Само за посредствени и леекинко простички

• 30 276
  • 367
  •   1
Отговори
# 345
  • до една звездичка
... пък да уточня ,че при нея проблема не е нито липсата на средства,нито липсата на вкус/самата тя се носи доста стилно/...ще го пишем,че е от зодията...

Eeeee, сега вече ни възбуди любопитството яко!  newsm78 Срамота е , ако ни зарежеш тъй...  Naughty

# 346
А,не казвам Naughty......че то не е за тук/щом в Д и С не съм намерила достойна тема да я опиша/......иначе за подаръците,аз пак съм от щастливките-но собствената й дъщеря може  сигурно  фермани да напише,синът й също.......надявам се внуците и да  нямат тоя шанс.

# 347
На първия ни Св. Валентин като младо влюбено семейство баща ми ни подари позлатена пластика на танцуващи мъж и жена. Явно много му е харесала тази пластика, защото за годишнината ни подари абсолютно същата. Голям смях падна като ги наредихме двете една до друга. Още по-смешно стана като ги видя баща ми и се опули изумено: А! Ама вие имате същата!?”  Joy

# 348
на внучката си за 8-я РД подари прашки в тигров десен
Shocked
И ние имаме подобна изцепка - прашки със зайчето на плейбой. Девойката е на 10.

Разкош! Племенничката ми е още в ританки, но като поотрасне детето, вече имам идеи за подаръци  hahaha  Joy  Joy  Joy

Няма ли ританки в тигров десен, питам аз, че ще оставяш най-хубавото за по-нататък?

П.С. Май още не са създали памперс-прашки! Време е!

# 349
  • София
За миналата Нова Година без малко да получа подарък тиган - бях казала, че харесвам един тиган в магазина и ММ ходил и покрай другите неща го купил и него. Почти беше успял да ми го поднесе послучай НГ, но го изпреварих и обявих, че ако смята това да ми е подаръка, не е познал изобщо. И си взех тигана. След няколко дни получих подарък, вече истински - прекрасна мишка за лаптопа ми, блу-тут... в цвета на тигана - син металик  Joy Joy Joy Някой после да ми каже, че не е нарочно  Joy Joy Joy

# 350
Няма ли ританки в тигров десен, питам аз, че ще оставяш най-хубавото за по-нататък?

П.С. Май още не са създали памперс-прашки! Време е!

Еее, то може и да има такива ританки, но няма начин да бъдат толкова секси  Joy Ще се загуби ефекта!  hahaha

# 351
От един от братовчедите ми, за един рожден ден, получих дъска за рязане с лъвска глава и дървен чук за пържоли!  Laughing  Още си ги ползвам. Crazy

# 352
За сватбата си получих  толкова много прекрасни подъръци, че мога да изреждам с часове! Най-запомнящи обаче са най-малката  от комплект тенджери; две салфетки за студено сервиране  от някаква подобна на хартия материя и два лева от петчленно семейство.  Simple Smile

Най-малката от тенджерка от комплект

# 353
За сватбата си получих  толкова много прекрасни подъръци, че мога да изреждам с часове! Най-запомнящи обаче са най-малката  от комплект тенджери; две салфетки за студено сервиране  от някаква подобна на хартия материя и два лева от петчленно семейство.  Simple Smile

Най-малката от тенджерка от комплект
Темата е за леекичко простички. Ние тенджерка не виждаме.  Joy

# 354
За един от рожденните си дни мъжът ми получи подарък: магаренце-касичка, от сестра си, да си събира стотинките.Само за уточнение, мъжът ми празнуваше 35г.

# 355
А,сега се сетих и за един наистина изненадващ подарък-подариха ни декоративно зайче-мъничко,беличко.....голям красавец.....Но,няколко месеца по-късно/и солидно количество храна/ зайчето вече го докарваше към 10-тина кг и понеже вечно беше гладен,ни изгриза дървената дограма/с все пластове блажна боя/ и тапетите-това при случайно изпускане вътре,иначе вече беше евакуиран на терасата.....След което от своя страна го подарихме на свекъра и повече не попитахме за него,понеже доста се бяхме привързали.....а,беше ясно какво  му се пише.......

Моля те, кажи ни, че не му се е случило това, което е било ясно, че ще му се случи!

# 356
Темата е за леекичко простички. Ние тенджерка не виждаме.  Joy
Даммм... Даже сме малко повече простички, че аз два пъти не я виждам тая тенджерка! newsm78

# 357
Може би толкова мъничка е била?

# 358
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing
Ама аз направо повиках дявола с този си пост!Вчера пък свеки ми подари зимно якенце за малкия,на това отгоре на етикета беше написала,че е подарък за рожд. му ден през ЮНИ.Почвам да си мисля,че ми се подиграва май! Thinking

# 359
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing
Ама аз направо повиках дявола с този си пост!Вчера пък свеки ми подари зимно якенце за малкия,на това отгоре на етикета беше написала,че е подарък за рожд. му ден през ЮНИ.Почвам да си мисля,че ми се подиграва май! Thinking

Понякога трябва да се радваме на малките жестове. Ако беше от майка ти , едва ли щеше да го напишеш.

Общи условия

Активация на акаунт