Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 739
  • 676
  •   1
Отговори
# 180
Aimante страхотна идея за някоя от другите теми.  bouquet

Ралито имаме вкъщи няколко парфюма от Мегашоп. Всички са оригинални, никога не са ми будили съмнение.

Хъм, богатите бизнес дами не са ми много критерий за вкус на мен.  Laughing Да не давам примери сред родните такива.
Виж, ароматните предпочитания на арт личностите са ми винаги интересни.
Ейми Уайнхаус например какво ли носи? newsm78 На бас, че е нещо отличително.
Не споря, просто разсъждавам. Thinking

И аз не съм усещала никое от форумските открития около себе си. Но все пак те са малко - Орхидея, Будоар, Галиано, някои селективи. Сигурно пропускам някои, де.
Цветната бомба съм я надушвала на разни мацки по заведения. По-лесен за харесване е според мен, по-масов в истинския смисъл на думата.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 23:35 от Анонимен

# 181
Честно казано истински са ми харесвали няколко от обсъжданите парфюми, единият от тях Будоар, който ми напомняше за един много стар парфюм, донесен от някое летище от майка ми...) Но не съм срещнала нито една жена със същият...)
И аз. В обкръжението ми и местата, на които се движа най-често, не съм го срещала никога. Ако надуша някоя жена с Будоар, нищо чудно да се престраша да питам дали не пише в парфюмна тема в някой форум! Laughing

Не намерих нищо впечатляващо в Дъждовете. Confused Сигурно е така защото не съм аристократка. Mr. Green а предпочитам разгулния Будоар на някоя Метреса, Целуната от Дракон, която е Луда, облечена в кристална Органза от глава до пети, с букет от Нощни Жасмини, готова да дава Обещания, които да развинтват Фантазията на някого, който е готов да и донесе дори Черни орхидеи, защото е Прелестна!
Малко ми е кофти, а в такива моменти ме избива на "поезия"...

# 182
ами емпорио на армани се двоумя или този,но не го знам изобщо какъв аромат е точно този
също да ви питам и за инсайд на трусарди какъв е
Не те съветвам на сляпо да купуваш аромати. Армани са доста имитирани парфюми. Другите не толкова. По принцип сайта е много читав, но е добре да познаваш аромат за да си сигурна. Шанел никога не поръчвай от сайтове особено български. С Диор също трябва очите да се отварят на четири.
Отиди в магазин и пробвай, все ще си харесаш.

# 183
  • Варна
"Дъждовете" може и да са скъпи, но не ми миришат на скъпо. Не са лоши... но ето тук съм напълно съгласна с Aimante - нищо изключително няма в тях, освен цената им. Хич не ща да се вглеждам в тези ултрабогати дами дето ги провъзгласяват за велики парфюмни открития, но все си мисля, че парфюм, който мирише толкова "масово" се разминава с представата ми за изключителност, каквато предполага едно ултрабогатство.

# 184
Денси много ти благодаря мила ще послушам съветат ти

# 185
Хич даже не са изключителни, приличат си на някои други аромати и то доста, но създателите си ги провъзгласяват за такива и се надяват чудото да се случи, да има продажби и историята или по-скоро годините през които са се застояли на по-челни позиции да ги провъзгласят за такива. Mr. Green

# 186
Чистата отрова на Диор усещам много често напоследък на отминаващи дами.
Аз така и си я купих, на концерта на Мадона една мадама пред мен ме побърка с този парфюм, след няколко дни вече го имах. Бях го тествала по Коледа, но нещо тогава не ме грабна.
Мъжа ми "дъждовете" нещо не ги оцени, аз бях залудяля по силвър, добре че позачках заради цената, пръсках го няколко пъти и се отказах да го купувам.
А за Цветната бомба, много ми прилича на моята кожа на Старлайт, те и шишетата са им почти еднакви. Старлайт е доста по-измит де, имах го и го размених, та немога да ги пробвам заедно.

# 187

Не намерих нищо впечатляващо в Дъждовете. Confused Сигурно е така защото не съм аристократка. Mr. Green а предпочитам разгулния Будоар на някоя Метреса, Целуната от Дракон, която е Луда, облечена в кристална Органза от глава до пети, с букет от Нощни Жасмини, готова да дава Обещания, които да развинтват Фантазията на някого, който е готов да и донесе дори Черни орхидеи, защото е Прелестна!
Малко ми е кофти, а в такива моменти ме избива на "поезия"...

Бижу, много си сладка.  bouquet

Само да добавя, че форумски открития са и някои аромати, които се намират в БГ, но никой освен нас не ги носи, защото са по-особени. Някак масовият потребител ги пропуска, било, защото са на някой забутан рафт, било пък защото му изглеждат обикновени или пък вече не са хит. Някои от тях са и трудни и не се дават лесно на нетрениран нос. Пример давам веднага - Moschino Couture, Sicily D&G, дамските лалици до един.

# 188
Може и да прозвучи нескромно....но едва ли някоя дама от моя град ако не е влизала в темата ще има Будоар. ) Та почти абсурд да го срещна някъде.....а ако ми замирише на него със сигурност ще се запозная с персоната. ))))

За Цветната бомба, имаше парфюм който е доста близък до него, лятото го пробвах и останах учудена. ) Дори повече ми хареса от нея. )

# 189
Чистата отрова на Диор усещам много често напоследък на отминаващи дами.
Аз така и си я купих, на концерта на Мадона една мадама пред мен ме побърка с този парфюм, след няколко дни вече го имах. Бях го тествала по Коледа, но нещо тогава не ме грабна.
Мъжа ми "дъждовете" нещо не ги оцени, аз бях залудяля по силвър, добре че позачках заради цената, пръсках го няколко пъти и се отказах да го купувам.
А за Цветната бомба, много ми прилича на моята кожа на Старлайт, те и шишетата са им почти еднакви. Старлайт е доста по-измит де, имах го и го размених, та немога да ги пробвам заедно.
Да Егнър направиха фал с бледо копие на Бомбата.
Защо се отказа от Силвър Рейн?

# 190
Бизнес дамите, чиито парфюмни предпочитания се коментират в медиите, на никого не могат да бъдат мерило (с едно или две изключения, няма да назовавам имена). Поводи много за тях да обявят - а и да носят - нещо скъпо и прескъпо, само защото ще ги направи по-важни в очите на другите, а пречки - никакви, т.е. нямат изграден вкус и стил, не различават / отграничават нещата, не им липсват средства и да, дори да не ги кефи, не обръщат внимание, нали е "най-доброто" / актуалното / каквото там в момента. Немалка част от тях се самопсихират да харесват, защото е скъпо/марково или се счита за престижно да го имаш и носиш. Което пък обяснява наличието на подобни парфюми (и други скъпотийки без особен смисъл в съществуването им).
Да, забравих - коментираните тук не считам за масови, това отдавна се и обсъди, и изясни. 'Масов' понякога - и само тук - е възторгът, проявяван по повод определени аромати, които - поради етапа, на който се намира парфюмното ми развитие - попадат неизбежно в игнор-листата. Да ми напомните, като след ен на брой години, "открия" някой като нов Laughing

# 191
Aimante и аз съм на това мнение за бизнес дамите Laughing
Денси незнам и аз, гледах го миналата есен, реших че ще ми е подаръка за Коледа, тогава пък взех Шанса на Шанел и Старлайта, а и Феерито, абе тогава си бях само на парфюми, бременна, дебелеща прогресивно, не ми се купуваше нищо и като излезех душех само парфюми и козметики зяпах, аз така се и запалих. С контракциите в 5ти месец, пък почнах да чета вас, та още повече Laughing

# 192
  • Варна

И за мен е абсолютно така  Peace

venush, Москино Кутюр дори и във форума не е много популярен. Почти не се сещам за някой, освен мен и теб, който да го харесва, камо ли да го обожава до припадък. А продавачките и като нов не го предлагаха особено, понеже е твърде далеч от масовия вкус, следователно - труден за продаване, няма да се морят сега я  Mr. Green

# 193

И за мен е абсолютно така  Peace

venush, Москино Кутюр дори и във форума не е много популярен. Почти не се сещам за някой, освен мен и теб, който да го харесва, камо ли да го обожава до припадък. А продавачките и като нов не го предлагаха особено, понеже е твърде далеч от масовия вкус, следователно - труден за продаване, няма да се морят сега я  Mr. Green

Ааа, не, Атти го харесва също и то много. Следя си аз кой ми е сходен с моите вкусове тук-таме, въпреки, че не го коментирам много. Flutter
Добре де, за Москино Кутюр си права. Той си ми е форумско откритие лично на мен.
Но има и други подобни аромати от форумските, които просто някак не вървят по магазините, пък ние си ги любим. Ще се сетя за някои, сега просто не мога.
Сетих се - Covet и Lovely SJP например.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 00:19 от Анонимен

# 194
  • Варна

И за мен е абсолютно така  Peace

venush, Москино Кутюр дори и във форума не е много популярен. Почти не се сещам за някой, освен мен и теб, който да го харесва, камо ли да го обожава до припадък. А продавачките и като нов не го предлагаха особено, понеже е твърде далеч от масовия вкус, следователно - труден за продаване, няма да се морят сега я  Mr. Green

Ааа, не, Атти го харесва също и то много. Следя си аз кой ми е сходен с моите вкусове тук-таме, въпреки, че не го коментирам много. Flutter

Да, позавърта се бегло от време на време в ефира, но не е типична "форумска масовка", като Будоар, Орхидея...
Значи сме 3, почвам и аз да ги броя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт