мен ми се стори, че якенцата за момичета са по 50 лв, не по 40. А случайно раничките, които са на колелца дали са ги намалили?

Общи условия

Активация на акаунт