7 СОУ Наиден Геров - Варна, първи клас

• 22 381
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Имам син който ще бъде на есен в 1 клас. Чудим се между Раковски и З.Стоянов. Знаете ли нещо за двете училища?

Знаем даже много, какво те интересува?

# 31
Дъщеря ми учи в Найден Геров, много съм доволна от госпожата й - Ж. Демирева. Доколкото контактувам с други майки от съседни класове, те също са много доволни от учителките Peace

# 32
Разглеждах сайта на училището и ми направи впечатление ето тази снимка http://7souvarna.com/images/panorama2010/large/10.jpg , а доколкото знам униформи има само в начален курс. Въвелили са униформи в горните курсове или са облечени така само за панорамата?  Hug

# 33
  • гр.Варна
Имат си и големите ,точно като на снимката. Колко и как ги носят е друг въпрос Wink

# 34
Milena, благодаря Hug
Гледах в един сайт униформите, но бяха показани само на малките.  Дали знаеш от къде могат да се поръчат и тези на големите?  newsm78

# 35
  • Варна
Вратовръзки раздадоха и на малките в първи клас, безплатно.
Големите имат и ризи/май/ ама само за тържествени случаи.

# 36
Flash*, благодаря и на теб. Решили сме тук да учи след осми клас /дано не се счита за спам, все пак темата е за първи клас/ Hug

# 37
  • най-шареното място
Аз съм виждала и жилетки за големите - черни с райе.

# 38
  • гр.Варна
Аз съм виждала и жилетки за големите - черни с райе.
E, това не съм го видяла за цяла година  Laughing , но може да е мое недоглеждане Wink Връщаха ги тази година от вратата да си сложат белите ризи. А малките са с жълто зелените блузки и жилетки които никак не са хубави /раздърпват се веднага/  Купуват се от някакво магазинче ,ако не се лъжа на базар Левски. Но в началото на учебната година правят обща поръчка.

# 39
  • Варна
Да, 'униформите' на малките са ужасни, според мен разбира се. Макар тениските да са от хубаво трико, жилетките са.... Confused Rolling Eyes
Не ги харесвам.
п.п. поне при нас, имаше ден в който ходихме в училището да мери детето жилетката и тениската и да се поръчва. Обаче не помня по това време ли беше или септември Embarassed.
После ако някой иска нещо допълнително, може сам да си поръча на продавачката в магазинчето на базар Левски...
Аз за 2ри клас нищо не купувах защото си и ставаха тези от 1ви клас, а има тениска дето още и е голяма. А уж е малък размер...шият ги едно към гьотере Crazy

# 40
Сега разглеждах допълнително галерията и тези жилетки ми напомнят много за тези от нашето училище,само че цветовете са различни. Иначе детето ми не си купи униформа и с процедурите не съм много запозната.

Сега след 15-ти ще отидем на място да питаме за всичко, което ни интересува.

# 41
  • най-шареното място
Първолаците ще бъдат "обгрижени с униформи" още лятото вероятно. Миналата годиан е било така - юни.

# 42
  • Варна
Интересна ми е темата, че проучвам въпроса сега. Peace

# 43
  • Варна
Имате ли информация кога ще бъде изнесено класирането по паралелки ? И при този прием на 147 деца дали изобщо може да се говори за целодневно обучение ? Предполагам, че на родителската среща на 15.06 ще има известна яснота, но ако някои знае подробности моля да сподели!

# 44
Аз също се чудя, защото пише, че родителската среща на 15.06. ще е в класните стаи, а всъщност ние не знаем при кой учител те са приети????? Кога ще се разберат паралелките?

Общи условия

Активация на акаунт