Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 930
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
  • област Софийска
Мина и нашата родителска. Нищо интересно - правилник за вътрешния ред и т.н. Показаха ни и тестовете входящо ниво, останах приятно изненадана от оценката на Ива по български - 5.50. По математика има 5.87 - една грешка.
beniii , ама наистина е избързал учителят с тази двойка  newsm78 Нашата госпожа каза, че оценките от тестовете няма да ги пише в бележниците, защото някои деца имали четворки и да не ги обезсърчава, а вашият направо с двойките почва  ooooh!
Вече имаме нанесена първата шестица (дано така да продължава, де) за стихотворението Де е България.

# 211
  • На черешата
При нас е несериозна работа, още не сме имали родителска среща.
Не знам резултатите от входните нива, но по математика са ги "подпукали" здраво.
В събота имаше доста неща за решаване, ама се справи детето. Пуфтя, чете, препрочита по няколко пъти условието , но накря цъфна беззъбата усмивка.  Laughing

# 212
Пуфтя, чете, препрочита по няколко пъти условието , но накря цъфна беззъбата усмивка.  Laughing

Фантич, ама вие четете ли ги условията  hahaha hahaha Щото нашия човек като види две числа и като фокусник си прави с тях каквото си реши - кеф му ги събира, кеф му ги изважда, дели, умножава и все е прав. Пък после играе червената химикалка и не защото не разбира, ами защото не чете  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

# 213
  • Някъде в търсене ............
И ние имаме 6 в бележника, по френскиот тест. Какви са тези тестове по БЕЛ и математика?При нас май нямаше такова нещо или не съм  разбрала(не ми е казала госпожицата). Имаше някакви задачи по математика и Лари имаше 13 точки от 14 възможни- дали е това? newsm78

# 214
  • област Софийска
Предполагам, че е това. Това са тестове входящо ниво, проверяват се знанията им в началото на учебната година. Съответно в края на годината има изходящо ниво.

# 215
  • София
Дияна ми чете до преди малко. Започнала е много хубаво да чете. Явно потенето над Пипи е имало все пак някакво значение Simple Smile

# 216
  • област Софийска
Ива още срича. Ама като не се упражнява, така ще е.

# 217
  • Пловдив
Гладкостта при четенето при нас пък е относителна. Много зависи от съдържанието на текста. Ако е приказка се справя много добре ( аз никога не употребявам израза "отлично", защото това е функция на учителя, пък и на мен все нещо не ми харесва), но ако е пасаж от моя книга, да речем, или вестник изпитва леки затруднения в по-дългите думи.

Пари, или каквито и да са стимули за оценка не възнамерявам да предлагам, а не са ми и искани де. С едно малко изключение(той си го предложи): ако получи 3 шестици в един ден (невъзможно! hahaha hahaha) да му инсталирам някаква компютърна игра. Съгласих се. Те пък техните шестици много ме радват. И аз като Лени да допълня, че ми е по-важно да усвоява знания, отколкото да задръства бележника с незаслужени оценки. Защото всичките са им такива, и шестици и двойки  не са на мястото си за съответната възраст, но да свикват.

# 218
И аз днес видях първите ни оценки на входните нива - 4.50 по математика и 5,50 по български. По БЕЛ е сгрешила само "разказвам" в диктовката, а по математика - мъъъъъъъъъъъъъка. Питах госпожата за сборник за вкъщи - препоръча на Неда Петрова, ще го търся и ще се борим.
За материалното стимулиране за 6-ици и аз съм твърдо против.
За модула туризъм не се знае кога ще ходим на екскурзия, ще е по-нататък.

# 219
И ние имаме шестица по български- прочел си гладко стихотворението, а после ги накарали да го препишат и го преписал само с 2 грешки.
Каза ми, че учителката забравила да му пише 6 и затова отишъл с бележника да си поиска Simple Smile

Ама, нас едно време не ни караха да преписваме, много кълвашко ми се струва, дали преписването на текст е полезно и може ли да им размърда мозъчетата newsm78

Нещо ми се губи малко във времето 2 клас, ама си спомням, че мног диктовки и съчинения правехме и това ми се струва по- правилно за доброто развитие...

# 220
Жгмъц, това е пумпал с изстрелвачка  Joy и това, което се слага на пръстите, движи пумпала насам натам. Аз купих само пумпал, толкова е заслужил, но така не е интересно.  Confused. Цялото струва около 35лв.

Това ли е: http://cgi.ebay.co.uk/MAGNEXT-BATTLE-STRIKERS-BOOSTER-SERIES-1-S … p3286.c0.m14#shId

С доставката до България излиза 20-на лева.

# 221
5.87 оценка, мн интересно. Тази г-жа доста се е старала за да изчисли това число. Браво на нея Mr. Green
За сега не са ги карали да учат нищо на изус. Имат толкова мн домашни , че несмогваме да ги напишем следобяд, а каму ли да учим нещо на изус ooooh!

Kezaja
сега материала се взима СВЕТКАВИЧНО затова на децата ни нищо не им остава в главите. Ето пример: мойта дъщеря беше усвойла дециметрите, ама на др. ден др. на др. ден пак др. и като се наложи една задача да смята с дециметри - неможааааааааааааааа.
Самата ни г-жа миналата година никазваше , че сега материала мн бързо се взима днес урок, утре упражнение и айде пак нов урок и т.н. а преди се е взимал урока и после поне няколко часа са го упражнявала. От минала година ни обясняваше колко ще ни е сложно в 3-ти клас с Околон свят ( Човек и общество май ще се казва др. год.) Две години казва учебника е песен - картинки, русунки и т.н. а от др. година - едни дълги уроци, сложни ........нищо общо с предходните години. Можем само да дигаме рамене и да сме съгласни с всичко. Друго остава ли ни?!!!!!

# 222
  • област Софийска
5.87 оценка, мн интересно. Тази г-жа доста се е старала за да изчисли това число. Браво на нея Mr. Green
...
Ами то е някаква точкова система. Една грешка явно отнема 13 стотни от оценката  Mr. Green Е, нали е отличен  Laughing

# 223
  • София
Монката има само една оценка-от входящият тест по математика. Даже забрави да ми каже. Обади ми се майката на една негова съученичка, да ми каже, че бил с най-високата оценка в класа. Иначе по БЕЛ теста е утре, ама като знам как пише... #Crazy Нашата госпожа ни предупреди, че няма да пише оценки за щяло и нещяло. По-добре така, че иначе децата само се стресират.

# 224
И нашата госпожа е пестелива на оценки. Имаме само от входните нива по БЕЛ и Математика. Мисля, че така е по-удачно. Рано им още за оценки, ама няма начин..

Общи условия

Активация на акаунт