Коледни подаръци за деца

• 61 839
  • 582
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте  Simple Smile, да попитам и аз - чували ли сте за писти и колички Хотлилс, или нещо подобно, не  съм сигурен как се пише и произнася. Синът ми го поиска за подарък, но сме в голяма чуденка какво всъщност е и къде може да се намери.

# 511
  • Разград
tonkabonka, благодаря ти, миличка!  Hug
Аз затова и не и вземам от 100лв, защото няма да разбере нищо от функциите им, а тази ми се видя сладурска!
Опитах се да поръчам от сайт - български и чуждестранен от обикновени BABY born  и Baby Annabell, но тук ги нямало вече, а от чужбина няма да пристигне навреме и затова се спрях на това бебе!  Peace

# 512
  • I want it all and I want it now.
Здравейте  Simple Smile, да попитам и аз - чували ли сте за писти и колички Хотлилс, или нещо подобно, не  съм сигурен как се пише и произнася. Синът ми го поиска за подарък, но сме в голяма чуденка какво всъщност е и къде може да се намери.
В почти всички по-голями магазини за детски играчки. Дори и в Метро ги имаше.

# 513
  • На дивана, под юргана

В Бонжур на "Славейков" на 2-рия етаж ги търси.

# 514
tigar-migar и syn , благодаря ви.

# 515
  • Бургас
количките са HotWheels, и ние от Бонжура сме купували

# 516
Моята дъщеря иска Мечка Панда, и съм се насочила към тазиhttp://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3643
но незнам дали не е много малка.Някой от вас виждал ли я е на живо? Заслужава ли си парите?

# 517
  • София
Blue_eyes, вчера гледах тази серия от играчки. Да ти призная, на външен вид изобщо не ми харесват и наистина са мънички. Дори различните животни изглеждаха по еднакъв начин, само окраската им е различна. Няма ли други панди на пазара? Ако дъщеричката ти не държи на разните функции, вземи по-добре една обикновена.
Напиши в Гугъл "играчка панда" и ще видиш, че има различни предложения!

# 518
  • София
fur real също имаха пандичка, на мен те са ми много сладки.пак са интерактивни...ние имаме котенце бебе.
но ако детето не държи на интерактивна пандичка, можеш да намериш  просто някоя сладка плюшена....и по-големичка.

Ние в крайна сметка купихме Мак с 3 колички - Маккуин, Чък и още някаква за 49 лв...та за петък за тържеството уредихме подаръка.... Simple Smile

За коледа има роботче с дистанционно....евентуално мисля голяма книжка с приказки за лека нощ да му взема.....

Остава да си измисли какво иска от бабите....нещо  говори за зъболекаря на плей до...ще видим...че нещо с тез пластелини лошо  ми става....

А и онзи ден му подариха мемори карти с животинки...не съм си представяла, че толкова ще му харесат....играе,  доста добре ги помни, освен това си ги реди по животинки и т.н..... та за 3-4-5 годишно е хубава идея за подарък.

# 519
  • София
А и онзи ден му подариха мемори карти с животинки...не съм си представяла, че толкова ще му харесат....играе,  доста добре ги помни, освен това си ги реди по животинки и т.н..... та за 3-4-5 годишно е хубава идея за подарък.
Angel, що за чудо е това, че ми стана интересно?  Grinning

# 520
  • София

карти със снимки на животни. подреждат се и всеки играч отваря по две, когато се паднат 2 еднакви ги взима, когато са различни отново се затварят, който има най-много двойки накрая - печели. Тренира паметта. Т.е. трябва да помниш, коя карта къде се намира, за да правиш съответно двойките.

Тук струват 24-25 лв има с пух, с колите, с  камбанка и всякакви други...даже из нега сега докато търсех снимката срещнах  и със спортакус, но не знам у нас има ли го....

http://www.disbg.com/catalog/index.php?cPath=35_67&sort=3a&page=2 тук ги има...

# 521
Angel_Dust, какво роботче сте взели?
хлапето на наши приятели скоро има рд и се загледах в това
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2817

# 522
# 523
Мами помагайте,какво да купя на племенника на 2 години е само да не е кола(малка ,голяма за возене и тн) ,конструктори си има..... какво друго Sad

# 524
  • София
най-хубавият подарък е желаният такъв - т.е. ако детето иска и играе само с колички...дори да е пет хилядната такава пак бих купила кола или за разнообразие камион, багер, кран, трактор, автобус, кораб, самолет, влак или нещо от сорта.....

И разбира се - книга с приказки с красиви рисунки винаги е актуално....

Общи условия

Активация на акаунт