Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички в този ужасно дъждовен петък. Поне успокоителното е, че е последния работен ден за седмицата.  Wink

Явно всички са потеглили към срещата щом е толкова пусто.Надявам се да изкарате добре момичета и после да разказвате. Аз в такива мероприатия ще мога да се включа чак към средата на дкември, когато излезна в болничен.

За помпите и аз да кажа, че не е нужно от сега да се впускате в такъв разход. Изчакайте да видите какво е положението и тогава.Аз се бях снабдила с такава преди раждането, но беше назаем, което за мен е най-добрия вариант (много ми се виждат парите иначе). Сега пак ще питам мойта приятелка ако я има все още да я взема пак.

За креватчетата ние имаме и дървено и кошара. Определено гласувам за първото с две ръце  Peace Другото също го ползваме когато пътуваме, но за постоянно спане незнам  newsm78 Не, че ще му стане нещо на детето де.
Обиколници не съм слагала и сега не мисля да купувам.

Стискам палци на всички, които днес са на среща с док.Ще чакаме добри резултати и новини.
Аз вчера отидох до поликлиниката, че ми беше ден за консултация, а то пък лекарката я нямаше.Нищо, че работното и време още не беше свършило.Както и да ще се пробвам във вторник пак.

Желая ви лек петъчен ден момичета   bouquet

# 616
Добро утро на всички!
Много вкусна закусчица предлагате и тази сутрин.А също и кафенце.
Леле какъв неприятен дъжд се излива на вън.Рано сутрин ми се наложи да отивам до центъра и от там веднага на работа.Немога да ви опиша как стя на работното си място,краката са ми вир водичка а също и джинсите до колената.Започнах да кихам вече.Дали няма да настина пак.Тъкмо ми позамина настинката.Ужас #Crazy

# 617
  • Burgas
Наистина може да настинеш,поне отскочи до някъде си купи едни по дебели чорапи,че така като си мокра цял ден...

# 618
добро утро и от мен
закуската найстина изглежда много добре..и аз сега отивам да си направя че още не съм хапвала
да си изпия лекарствата Sick дето са един тон....и ще ходя до болницата да си взема епикризата
времето найстина е ужасно днес

# 619
  • Burgas
Леденомомиче явно съм пропуснала,че си била в болница,какво се случи,надявам се вече да си добре.

# 620
Aааааа, bobi6ana, само няма да се ядосваш!

vabeni , извини ме за глупавия въпрос ама какво са "обиколници"? Това мекичкото около кошарката ли?

......с което му разбила всичката надеждица, че акцентът пада на "ти". Joy[/color]
Мяуче  Joy Joy Joy

Четох наскоро, една мама беше много доволна и ползвала в легълцето "специална поставка за новородени", която отзад се опира в гръбчето, а отпред се опира в коремчето, за да не се обръща бебчето, докато спи. Някой има ли представа как изглежда това нещо и чували ли сте за такова, от къде?

# 621
  • София
Добро утро момичета,

аз втори ден кихам, носа ми тече, гърлото ме дразни, а бе гадна работа. Ям мед с лимони и пия чайчета.

Нищо не ми се похваща, вчера едвам станах да измия купчината в мивката. Е, оплаках ви се.

Чакам да разкажете за лекцията!

Хубав ден на всички.

# 622
  • Burgas
Да обиколници е това мекото,което обикаля цялата кошара,връзва се за решетките и така предпазва бебето ако се удари да е на мекичко.А това другото дето обясняваш да не би да е поставка за смяна на пелени,дето се слага върху кошарата и се захваща за нея?

# 623
Леденомомиче явно съм пропуснала,че си била в болница,какво се случи,надявам се вече да си добре.

ми приеха ме с диагноза цистопиелит това е възпаление на уголемено бъбречно лигенче и възпаление на пикочните пътища....при това имах и около 40 градуса температура дето не искаше да спада....но вече съм добре но още съм на лекарства и желязо защото и анемия взех че направих направо ужасно беше на никой не пожелавам да взиза в болница...да не говорим каква е болничната храна щях да умра от глад в тая болница ако не бях на системи с глукоза откакто съм се прибрала само ям...нетипично за мен Joy Joy Joy
но пък сухи пасти не искам да видя повече

# 624
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ха, добро Ютро, момичета!!!  Hug

Да разказвате как е минала срещата на 9-месеца Simple Smile

Star да разказваш за ФМ-то Simple Smile

Ето и малко забавление: http://www.youtube.com/watch?v=QtDkpTsyryY

Приятен ден на всички!!! И дано ръми следобед, за да се наспя Simple Smile

# 625
Amica точно това са обиколниците да  Peace

Това е възглавничка за да не се обръща бебето. Честно казано можеш да минеш и без нея. Но това си е лично мое мнение разбира се и не ангажирам никой с него  Grinning

Момичета да ви кажа не се изхвърляйте излишно с първите покупки.Вземете това, което наистина ще ви трябва в първите дни с бебето у дома.Другото после е лесно.Да не говорим, че ще натрупате толкова подаръци, че ще се чудите какво да ги правите.  Peace

# 626
  • Burgas
Леденомомиче добре,че всичко е минало и сега си вкъщи дано наистина на никой не се налага да влиза в болница,пази се и си почивай повече.
Напълно подкрепям Вабени,на Моника толкова неща и бях на купила,пък за дрехи да не ви говоря и после всеки който идваше и носеше подарък в повечето случаи дрехи.Някои неща си останаха чисто нови.а други облечени по един,два пъти.

# 627
  • Стара Загора
Добро утро и от мен на всички мами във форума, и лек и спорен ден на всички все още работливи като мен и на тези с прегледите. Благодаря ти mimeto-to за информацията. Успях и снимките да разгледам - големи сте сладурки  newsm10

# 628
anik79 , vabeni , благодаря за отговора  Hug Аз още нищо не съм купувала, може би към декември покрай празниците няма да се стърпя вече  Mr. Green  
ledenotomomiche, миличка, възстановявай се бързо!  Hug
la vida loca ,  hahaha с глас се смях.

# 629
Добро утро,т.е добърден! Heart Eyes,
Желая ви усмихнат и спокоен ден,въпреки лошото време Hug
Моята бебка от снощи ми вкарва невероятни шутове,чак корема ми изскачаше Joy
Успех на всички преглеждащи се днес,а на вас София,приятен купон днес на лекцията smile3535

Общи условия

Активация на акаунт