Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 191
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
Добър ви ден! Hug Известно време ме нямаше.....бях в депресия, но сега се завръщаме на бойното поле с пълна сила! Успех на всички.....И не забравяйте.....имате време до Нова година Hug Hug Hug

# 391
  • София
ou_topus, радвам се да те "видя" отново  Hug И вече никакви депресии  Naughty Няма време за такива екстри-толкова хубави неща ни предстоят  thumbsup Ще се бориш ли с четвърто инсе, или беше писала,че май се прехвърляш на ИКСИ  newsm78
lady_u, пожелавам ти поне едно бебче от трите спукани фоликула,дано да имаш късмет и след 14 дни с теста  Praynig

# 392
Здравейте и от мен, радвам се да видя че сте доста активни, аз няколко дни бях без нет и сега прочетох всичко което съм изпуснала. Алех-свой беше ми питала дъли първото инсе е било на ЕЦ, че веднага преминаваме към второ - бях на лека стимулация от 3 до 7 ден х 1 клостилбегит и направих 3 фоликула, сега съм пак със същата стимулация само че от 5 до 7 ден. Утре е 9 ден и ще ходя при док да видим колко броя съм изработила.

# 393
Привет момичета  Hug

Като гледам активността в темичката се е повишила.

ou_topus радвам се да те видя, че се завръщаш на бойното поле. Само така. Няма да се даваме на разни депресии и чудесии  Hug

Стискам палци на всички, които имат нужда от това - подготвящи се за процедура, в процедура, след процедура и т.н.

# 394
ou_topus,
lady_u, пожелавам ти поне едно бебче от трите спукани фоликула,дано да имаш късмет и след 14 дни с теста  Praynig
Днес ме е налегнал песимизъм, броих колко ли часа от овулацията е имало до инсеминацията и се притеснявам да не сме закъснели. Все пак аз не вярвах въобще, че са се спукали, а сега се чудя дали не сме закъснели...не е лесно.
Пълен отчет по часове с моя случай я има в предишния ми пост, ако някой го е прочел да сподели мнение, дали има голяма възможност да сме закъснели?

# 395
lady_u махни го този песимизъм. Не го мисли това, то каквото е станало вече е станало. Нито можеш да го върнеш нито да го промениш. Настрой се оптимистично и вярвай, че се е получило. Стискам ти палци да е така.

# 396
ou_topus, радвам се да те "видя" отново  Hug И вече никакви депресии  Naughty Няма време за такива екстри-толкова хубави неща ни предстоят  thumbsup Ще се бориш ли с четвърто инсе, или беше писала,че май се прехвърляш на ИКСИ  [
Ами ще опитаме още веднъж и ако и този път не се получи ( а няма никакви причини за това) вече ще минаваме на ИКСИ, но най-вероятно ще изчакаме малко, защото знаете как се отразяват тези неща на джоба, пък ние няма как да минем по фонда. Hug
Успех на всички и не се предавайте! Hug

# 397
  • Шумен
Момичета,да се отчета - вчера ни беше инсето. Ния бяхме на ест.цикъл и док каза че фоликула се е спукал и ми показа на монитора като каза че това е течноста. Четох че коментирате че инсе на ест.цикъл е малко несериозно, честно казано и аз така мисля. но док така реши. и ми беше 15 ден ! според мен доста лъсно,като се има впревид че цикъла ми е от 22 до 29 дена. дано да сме улучили момента и да имаме късмет !

много стиснати палци имате от мен,и за мен и за Вас !

# 398
  • София
ou_topus, дано при четвъртото да вземат да се харесат и да му е "дошло времето", накрая,щом няма други видими причини. Определено, си е по-хубавия метод, стига да стане  Peace Hug
vilism, не,че е толкова несериозно,колкото  процедурата е прекалено близка до естествения начин и,съответно шансовете не са особено големи като има само един фоликул,но, ако нямаш късмет и четири да имаш, няма да стане. Ако си късметлийка,което ти пожелавам от сърце  Praynig Praynig Praynig, един ти е напълно достатъчен,за да станат нещата. А дължината на цикъла няма толкова голямо значение-важно е,когато ти е овулацията и кога фоликулът става зрял. Док го е проследил, не се притеснявай за това. Аз имам точно 28 дневен цикъл, но инсетата ми, на ЕЦ, бяха на 21 ден,защото тогава ми е овулацията. С хапчета,при стимулация, ми я пришпорват по средата, иначе, нормално си е така. Пожелавам ти след две седмици да ни се похвалиш с  EFP

# 399
 Hug Здравейте! Hug
Искам да се присъединя към вас, момичета.
Инсеминацията ми беше вчера, на 18-ти ден от цикъла без стимулация. Изписаха ми Утрогестан вагинално, сутрин и вечер по две.
Снощи сложих първите две и тази сутрин две.
Сега се чувствам малко кофти и измерих температура 37 градуса. Възможно ли е да е от лекарството?  newsm78

Целувки и успех на всички!

# 400
vilism дължината на цикъла няма нищо общо с това овулацията да ти е точно по средата на него. Даже може и през различните цикли да не ти е точно на един и същи ден. Пожелавам ти да сте нацелили точният момент и това инсе да е успешно за вас.

# 401
Здравейте и от мен.
На 22.10 направихме инсе и след 10 на дни резултатът беше положителен. Това е третият ни опит и сега се надявам всичко да е ок. При първото инсе, което беше на 26 май, без стимулация, успях да забременея, но плодът спря да се развива и се наложи да направя аборт. Втори опит също без стимулация - безуспешен и сега третият опит беше успешен. Искам да вдъхна кураж на всички бъдещи майки, който мечтаят да видят двете чертички. Знайте, че трябва да имате много търпение, да се заредите с положителни мисли и да вярвате в положителния резултат. Аз самата съм изпълнена със страхове заради ужаса, който вече толкова време продължи, но знам че по този начин страхувайки се не си помагам.

# 402
  • София
Ей, natiivenci, това е чудесна новина  newsm44 Поредното доказателство,че трябва само малко повече търпение, когато нещата не стават от раз. Пожелавам ти  лека бременност и този път,след девет месеца, да гушнеш своето бебче  Praynig  bouquet

# 403
natiivenci , това е чудесна новина! ЧЕСТИТО !!!  newsm51  Лично ми вдъхна доверие, че и аз ще успея!  Hug

# 404
 Embarassed исках да кажа, че лично на мен ми вдъхна доверие, че ще успея!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт