Несполучливи ли са браковете сключени рано?

• 6 097
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Момичета не можем да обобщаваме, понякога са сполучливи друг път не.
Моите родители са се оженили млади , били са гаджета от 6 клас от 35 години са семейство и все още много се обичат, разбира се тогава и животът е бил друг, но според мен ако намериш половинката си няма значение възрастта.

# 76
...Ама тогава се чудя той какво прави с медицинската сестра.

И аз върху това си блъскам главата  newsm78 тюююю а ми заключиха и книгата за гости  Confused

# 77
Никой не пожела да ми отговори обаче на въпроса засемействата без брак  Laughing сума ти народ живее на семейни начала, за тях кое би било равносилно на подписа, за да го помъдрим дали ги определя като сполучливи и или не  Laughing

# 78
Никой не пожела да ми отговори обаче на въпроса засемействата без брак  Laughing сума ти народ живее на семейни начала, за тях кое би било равносилно на подписа, за да го помъдрим дали ги определя като сполучливи и или не  Laughing
Пак е същото. Ако си решил на 20години да живееш с някой, на 30г вече ще си на друг акъл.

# 79
  • ул. "Мечтание"
Личен опит нямам по въпроса ти, Не се сърди човече, но имам приятели, които са от... абе доста години заедно, не знам точно колко, мисля, повече от 7-8. Мацката е била на 16-17 година когато са се сгаджосали, сега си имат бебенце даже. Те определено са пример за мен за успешен брак, пука ми, че не са подписали!

По критериите на родата и аз много рано съм "изгоряла", на 21 бях, когато се оженихме, бяхме заедно от година и малко. Смятам брака си за успешен, най-вече осмисляйки през какви бури преминахме, но знае ли човек... Родителите ми се разведоха след 13 години успешен брак!  Joy При това са били и двамата на 32 години, когато са се оженили, без дълъг годеж преди това.

Според мен няма верен отговор, нито пък възрастта е определяща! Двама души могат да имат голяма възрастова разлика, но да са на един акъл, както и обратния вариант... Разни хора, разни идеали!

# 80
Момичета не можем да обобщаваме, понякога са сполучливи друг път не.
Моите родители са се оженили млади , били са гаджета от 6 клас от 35 години са семейство и все още много се обичат, разбира се тогава и животът е бил друг, но според мен ако намериш половинката си няма значение възрастта.
И животът, и възпитанието, и възможностите - всичко е било друго.

# 81
Колко мислите че взима млад лекар в Сливен , без специализация, и няма пари за такава, т.е. няма да я прави.
Много е важно, моля споделете ако имате инфо.

# 82
Личен опит нямам по въпроса ти, Не се сърди човече, но имам приятели, които са от... абе доста години заедно, не знам точно колко, мисля, повече от 7-8. Мацката е била на 16-17 година когато са се сгаджосали, сега си имат бебенце даже. Те определено са пример за мен за успешен брак, пука ми, че не са подписали!

По критериите на родата и аз много рано съм "изгоряла", на 21 бях, когато се оженихме, бяхме заедно от година и малко. Смятам брака си за успешен, най-вече осмисляйки през какви бури преминахме, но знае ли човек... Родителите ми се разведоха след 13 години успешен брак!  Joy При това са били и двамата на 32 години, когато са се оженили, без дълъг годеж преди това.

Според мен няма верен отговор, нито пък възрастта е определяща! Двама души могат да имат голяма възрастова разлика, но да са на един акъл, както и обратния вариант... Разни хора, разни идеали!

Ами не говорим за единични примери, а за статистика. Просто и ясно. Винаги има изключения.

# 83
Колко мислите че взима млад лекар в Сливен , без специализация, и няма пари за такава, т.е. няма да я прави.
Много е важно, моля споделете ако имате инфо.
Това си е за нова тема!

# 84
  • ул. "Мечтание"
Ами не говорим за единични случаи, ама всеки случай е сам за себе си!  Laughing

Почти всички родители на приятелите ми са разведени, нищо че са им били уж уврели главите и повечето са се оженили на 30+.

Статистиката да си гледа работата...

# 85
Пак е същото. Ако си решил на 20години да живееш с някой, на 30г вече ще си на друг акъл.

Joy
Когато решихме да живеем заедно аз бях на 19 г., живеем под един покрив от деня, в който се запознахме, другия месец започваме 13-та година, но не съм на друг акъл.

Темата е абсурдна за мен - с подпис или без, ранен или късен брак - няма никакво значение за продължителността и качеството.

# 86
# 87
Не може да се обобщава ( ясно е, че всеки има примери в една или друга посока), но аз лично мисля, че шанса да се разпадне такъв брак е  по-висок.
Защо. Защото животът е по-интересен сега, отколкото по времето на майките и бабите ни и не си заслужава да го проспиваш пред печката. И защото процесът на себепознание изисква повече време.

# 88
Че кой казва, че като съм се омъжила на 21 съм проспала живота си пред печката? Ооооооо, това е много далече от истината. И сполучливия ранен брак и спането пред печката си е до човек. Тези, които си проспиват живота пред печаката, са щяли да го проспят някъде другаде и без брак.
Иначе и ние като Не се сърди човече живеем заедно от първия ден на познанството ни. И като се обърна назад и се сетя през какво сме преминали......и ми става хубаво, че този човек винаги е бил до мен и сме бутали напред заедно.

# 89
Че кой казва, че като съм се омъжила на 21 съм проспала живота си пред печката? ...

И аз това искам да питам  Laughing
До 25 г. животът ми беше един денонощен купон. Това, че имах любим човек до мен само го правеше по-хубав. Живеехме безгрижно и диво. До печкта така и не стигнах  Mr. Green после не знам остаряхме ли, какво стана, но го подкарахме по-леко, нещо не ни стигат силите вече  Blush

Общи условия

Активация на акаунт