За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
няма проблем - споко.

# 346
не е от аптамила- но може да е от много др. неща.
На кутията пише че се променя цвета и мислех дали е от млякото щото откакто го давам се промени ooooh!

# 347
не е от аптамила- но може да е от много др. неща.
На кутията пише че се променя цвета и мислех дали е от млякото щото откакто го давам се промени ooooh!

Ами питането ти става безпредметно в такъв вариант. Иначе може да се оцветява и от други неща.

# 348
не си ли писахме с тебе за тоя аптамил -смени го, тоя не е хубав. Аз минах през няколко млека и тоя хич не е хубав, бебто ми се запичаше от него...и е един рядък..
Angel_Dust , мислех си директно теб да питам, ам за да не е нахално....тъкмо с мъжът ми измилихме коварен план да идем по-късно на лекар, половин час по-късно,че нашето педи да си е тръгнало и да ни прегледа някой от дежурните лекари...че тоя вече ми изпили нервите...лошото е,че все пак не мога да го сменя до декември(се оказа). И пак ти благодаря  bouquet

# 349
Аз давах Аптамил комфорт на моето бебе и акото му беше много зелено. Попитах педиатърката и тя каза че става така защото акото се задържа по дълго когато има запек и от жлъчката на детето се появява оцветяването... каза че не е нищо страшно и е нормално. Когато почне да ака по нормално...по няколко пъти на ден веднага се променя и става нормално. Поне при нас беше така. Peace

# 350
Попитах педиатърката и тя каза че става така защото акото се задържа по дълго когато има запек и от жлъчката на детето се появява оцветяването...

КОето доказва моята теория,че от аптамил комфорт се получава запек.
Виж и аз се притеснявах дали ще получава детето ми най-доброто, ако сменя млякото,че това нали е скъпичко и уж е хубаво. И да, аптамил АР е хубав и най-доброто АР мляко, но с това май не е така. Пробвай все пак с др. марка- пак препоръчвам Хип(розов има пробиотик в него, а има и Био)....няма да ви стане нищо ,ако го смените за малко за проба само.  Wink

# 351
  • София
не си ли писахме с тебе за тоя аптамил -смени го, тоя не е хубав. Аз минах през няколко млека и тоя хич не е хубав, бебто ми се запичаше от него...и е един рядък..
Angel_Dust , мислех си директно теб да питам, ам за да не е нахално....тъкмо с мъжът ми измилихме коварен план да идем по-късно на лекар, половин час по-късно,че нашето педи да си е тръгнало и да ни прегледа някой от дежурните лекари...че тоя вече ми изпили нервите...лошото е,че все пак не мога да го сменя до декември(се оказа). И пак ти благодаря  bouquet

ако имате час по-добре си идете при него.
иначе само излишно ще чакаш с детето сред други болни да ви приемат.
колкото и да те е нервирал,  в момента просто е хубаво детето да бъде преслушано и прегледано... т.е. да види, че гърдите са чисти и евентуално има ли червено гърло, сополи, или неспокойно коремче...ушички....надали има какво да обърка в такъв преглед....
а и предвид възръстта на детето ти...надали и ще изпише кой знае какво като лекарства така или иначе.

освен това е доста грозно да го заведете в същата клиника при друг доктор...и вашият със сигурност ще разбере....

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 12:41 от Angel_Dust

# 352
Благодарности на мамите, отзовали се на моето питане!  bouquet

# 353
Ние ще отидем извън работното му време, освен това-аз поставям малко под съмнение уменията му и затова не ми се иска той да го види..... той го преглежда преди няколко 15 дни и уж само една хрема, ама я влачихме доста, нещо не му беше много сериозно .    не ми пука дали е грозно, той не си вдига телефоцна

# 354
  • София
всъщност повечето педиатри не си вдигат телефона в извън работно време...за това имат и договори с  мед. центрове. не че е приятно.... но поне като го сменяш, наистина първо проучи подробно, лекаря с който ще го замениш.
а като просто отидете в извън работно време, може да попаднете и на още по-голям некадърник.....Simple Smile

но ти си знаеш.

колкото до хремата....моят е влачил хрема и по един месец...ей сега пак вече втора седмица е в къщи заради хрема...но това не зависи баш от лекаря....

Но ако имаш някой  лекар спец предвид, който наистина е добър - заведи детето при него, разбира се....

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 13:01 от Angel_Dust

# 355
Може би ще те послушам, така или иначе не мога да отида преди 2 без десет,или 2 часа, дано е там-ако не ще му мислим.   bouquet  bouquet

# 356
Един въпрос ме мъчи тези дни... И срам, не срам, ще го задам, мами. Дано не ми се смеете много. Embarassed
Дойде време да дам сирене на дъщеря ми. Но сега се чудя за обезсоляването му. Трябва ли водата да е преварена или може и чешмяна?
За сина ми не си спомням да са ме вълнували такива въпроси, ама за това малкото...  ooooh!
Аз на моята щерка и давам чешмяна вода, но все още я преварявам. Поради тази причина и сиренето и обезсолявам в същата преварена чешмяна вода. На малко по-късен етап смятам да спра с преваряването.

# 357
На малко по-късен етап смятам да спра с преваряването.

И аз така смятам, но не знам кога ще стане това.  За сега реших да го обезсолявам в преварена вода. Благодаря ти и добре дошла в другата тема! Wink  Hug bouquet

# 358
Angel_Dust, ами оказа се,че тая хрема(дето се влачи повече от 10 дни) все пак е нанесла поражения и се е смъкнал проблема към гърлото-зачервено и е възпалил едното уше и причинява температурата.
Дадоха ни едни черни капки тоя път, един сироп- суметролим, капки за уши- оптипакс и казаха и панадола...
отидох точно в 2 , с много бързане, педи с и беше тръгнал... не го и срещнах даже...че на всичко отгоре се оказа,че някои др. ако пожелае трябва да ни прегледа, иначе спешните са след 19,30

# 359
Благодаря! Нали ти ме покани Grinning?! Помня аз доброто. Hug

Общи условия

Активация на акаунт