И когато бай Ганьо стъпи на обетованата земя

• 35 415
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
  • Am Dorf (BB)
Ми и 20, я Mr. Green Въпросът е - от какъв зор трябва да обясняваш половин час кога ви е срещата, след като просто можеш да кажеш "десет и двадесет". Ама 3/4 3 ако познаеш колко е Whistling, си готова за гид в немското часоразбиране Mr. Green

Сърф, аз по едно време живеех в общежитието на местната болница и над кофите имаше упътване за начина, по който се разпределя боклука. Беше написано еднозначно, че пластмасовите неща тр да се хвърлят чисти. Моят анализ на "чисти" доведе до тва, че си миех всички кофички от кис. мляко и така хвърлях най-чистия боклук на света.

# 91
Ама 3/4 3 ако познаеш колко е Whistling, си готова за гид в немското часоразбиране Mr. Green

2:15  ????   Joy

# 92
Ама 3/4 3 ако познаеш колко е Whistling, си готова за гид в немското часоразбиране Mr. Green

2:15  ????   Joy

хмммм аз бих се пробвала с 2:45 Thinking

# 93
tony_t, пИчелиш.  Wink

# 94
О. това с часовете на немски е стандартен проблем. Има си и специфични формулировки, в zависимост от областта. Фен съм на zehn vor halb - 10мин преди 30мин преди точен час. И пада едно смятаааане ooooh!

Tози проблем го има и тук  Joy
Бре какво смятане падаше като ти определят среща за "5 преди половината на 6" или "10 след половината на 8"  Laughing
Иначе "четвърт след" и "четвърт преди" са лесни.
Но минутния диапазон между и 20 и без 20 ...  Grinning
Защо трябва да е лесно като може да е трудно?  ooooh! Laughing

surfline  Peace

# 95

Tози проблем го има и тук  JoyБре какво смятане падаше като ти определят среща за "5 преди половината на 6"   Laughing

Това 5:25 ли трябва да е? newsm78
Намерих си среднощна занимавка Laughing

Кюбит Hug

P.S. Тези немски часове ми напомнят на загадките тип :

"Момченце живее на 8-ия етаж! Когато излиза от блока, слиза до първия етаж, но когато се качва, пътува с асансьора до 5-тия етаж и след това на горе пеш! Защо?"

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 01:58 от tony_t

# 96
И защо?

# 97

Защото е още нисичко и не стига до копчето за 8 етаж. Laughing

"5 преди половината на 6"   Laughing
Това 5:25 ли трябва да е? newsm78
Аз залагам на 6:25.

# 98
Тони, пИчелиш пак.  Hug

А стига вече немско време, че ми иде да питам drei vor viertel drei колко часа е.  Joy

# 99
  • Germany
Кюбит, имам същата случка, но с фризьор. Бях си запазила час за - хальб цен, и си мисля 10:30 идеално! Да, ама Не  ooooh! то било 9:30. Голяма излагация, но от тогава проблеми с часовника тук нямам  Peace

# 100
По темата zа часовете, само мога да покажа какво получих zа подарък zа "добре доШла". Сами си вадете иzводите какви бисери съм натвоила с времето Confused Mr. Green

# 101
По темата zа часовете, само мога да покажа какво получих zа подарък zа "добре доШла". Сами си вадете иzводите какви бисери съм натвоила с времето Confused Mr. Green

Аууууу, завива ми се свят само като го гледам Joy

# 102
 hahaha Лелеее, този часовник сигурно никога не бих го схванала  Joy
3:15 ли показва?  Laughing

# 103
Покаzва 3/4 4 Mr. Green

четири беz петнадесет

# 104
Сииииига бе  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт