За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • София
как така си тръгнал - нямахте ли записан час?
иначе - дано мине бързо...те сополите често правят така... може би беше хубаво преди да почнете капки да пуснете един носен секрет....но както и да е..бързо оздравяване желая.
Странно, че не е ревало от ушите, те страшно болят...

# 361
абе той много църка, ама изглежда за сега много търпелив-много често като се удари ,дори не реве, а понякога ми изглежда силничко....като майка си  Embarassed а ушите,ако са слабо зачервени...както ми се стори,че каза(а и в едното имало само ушна кал  Embarassed Embarassed Embarassed) не болят кой знае колко.....а педи никога нямаме час, а си ходим ей тъй... и как да имаме-аз така или иначе дори и като бях там и ми казаха да се свържа с него за да го питам какво да правим(беше му свършила смяната преди 5 мин) и пак не можах да се свържа с него Close Close Най-ме е яд, понеже като сме били при него и ни преглежда или на консултация, винаги му звъни тел и той ВИНАГИ говори, аз лично съм му звъняла също- около 5-6 пъти. Thinking

# 362
И аз имам един въпрос за попарата. Защо да не може да я направя с обикновен хляб вместо със сухари или препечена филия??? Не мога да накарам моята дъщеря да заяде попара със сухар или препечен хляб, просто не я иска или изяжда по няколко лъжички с огромни усилия от моя страна. Тя иначе си хапва по малки парченца `нормален` хляб без проблеми и за това си помислих, че мога да сложа такъв във попарата. Но не било полезно, ами има ли значение, дали ще го гризе така или в попара ... ако някой разбира, нека ми отговори, че аз явно нещо не разбирам.

# 363
  • София
то по принцип може...
но става лигава....а и не знам как ще  стане с пасирането.
като не иска, да не яде...то и без друго нищо безценно няма в попарата. голяма работа, че не яде.

# 364
здравейте моми4ета ,4е ви притеснявам.може ли да ми кажете,кадe да намеря майките на по големите де4ица след 10 годинки,4е от доста време не сам влизала ваw форума.благодаря Hug

# 365
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=66.0
Тук са майките на деца в училищна възраст Wink

# 366
Да ,но моето дете от този аптамил акото му стана течно а преди беше доста твърдо като ядеше от ар та затова на мен си ми харесва ,просто исках да знам дали неормално да е такъв цвят?До колко време може да се оправи и да стане пак жълто?А какви може да са другите причини поради които  може да е зелено? И до колко месеца е този аптамил  комфорт 1  на кутията пише до 6 месеца ,но някъде прочетох че е до 4 как да разбера? Rolling EyesБлагодаря

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 21:25 от vesi2

# 367
И аз имам един въпрос за попарата. Защо да не може да я направя с обикновен хляб вместо със сухари или препечена филия??? Не мога да накарам моята дъщеря да заяде попара със сухар или препечен хляб, просто не я иска или изяжда по няколко лъжички с огромни усилия от моя страна. Тя иначе си хапва по малки парченца `нормален` хляб без проблеми и за това си помислих, че мога да сложа такъв във попарата. Но не било полезно, ами има ли значение, дали ще го гризе така или в попара ... ако някой разбира, нека ми отговори, че аз явно нещо не разбирам.

Правя попарата с обикновен хляб. Със сухари и на мен не ми допада. Хляба си го правя аз, ако има значение.

# 368
Щом н акутията пише до 6 -защо се усъмняваш в тях.
Преди време като смених млякото и минах на Хип си купих 2 , понеже тогава в сайта им пишеше,че са 2 от 4 месеца натам и педи това каза....после тук една майка ми каза,че са сменили и вече 1 е до 6 , а не до 4 месеца и съответно 2 е от 6, а не от 4 м. + и като влязох и в сайта им си бяха коригирали инфото и вече пишеше така............
обърках ли те?

# 369
В крайна сметка сега не разбрах как мога да съм сигурна че е до 6 месеца да се доверя на кутията така ли? Confused

# 370
разбира се, нали инфото е превод от това, което е написал производитела- аз въпреки информацията от педито се доверих на фирмата- хип в моя случай, те са правите и това,че той не си е актоализирал информацията си е негов проблем.

# 371
Мами, бебка има на коремчето една бяла резка, като белег, но не е белег. Тя е от 2 месеца вече, показах я на педиатърката, тя каза да я мажа с олио или масло, да е мазничка. Мажа всеки ден по 2-3 пъти, ама не минава  Rolling Eyes
Мисля, че може да е липса на нещо, но сега на 26 сме на консулатацията и ще искам направление за дерматолог.
Някой да се е сблъскал с това нещо? Преди време коментирате нещо за петна, ама тогава не внимавах много  Rolling Eyes
Благодаря предварително   bouquet

# 372
На сина ми по крачетата пък на две-три места кожата е по-грапава. Само на пипане е такава. И на едно място беше станало като коричка. Ама се махна. Все ще питам педиатърката, и като отидем, все забравям. Някакви идеи?

# 373
Охххх, аз пак с моето болно дете- надух ви главите сигурно, но съм много притеснена....сега му мерих темп. 37,6 е.....а снощи даже беше студен и май нямаше..... но диша някак учестено(по бързичко) и пак спи много  newsm78 ooooh! Praynig
Знам че това вариране на темп(вчера пак беше към 38,4)означава, че действа някакъв процес.... newsm78

# 374
  • София
Поли, лишеи, АД? Защо не направиш консултация с дерматолог?

gundie, лекар. Поискай да ти пусне талон за изследване на кръв и урина. На ПКК може да излезе нещо.

Общи условия

Активация на акаунт