Само за посредствени и леекинко простички

• 30 752
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
Изведнъж всичко ми става ясно.  Sick hahaha  Въпросните подаръци са налудна и излишна инсценировка  ooooh! Малее, как се провали "добре обмисленият" план. Голяма конспирация, ей !  Crazy
А на мен не ми стана ясно Blush Laughing Т.е. вашите са прибрали истинския подарък от брат ти за твоето дете и са пробутали тази пчеличка? А истинския подарък кога се е предвиждало детето да получи?

# 76
И приятелка преди две годиниза рождения ден ми подари с думите "тази чудесна покривка за маса, на която не остава едно петънце, уверявам те!". Joy

Ооо, 2 покривки за маса съм подарявала, даже и солница, но тя не по повод...И семейството си ползва и трите неща  Peace
А на майка ми и дъска за гладене съм подарявала, и сушилник...ама то като сме съвсем различни като натури, поне гледам да е практично нещо, че тя все недоволна от лични вещи  Thinking

Изведнъж всичко ми става ясно.  Sick hahaha  Въпросните подаръци са налудна и излишна инсценировка  ooooh! Малее, как се провали "добре обмисленият" план. Голяма конспирация, ей !  Crazy
А на мен не ми стана ясно Blush Laughing Т.е. вашите са прибрали истинския подарък от брат ти за твоето дете и са пробутали тази пчеличка? А истинския подарък кога се е предвиждало детето да получи?

Не, не е било това целта. Те не са разбрали, че е имало друг подарък, предназначен за нас и са се престорили, за да не обявя брат си в незаинтересованост към моето дете (макар че на мен и през ум не ми минава, че е длъжен да носи нещо, пък и си го познавам..., ама на...разминаване в мисленето и ценностната система  Rolling Eyes )

# 77
  • София
Ние пък на нашия шеф непрекъснато му подаряваме подаръци свързани с алкохол, нищо, че човекът почти не пие  hahaha
Досега сме му подарявали по различни поводи: поставка за вино с бутилка хубаво вино; скъпо уиски; комплект отварачка, тирбушон, термометър за вино и не знам още какво имаше; даже плоска метална бутилчица за джоб  ooooh!
Като им казвам на колегите, че ще го пропием човека, те ми се хилят и купуват поредната глупост  Tired
Ама и той още не поддава  Grinning

# 78
Излиза, че лош подарък е неподходящият за определен човек, а не странният  Crossing Arms  Laughing

# 79
  • София, център
Оф, аз на сватбата получих стъклен свещник, при това ... счупен от едната страна.

Получих и сбъркано ушит гоблен, навит на роло, т.е. без рамка и без стъкло. Това май са ми най-странните подаръци.

# 80
Ютия, за 25я ми РД от любимия. Аз не останах длъжна и му подарих бойлер, за неговия.
Освен това когото не видях, пред него не го наредих. От тогава подобни подаръци не е имало.

# 81
даже плоска метална бутилчица за джоб  ooooh!

Това винаги го свързвам с намек, че човека е алкохолик.

Да, за някои подаръци на човек му трябва силно развито чувство за хумор  Laughing

# 82
На колежка бяха подарили запалка... а тя не пуши Mr. Green Дала я е на баща си.

# 83
На мен за РД тази година ми подариха страшни тави за
пица ( 2 една над друга) и парфюм.Ама аз много им се
радвам.Обичам кухненски джаджи,макар и да не готвя...

# 84
  • София
Добри идеи за подаръци  Mr. Green
Особено удобно е 5лв  за сватбата в ненадписан плик и кръглият камък в луксозна опаковка  Mr. Green

В момента се сещам само за два абсурдни такива...но след 30 години мисля им е простено Wink

От тате- точило за ножове (но електрическо)  Rolling Eyes
От мама лопата, кирка, мотичка и гребло- комплект ....за да си имам за градината  Crazy

# 85
  • София
Ютия, за 25я ми РД от любимия. Аз не останах длъжна и му подарих бойлер, за неговия.
Освен това когото не видях, пред него не го наредих. От тогава подобни подаръци не е имало.

Ама направо той ти е останал длъжен.. освен ако ютията не е на стойността на един бойлер  Joy Joy Joy

# 86
Един шублер на свекъра(Бог да го прости) подарихме, че си беше загубил неговия  Laughing Но след време взе, че си намери и стария  Joy
А с козметика и бижута мен лично не можете ме впечатли  Mr. Green

# 87
Не можах да намеря подходящ подарък на моя много близка приятелка и реших да я изведа тя да си избере нещо. Но във въпросната вечер на празненството с друга моя приятелка подарихме на рожденичката сапун, гащи, гребенче и кърпичка в целофанов прозрачен плик  Laughing Едва ли приятелката ми някога ще може да забрави този подарък, съпроводен с истерия от смях!

# 88
  • Варна
По едно време мъж ми често пътуваше до Германия служебно и аз все мърморех как не ми носи подарък всеки път като се прибира. Веднъж се завърна със стълбичка, малка, две стъпала и каза те ти го подаръка и да не го занимавам повече с пердетата. Онемях! Повече  дума не обелих за чужбински подаръци  Laughing Ама сега добре я експлоатирам въпросната стълбичка.

# 89
По едно време мъж ми често пътуваше до Германия служебно и аз все мърморех как не ми носи подарък всеки път като се прибира. Веднъж се завърна със стълбичка, малка, две стъпала и каза те ти го подаръка и да не го занимавам повече с пердетата. Онемях! Повече  дума не обелих за чужбински подаръци  Laughing Ама сега добре я експлоатирам въпросната стълбичка.

hahaha hahaha hahaha hahaha

много яка тема Simple Smile
попиках се от смях  Joy Joy Joy

И аз съм получавала "интересни" подаръци от милото в началото на връзката ни Simple Smile Един буркан с налепени стъкалца по него - опита се да ме убеди че е свещник, ама не му се вързах Simple Smile))))) От свеки редовно получаваме подаръци - пуловери от магазини "Шик - шик" който после си тръгват с нея Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт