Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 485
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
...А сега на къде???????? Sick

Оф, ужас и дете ли има в тая история...  ooooh!

# 121
Толкова ми е трудно...как се взема такова решение,ами детето ми ще остане съвсем без баща! Обичам го още,предполагам,че има друга(той ясно,че се кълне,че няма)   Сервира ми преди няколко дни,че ще ходел на почивка в Турция,че трябва да си почине човека...после ми вика "А и в Трявна ще ходя за няколко дни с колегите от работа,съжалявам слънце,но съм в такова състояние,че точно сега не искам да си с мен! "     ЗАЩО ГО ОБИЧАААААААААМ„ТОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАААААА ooooh! ooooh! ooooh!    А ДЕТЕТО НИ???  Милото,ако предприема нещо все едно го обричам без баща още от сега!!! Какъв живот ще е за него това? Cry Cry Cry

А стига глупости. Първо баща детето ти ще си има, даже двама - един дето го е направил, и един дето ще го отгледа. Млада си, ще имаш един ден хубаво семейство, само не с този тип. Трудно ти е сега, но всяка трудност отминава. Не позволявай да живееш унижавана така, нали не искаш детето ти да има такъв модел за семейство и един ден да създаде такова?
И друго - мисля, че отдавна сте минали границата на допустимо. Че се държи зле твоя мъж, зле се държи, но всяко нещо си има граница. Толкова много му любезничиш и го оставяш да му се разминава, че той се е самозабравил.

И последно - не се самозаблуждавай. Мислиш си, че е станал друг човек. Не е. Просто тепърва го опознаваш. Това е човекът, за когото си се омъжила. Точно толкова безчувствен, коравосърдечен, безотговорен и нехаен. Аз не бих му дала повече шансове.

# 122
По всичко личи че авторката е младичка, зеленичка и наивничка. Нуждае се от силно приятелско рамо, което да я изведе от тази каша. Едно е тук да си даваме съветите но тя просто е емоционално слаба за да ги изпълни без някой да я хване за ръка и да действа с нея решително.

Да му изхвърлят багажа на мухльото, да и вдигне самочувствието и желанието да продължи живота си от тук нататък без него.

На мястото на майка и или близка приятелка вместо съжалние бих я настройвала на смели, решителни, "бойни" действия. Защото сега и е нужен план, стратегия за действие, който да следва.

Да и организират вечерни излизания и забави, а те да поседят вечер с бебето, да и помогнат с намиране на работа за да не е в къщи и да мисли за проблемите си! Това е важно сега. Както и разбира се всякакво пресичане на контакт с мухльото поне докато тя не се почувства емоционално свободна от него. В тази връзка и свекървата не е особено желана. Просто трябва да загърби един етап от живота си и да прелисти нова страница, това е.

Казах, че в момента да й помогне. Тя е сама и чака родителите си да се върнат от чужбина. Нищо не казва за приятелки. Аз бих потърсила приятелки, защото аз съм такава, че бих се отзовала. Млада е, тук си "излива" проблема", с малко дете-направо бебе още-от описаното се разбира, че свекървата би се отзовала в трудни моменти. А синът й аут веднага #2gunfire

# 123
  • Linz
Изчетох цялата тема на един дъх. Съжалявам за това, през което ти се налага да преминеш... Вече си се убедила, че пътят е само един и това е първата крачка. Пусни го да пасе. Само си искай полагаемата ти се издръжка за детето (колкото и малко да са парите, пак е повече от нищо).
xenia може да дава и добри съвети.

# 124
biju не искам да давам съвети,защото сама трябва да вземеш решение,но моето мнение е че колкото и да ти е болно трябва да приключиш с този човек.На времето родителите ми останаха заедно заради нас - децата,но направиха ужасна грешка.За едно дете няма нищо по-лошо да гледа как мама и тате се препират или ненавиждат.Той ще си остане баща на детето и ако се разберете да го вижда ще имат и време да се опознаят,но няма смисъл да е с вас.Един такъв "баща" само може да навреди на детето.Знам,че ти се иска да си е отново онзи мъж в който си се влюбила на времето,но повярвай ми няма как да се върне.И изобщо не е депресиран,а по-скоро и аз като всички виждам,че е намесена друга жена.Може и да не е влюбен в нея,но със сигурност му харесва да е отново в играта и затова се държи така студено към вас,а се кипри,за да излезе.Когато взимаш решение мисли за детето и за себе си.И аз ще те посъветвам да изтеглиш  всичките пари от картата,за да си сигурна,че няма да ги изтегли преди теб.Знам,че е трудно да гледаш дете сама,но все ще има кой да помогне,а и една майка може да направи и невъзможното,за да осигури добър живот на детето си(Казвам го като майка).Опитай какво е да си без мъж,който не те уважава и зачита със сигурност ще ти хареса.Знам че в началото ще си съсипана и много ще те боли,но когато болката премине и започнеш живота си отначало ще видиш,че си загубила доста време в това да върнеш нещо,което може и да не е имало.Вярно,че мъжете се променят след като се появят децата ( моя се промени още като забременях),но ако те е обичал истински е щял да се грижи за семеиството си,а не да излиза и да не се прибира.Кой знае може пък да срещнеш човек,който да ви обгради с любов и нежност и да ви осигури живота за който винаги сте мечтали(което искрено ти пожелавам).

# 125
Значи така..Ако съм прозвучала подигравателно съм преценила , че е имало защо.
Но както Ксения правилно е доловила, авторката е много млада и неопитна. И да ви кажа тук е последното място където момичето може да получи ъкъл да напуска мъж, да си разваля семейството и прочие. Винаги има две гледни точки, две страни, две мнения в едно семейство.
Какво точно се е случило в тяхното ние можем само да гадаем. Типично човешко е да се преувеличава, да се влиза във филми с ужасен край, да се фантазират несъществуващи неща.
Как може с лека ръка да се каже " Я му събери багажа и го изхвърли този мухльо ! " Нито ги познаваме, нито знаем действително как стоят нещата. Или хубаво, тя ще ни послуша и след две седмици успокоена, с бистра глава ще размисли и ще си каже " Ама каква я свърших ?! Що ги послушах тези непознати от някакъв си форум ? "
Значи съвети за развод и събиране на багаж трябва да дават само най-близките и хора и приятели, макар че от опит знам, че дори и приятелите не трябва да се замесват, защото при последващо сдобряване накрая те излизат виновни. Така че моят съвет е този проблем да се реши само и единствено в най-близък роднински кръг.  Peace

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 11:26 от BlackSnake

# 126
  • Linz
Какво точно се е случило в тяхното ние можем само да гадаем. Типично човешко е да се преувеличава, да се влиза във филми с ужасен край, да се фантазират несъществуващи неща.
Как може с лека ръка да се каже " Я му събери багажа и го изхвърли този мухльо ! " Нито ги познаваме, нито знаем действително как стоят нещата. Или хубаво, тя ще ни послуша и след две седмици успокоена, с бистра глава ще размисли и ще си каже " Ама каква я свърших ?! Що ги послушах тези непознати от някакъв си форум ? "
Значи съвети за развод и събиране на багаж трябва да дават само най-близките и хора и приятели, макар че от опит знам, че дори и приятелите не трябва да се замесват, защото при последващо сдобряване накрая те излизат виновни. Така че моят съвет е този проблем да се реши само и единствено в най-близък роднински кръг.  Peace
Момичето търси съвет и предвид информацията, която дава, най-адекватният е да "изхвърли мухльото". Най-малкото защото детето й е твърде малко и има нужда поне от здрава майка.
Дори и да преувеличава и да "фантазира", проблемите на нервна почва са достатъчни за да е очевидно за всеки, че й е необходима промяната в живота.

# 127
Момичето търси съвет и предвид информацията, която дава, най-адекватният е да "изхвърли мухльото". Най-малкото защото детето й е твърде малко и има нужда поне от здрава майка.
Дори и да преувеличава и да "фантазира", проблемите на нервна почва са достатъчни за да е очевидно за всеки, че й е необходима промяната в живота.

Но тя е афектирана и според мен не е особено обективна. Когато човек е млад и съответно много ядосан е готов да приеме всеки съвет, с който още преди да го е получил е съгласен ! Готова ли си да носиш отговорност за нечие разделено семейство ? Аз не съм ! Дори и когато най-близките ми приятели са имали подобни проблеми на доста по-зряла възраст много внимателно съм си подбирала думите относно развод и " изхвърли мухльото " !

# 128

Но тя е афектирана и според мен не е особено обективна. Когато човек е млад и съответно много ядосан е готов да приеме всеки съвет, с който още преди да го е получил е съгласен ! Готова ли си да носиш отговорност за нечие разделено семейство ? Аз не съм ! Дори и когато най-близките ми приятели са имали подобни проблеми на доста по-зряла възраст много внимателно съм си подбирала думите относно развод и " изхвърли мухльото " !

Какво не е обективно? Той не стои в къщи умислен загадъчно и тя да си внушава небивалици. Дори не си внушава за друга жена. Човекът си живее като ерген. Манипулира я, дори психически тормоз има. какво да я посъветваме? Стой си в къщи, мълчи и чакай да му мине депресията Laughing  Ти какво би направила на нейно място?

# 129

Какво не е обективно? Той не стои в къщи умислен загадъчно и тя да си внушава небивалици. Дори не си внушава за друга жена. Човекът си живее като ерген. Манипулира я, дори психически тормоз има. какво да я посъветваме? Стой си в къщи, мълчи и чакай да му мине депресията Laughing  Ти какво би направила на нейно място?

Аз на нейно място НЕ бих търсила съвет за това дали да напусна мъжа си от форум !
За много други неща да ! Но точно затова , абсурд ! Това се опитвам да кажа. По-податливите на внушения и съвети хора ще ви послушат, но дали няма да се окаже мечешка услуга ?

# 130
Ясно е, че никой форум не може да ти управлява живота, но мненията на други хора дават възможност да си "свериш часовника", кое е нормално и кое не.

# 131
Айде сега възрастта - той на колко е? Защото тя е на 25. Моят си беше на 24 години, когато малката се роди, баща ми е бил по-млад, когато се е родила сестра ми и т. н. Каквито и да са отношенията между родителите, детето си е дете!  Crossing Arms

# 132
Ясно е, че никой форум не може да ти управлява живота, но мненията на други хора дават възможност да си "свериш часовника", кое е нормално и кое не.

Абе няма такова нещо ! Какво значи нормално ? Нормалното за теб е неприемливо за мен и обратно ! Всички сме различни. Ако ще се нагаждаме за нормално, аз лично искам да сме като степфордски съпруг и съпруга с къща на три етажа, която да чистя по бална рокля. Мъжът ми да се прибира с цветя всяка вечер и да ми помага да бършем чиниите.
Е няма такъв филм. Избрали сме си някого, подреждаме си живота с него, абсолютно е различно от мечтите и ако се разочароваме много в него, важните решения ( за евентуална раздяла ) ги вземаме с него и с най-близките си.
Но щом мислите, че можете да дадете най-правилния съвет на една неуверена, ядосана, мятаща се между две крайности млада жена, хубаво, давайте го ! Аз я съветвам само , ако не може да прецени сама ( което е най-правилно ! ) , да го обсъди близки, да се успокои и тогава да реши край ли е или не. Това е от мен по темата !

# 133
Кураж, момиче, остави форума и решавай сама.

# 134
Разбира се, че всички сме различни, но има неща, които са общоприето "нормални", или общоприето "ненормални". Например едно момиче в съседна тема, смята, че като тате я прехвърля на бъдещия й да си я отглежда се е в рамките на нормамолното. Да не говорим, че жена, която е малтретирана цял живот е напълно възможно да го смята за нормално, или пък някоя девойка й е втълпено от мама и свекърва, че е нормално мъжете да кръшкат, понеже имали нужди. Колкото и невероятно да звучи през 21 век, все още има такива хора. Както казах по-горе, никой форум не може да ти управлява живота. Също така избягвам да давам съвети, обикновено изказвам "некатегорично" мнение, или как бих постъпила аз.

В случая с момичето от тази тема, по нейните думи хората остават с впечатление, че от страна на съпруга й всичко е приключило. А тя се тормози и реве. Моят съвет беше и продължава да бъде "спри да ревеш, а се ядосай"

Общи условия

Активация на акаунт