Само за посредствени и леекинко простички

• 30 752
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
И през двете бременности, незнайно защо мъжа ми подари вибратори в 8-мия месец  Joy
Хегаджия   Joy
Моят пък като чуе за вибратор и му се изправя косата-той не ми ли стигал.Балкански синдром.А аз само се майтапя с него.

# 121
За сватата ни баба ми освен парите,които ни даде,беше опаковала цял чувал със шушони и терлици-лично от нея шити... Mr. Green...И реши,че трябва всички да знаят какво има в чувала/опакован красиво,като подарък естествено/,та грабна микрофона да каже колко години ги е плела.... Crazy...Щях да падна направо. Wink...Освен това ми подари и една кутия с каренца плетени на една кука....
ПП-Чувала с шушоните и кутията с каренцата са на най-недостъпното място в гардеробите и пролет и есен само ги вадя да им сменям нафталина... Rolling Eyes

# 122
  • Варна
Моят мъж ми подарява все практични неща - като грил тиган, например. Или пита о то днес ли беше. Ама аз съм забравил. Искаш ли да отидем да си избереш букет?
Баща ми беше огорчил много баба ми преди години. Бяха двамата с майка на почивка и донесаха на баба букет от сушени магарешки бодили. Баба ми като "любима" свекърва беше така огорчена и разстроена, а нашите и разправят колко бил красив бодила.

# 123
  • София
Моя позната има навика да си осигурява букети   bouquet чрез санитарки от Родилното отделение и да ги подарява по празници на роднини и приятелки   Crazy ooooh!

Е, пак добре, че няма познати гробари...  Crazy Crazy Crazy

# 124
  • София
Аууу, сега се сетих и аз...  Crazy
Колежките за една коледа ми подариха цици..  Joy силиконови подплънки, ама точно като истински, със зърна дори  Sunglasses Аз не страдам много откъм бюст, все пак съм чашка B  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Обаче циците ги сложих веднага на коледния банкет. Чудна бях. Имах прикрепена колежка да следи да не се разхвърчат при някой по-буен танц и с идеята веднага да се приберат от пода. С тях рамерът ми беше C  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 125
Съвсем в началото,когато се запознахме мъжът ми ми подари стъклена змия,да съм си имала сестричка! #2gunfireМиналата Коледа ми подари викаща Баба Яга- да имало кой да ме отменя от време на време #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 126
  • Варна
Съвсем в началото,когато се запознахме мъжът ми ми подари стъклена змия,да съм си имала сестричка! #2gunfireМиналата Коледа ми подари викаща Баба Яга- да имало кой да ме отменя от време на време #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy Joy Joy

# 127
  • София
...Миналата Коледа ми подари викаща Баба Яга- да имало кой да ме отменя от време на време #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy Готино, готино  Mr. Green

Аз бих се изкефила, ако гаджето ми ми подари някоя негова дреха, която много харесвам за мен. Говоря за младо гадже, преди години  Crazy
Така имах подарена една тениска...ех, спомени...готино е  Grinning

# 128
Милата ми баба ми беше подарила мъжки слипове на крокодилчета, защото били високи и пазели кръста и яйчниците, не като днешните дантелки. Носих си ги - за радост на съквартирантките ми.

# 129
На моя приятелка,момче и подари за рожденния й ден старите си дънки,щото някога си му била казала,че я кефят Simple Smile

Aз намирам това за много секси подарък. Simple Smile

Веднъж бяхме подарили на един приятел от компанията "крем за напукани пети" (точно така пишеше на капачката), ама той си го заслужаваше (метафорично, не буквално) Laughing

# 130
  • Пловдив
Малко преди рождения ми ден мъжът ми ме пита какво да ми подари. Отговорих: "Или нов акумулатор /че имах проблеми с колата/, или машина за хляб."
В крайна сметка получих ... бензинова помпа.

# 131
Страхотна темичка!  bouquet
Бившото свеки подари на малката за рождения и ден една шапка от заешка кожа (с избелял етикет от 1978 година),която дълги години си носеше и вече беше без пух от едната страна..Обоснова се най-хладнокръвно с думите:"Знам баба,че ти харесва" newsm78...Да не мислите,че горката жена я е окъсала и няма пари за подаръци???Занимава се с архитектура и вади доста парички...
Най-шантавия ми подарък - всъщност са няколко:Един бивш прииятел се изтупа на рожденият ми ден и ми подари "себе си"-така каза  Joy:"Искам да си щастлива днес,защото имаш повод!Нищо не ти нося-нося ти себе си!Омъжи се за мен-питам те за 14-ти път!Кажи ми да!"..Всъщност - тогава ме попита за последно(сега ще се жени за съседката Laughing...)
Другият беше от приятелско семейство по случай рожденият ми ден- жалко подобие на вибратор-пластмасов"масажор",за да не съм скучаела,когато мъжът ми закъснявал вечер.. Sick..Ама имаше батерии и вибрираше...

# 132
Един бивш прииятел се изтупа на рожденият ми ден и ми подари "себе си"-така каза  Joy:"Искам да си щастлива днес,защото имаш повод!Нищо не ти нося-нося ти себе си!Омъжи се за мен-питам те за 14-ти път!Кажи ми да!"..Всъщност - тогава ме попита за последно(сега ще се жени за съседката Laughing...)
hahaha
Това малко ми прилича на историята с Гастон от "Красавицата и звяра" (гледах го наскоро, беше ме налегнала носталгията Blush). Колко е самоуверен само!

# 133
От съпругът ми - виброшлайф.
Пак от него - за Осми март луканка вместо букет.

На брат ми /непушач, никога не пушил - два пепелника.
На  ми съпругът ми непушач - пистолет запалка.

# 134
Ей, Elica, присетих се подобна история. Един приятел ( споменавала съм го в темите за Муни и Муньовци, и най-вече в смешните изказвания  Wink ) ще ходи на Рожден ден на сестра си, обаче от вечерен живот в края на месеца все не му оставаха пари (пък и от работата не им плащаха редовно), а той от доста време искал да запознае сестра си с един колега, да ги сватоса един вид и какъв по-добър повод от рождения й ден. Та в уречения час цъфват двамата на вратата. Кандидатът носи букет червени рози и нашият човек вика:
- Како, запознайте се- това е подаръкът ти за рождения ден. Казва се ...  Joy
Минало празненството и днес (вече 5-6 години) каката и подаръкът са семейство и имат дъщеричка на 3 години  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт