Коледни подаръци за деца

• 61 838
  • 582
  •   1
Отговори
# 540
МОЛЯ ЗА Помощ
 Praynig
дъщеря ми иска бои  "уинарт"/това тя ми го казва.Рекламират ги по телевизията,но не знам по коя програма.Трябва Дядо Коледа да и ги донесе,а аз не зная от къде да ги купя.
Помогнете ми
 Hug
ПОМОГНЕТЕ МИ
 Praynig

# 541
  • На дивана, под юргана
МОЛЯ ЗА Помощ
 Praynig
дъщеря ми иска бои  "уинарт"/това тя ми го казва.Рекламират ги по телевизията,но не знам по коя програма.Трябва Дядо Коледа да и ги донесе,а аз не зная от къде да ги купя.
Помогнете ми
 Hug
ПОМОГНЕТЕ МИ
 Praynig
Седни с нея да гледаш Дисни чанел и ще разбереш... Отдели половин час.

# 542
  • София
Момичета,помагайте!Търся голяма хубава количка за кукли.Да не е на Бейби Борн,защото този далеч няма да е единствения ни подарък.
Това,което видях до момента в Марсел,Джъмбо не ми харесва.
Някой има ли количка на Oscar Creation,хубава ли е?В момента се предлагат в Хиполенд.
Идеи къде да търся хубава количка?

# 543
  • София
май само комсед не си  писала, че си проверила от по-големите Wink

# 544
виж и в хиполенд,. Имаше разнообразие от колички

# 545
  • София
май само комсед не си  писала, че си проверила от по-големите Wink

И там съм проверила. Grinning Хубавите са на Бейби Борн.Останалите абсолютно не ми харесват и не са това,което търся.Говоря за голяма.

виж и в хиполенд,. Имаше разнообразие от колички

Това беше първото място,което посетих.Имаше на Оскар те са що годе свестни,май тази ще бъде.

Все пак събирам още отзиви.

# 546
  • София
Момичета, здравейте! Извинявайте, че така нахлувам в темата, но искам да питам, дали някой е пазарувал от тези сайтове, най-вече първия и втория?

www.donna.bg
www.toytownbg.com
www.felyx-toys.com

T@LI, мерси много. Просто не разбрах, кой сайт обсъждате.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 19:45 от desi_ivanova

# 547
Ако погледнеш една идея по-нагоре от поста си ще видиш  Wink
Лично съм отговорила за  www.toytownbg.com   - бързи и коректни  Peace
Четете поне малко темите в които пишете  Sunglasses

# 548
феликс тойс, ми се струва, че е само за клиенти на едро, реален магазин имат някъде около софия прес. стоките им се продават в хиполенд, бонжур, дори в кварталните магазини (в надежда).  он-лайн в той таун, вероятно касида, пазарувала съм и от двата без оплаквания и забележки.
третият ти линк нищо не ми говори
T@LI е права требе си четене, а ма с питане е по-...

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 10:43 от grubby

# 549
www.toytownbg.com  може да са бързи, не отричам, но са ужасно и необяснимо скъпи. Посещавала съм и магазина и същите стоки можеш спокойно да намериш в Хиполенд, кое да е  магазинче да детски стоки или дори и в Пикадили.
Давам nkolko примерa http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3650 . Това в е с 55 лв по-скъпо  #Crazy, otkolkoto w Hipolend!
А това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3649 е по-скъпо "само" с 15 лв. Егати калкулирането , егати чудото. 

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 23:33 от tsve_te

# 550
  • На дивана, под юргана
феликс тойс, ми се струва, че е само за клиенти на едро, реален магазин имат някъде около софия през. стоките им се продават в хиполенд, бонжур, дори в кварталните магазини (в надежда).  он-лайн в той таун, вероятно касида, пазарувала съм и от двата без оплаквания и забележки.

На мен ми се струва, че феликс тойс и хиполенд са едно и също. предположение само.

# 551
феликс са борса (вероятно и вносители на определени марки). в слада им продават и на бройка не само на кашон. възможно е да имат някаква по особена връзка с хиполенд, това не знам, но продукти от каталога им има на много места и то на сходни цени. само в хиполенд по време на промоции ( основно около празници ) игачките на феликс тойс са по- евтини, но това пък важи само за продукти от каталога на феликс, останалите им неща са добре наточени гилотини ( практа в повечето хипер маркети ). и още нещо незнам може и вече да съм го писала по- назад. мъж ми работи близо до борсата на окръжна и миналата коледа го помолих да провери цената и функциите на музикалната маса на kiddiland (в коледната брошура не хипо е 60) и изненада имало само една бройка приготвена за хипо, но ако той я иска ще му струва 85лв.
не мисля ,че той таун е скъп магазин.

# 552
феликс тойс, ми се струва, че е само за клиенти на едро, реален магазин имат някъде около софия през. стоките им се продават в хиполенд, бонжур, дори в кварталните магазини (в надежда).  он-лайн в той таун, вероятно касида, пазарувала съм и от двата без оплаквания и забележки.

На мен ми се струва, че феликс тойс и хиполенд са едно и също. предположение само.

Съвсем правилно ти е предположението

# 553
  • София
Помагайте - имам една съвсем актуална питанка  Grinning
Откъде мога да купя шейна? Но не от онези, които опират в снега, а "по-височки". По празниците ще сме в провинцията, а там (Видин) има мнооого сняг.

Поправям се - вече намерих и поръчах ето тази, само че в розово:
http://www.onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 22:52 от tonkabonka

# 554
днес ходихме до илиянци. там имаше шейни с метална рамка и дървена седалка.
като тази http://monitrade.911.bg/a2/offers.asp?p=4174510.
в хиполенд бяха изложили пак на мони трейд сноу рънър-а - пластамова шейна с висока седалка с колани, която се сваля и става за по- голямо дете, с дръжка за бутане (като количка). модела е гепен не понмня от кой, като оригиналът струва 240 лв (м.г.), а тази на мони е около 90лв.
в спорт депо мин. г гледах много хубав модел дърво + метал (но я няма сайта)
и тази е гоина, но може и дави е малка http://www.sportdepot.bg/products/winter-sports/sheini/sheini/2221-sheina

Общи условия

Активация на акаунт