Моят пък като чуе за вибратор и му се изправя косата-той не ми ли стигал.Балкански синдром.А аз само се майтапя с него.

...Щях да падна направо.
...Освен това ми подари и една кутия с каренца плетени на една кука....
чрез санитарки от Родилното отделение и да ги подарява по празници на роднини и приятелки

силиконови подплънки, ама точно като истински, със зърна дори
Аз не страдам много откъм бюст, все пак съм чашка B
Миналата Коледа ми подари викаща Баба Яга- да имало кой да ме отменя от време на време

Готино, готино

...Да не мислите,че горката жена я е окъсала и няма пари за подаръци???Занимава се с архитектура и вади доста парички...
:"Искам да си щастлива днес,защото имаш повод!Нищо не ти нося-нося ти себе си!Омъжи се за мен-питам те за 14-ти път!Кажи ми да!"..Всъщност - тогава ме попита за последно(сега ще се жени за съседката
..Ама имаше батерии и вибрираше...
:"Искам да си щастлива днес,защото имаш повод!Нищо не ти нося-нося ти себе си!Омъжи се за мен-питам те за 14-ти път!Кажи ми да!"..Всъщност - тогава ме попита за последно(сега ще се жени за съседката 
). Колко е самоуверен само!
) ще ходи на Рожден ден на сестра си, обаче от вечерен живот в края на месеца все не му оставаха пари (пък и от работата не им плащаха редовно), а той от доста време искал да запознае сестра си с един колега, да ги сватоса един вид и какъв по-добър повод от рождения й ден. Та в уречения час цъфват двамата на вратата. Кандидатът носи букет червени рози и нашият човек вика:
Препоръчани теми