Оставете богатите любовници, кажете как се хваща богат мъж!

• 55 032
  • 807
  •   1
Отговори
# 30
Чуждото богатство (а то си остави винаги чуждо дори да станеш съпруга) никого не е направило щастлив. Това че един мъж е богат изобщо не значи че ще те глези и прави красиви подаръци. Може да е най-стиснатата циция на света, от който никога нищо да не видиш. Който не само нищо няма да ти даде, но няма и на теб да позволи да печелиш.
Повярвай, говоря ти от опит. Не искай богат мъж- искай ТИ да си богата!

А мъж се избира със сърцето- само и единствено. Богатството за мен е негов недостатък по-скоро, макар че косвено говори за добри личностни качества.
Ксения, напълно съм съгласна че най-добре аз да съм богата, но ми кажи как става тоя номер, като нито съм от богато семейство, нито очаквам наследство.  Wink Вярно, че ще ми кажеш че сама трябва да го постигна, ама все пак живея в България и с моята специалност кой знае какви пари не се правят, но...нейсе. Sunglasses

# 31
Иначе на мен ме е интересно популярното мнение " че един мъж може да бъде " хванат" ! За какво?  За къде?
  Thinking   Laughing Laughing
Е как - нали си има дръжка...

# 32
А дали ще те глезят с подаръци и бижута пак зависи от теб.
Може да имаш богат мъж и пак да си седиш без подаръци и скъпи бижута.Сещаш се...нали?
Така,че...мога само да добавя глупавото клише-До всеки един преуспял мъж седи една силна жена!
Да споделя, че да не "скършам хатъря" на темата.
Всъщност очакввах видна (или "видна") форумска интелектуалка, която да ме коригира:
Има правописна грешка (изпусната запетая). Клишето (или "клишето") е това:
До всеки един прясно успял мъж, седи една стилна жена!

# 33
На мен пък ми е интересно,какво разбирате под богат мъж.

а/ с 1.млн
б/с 10млн
в/със 100млн

Богатството е много относително понятие.

# 34
Богат мъж, богат любовник - дрън , дрън....
Пари се печелят и се губят. Вещите не носят щастие. Други са качествата в мъжа които са ценни. Птичка в златна клетка - не, благодаря.
Гроздето било кисело...щото лисицата не го достигала. Mr. Green
Как пък разбра,че съпругите на богати мъже са птички в златна клетка. ooooh!
Парите не се печелят и губят-а се печелят за да се харчат. Laughing
Вещите не носели щастие?Верно ли бе?
Мен що ме радва така като си купим нещо.Сигурно съм сбъркана. Mr. Green
И кои са ценните качества на мъжа?
Да е беден,добър и да те бие като се напие?
Само едно ще кажа-няма богат и глупав мъж! Wink
Аз пък предпочитам да съм съпруга на неприлично богат мъж от колкото съпруга на овчар с колибка в планината.
Не му ща овцете да ме топлят в студените нощи! Laughing

Много си елементарна пък се правиш на умна. Ей такива ни чобаните ги търпят, ни баровци. Късмет все пак Peace

# 35
Чуждото богатство (а то си остави винаги чуждо дори да станеш съпруга) никого не е направило щастлив. Това че един мъж е богат изобщо не значи че ще те глези и прави красиви подаръци. Може да е най-стиснатата циция на света, от който никога нищо да не видиш. Който не само нищо няма да ти даде, но няма и на теб да позволи да печелиш.
Повярвай, говоря ти от опит. Не искай богат мъж- искай ТИ да си богата!

А мъж се избира със сърцето- само и единствено. Богатството за мен е негов недостатък по-скоро, макар че косвено говори за добри личностни качества.
Ксения, напълно съм съгласна че най-добре аз да съм богата, но ми кажи как става тоя номер, като нито съм от богато семейство, нито очаквам наследство.  Wink Вярно, че ще ми кажеш че сама трябва да го постигна, ама все пак живея в България и с моята специалност кой знае какви пари не се правят, но...нейсе. Sunglasses

Със специалности никъде по света пари не се правят. Пари се правят с бизнес. Най-богатите бизнесмени са започнали от нулата без наследство и без богато семейство.

# 36
На мен пък ми е интересно,какво разбирате под богат мъж.

а/ с 1.млн
б/с 10млн
в/със 100млн

Богатството е много относително понятие.

Има една много вярна дефниция за богатство. Колкото повече можеш да си позволиш да живееш без да работиш, толкова по-богат си. По тази дефиниция, можеш да притежаваш хеликоптери и яхти, както и къщи за милиарди но ако си длъжен да се гърбиш 24/7 за да запазиш всичко това, не си изобщо богат. Богат е не този който работи, а чиито пари работят.

# 37
Вие вярно, че се побъркахте с тези богати мъже, любовници .
Едни използват темите, за да се покажат, че имат богати мъже. Други пък се връзват и скачат, видиш ли, каква любов може да имаш, кои са стойностните неща в живота.

Добре, сериозно ли мислите, че някоя жена, която е станала приятелка/съпруга на мъж с големи финансови възможности, ще седне да ви пише схема и съвети ?

И да добавя само, че някои и с 3 висши образования да са, пак може да си останат без финансово красив господин. Има неща, които в книгите не ги пише. Няма да се спирам подробно на кои. Сигурна съм, че ме разбирате.

# 38
Темата ми напомня за тази история.
Ако съдим по нея - минала си възрастта. Mr. Green

# 39
Добре, сериозно ли мислите, че някоя жена, която е станала приятелка/съпруга на мъж с големи финансови възможности, ще седне да ви пише схема и съвети ?

Някои даже книги издават с рецепти как да вържеш богаташ. Laughing

# 40
Вярно, че ще ми кажеш че сама трябва да го постигна, ама все пак живея в България и с моята специалност кой знае какви пари не се правят, но...нейсе. Sunglasses
Егати доводите. Нито някой те е вързал в България, нито те е задължил да практикуваш специалността си...
Май е излишно да споменавам, че богати хора има по всички краища на света, някои без образование. Предприемчивост, находчивост се искат, и прочие...Абе, акъл си требЕ, и здрави нерви.

# 41
която си търси богат любовник, да гледа да е дащен богат любовник... иначе шЪ му гледа богатството през крив макарон Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 42
Хич не се чудете, ами действайте. Сложих тьрсачка в Гугьл и ми излязаха доста сайтове. Ето го пьрвият, който ми попадна-как да се ожениш за богат мьж.
http://millionairemate.com/go/p382.subhow_to_marry_a_rich_man?ys … vPhxtFye_s_yMThPJ

бях гледала едно предаване, една мацка беше организирала нещо като курс и показваше на момичетата какво трябва да правят за да превлекат вниманието на богаташ. Спомням си че ги водеше на определени заведения и кафета,показваше им начин на обличане и изобщо всичко възможно за да заловят златната рибката. Може би е добра идея за бизнес, ако има достатъчно кандидатки.

# 43
Богат мъж, богат любовник - дрън , дрън....
Пари се печелят и се губят. Вещите не носят щастие. Други са качествата в мъжа които са ценни. Птичка в златна клетка - не, благодаря.
Гроздето било кисело...щото лисицата не го достигала. Mr. Green
Как пък разбра,че съпругите на богати мъже са птички в златна клетка. ooooh!
Парите не се печелят и губят-а се печелят за да се харчат. Laughing
Вещите не носели щастие?Верно ли бе?
Мен що ме радва така като си купим нещо.Сигурно съм сбъркана. Mr. Green
И кои са ценните качества на мъжа?
Да е беден,добър и да те бие като се напие?
Само едно ще кажа-няма богат и глупав мъж! Wink
Аз пък предпочитам да съм съпруга на неприлично богат мъж от колкото съпруга на овчар с колибка в планината.
Не му ща овцете да ме топлят в студените нощи! Laughing

Колко овчаря познаваш лично,че не мога да се сетя.
 Дядо ми беше овчар.По времето на комунизма.По-мил мъж не съм срещала.Стана овчар,защото се разболя и не можеше да върши тежка работа.Рисува невероятно,но не е имал информация и възможност да развие таланта си.Има невероятно чувство за хумор.Не пие и никога през живота си не е обидил баба ми, камо ли да я бие.
 И информативно само - по онова време,с тази си професия, изкарваше много пари.Беше ми забавно,като се върне, да ми ги даде, аз даги хвърлям във въздуха и те да валят  Grinning
 Не разбирах значението на тези пари, за мен беше игра.
 Имах невероятно детство, благодарение на тези "селяни" и "овчари".
 Приех изказването ти много лично, затова ще ти кажа - вземи си обидните квалификации и си ги заври в богаташкия "английски двор"  newsm11

# 44
Цитат
Тонитта, от собствен опит ли говориш?

Защото другите момичета тук, дето са си намерили богати мъже, не се оплакват от подобни проблеми.
Не, не говоря от собствен опит. Но достатъчно богата представа имам по въпроса.
 Никога не съм считала парите са водещи, и мъжът ми не съм го избирала по това. А по моралните ценности. Които да се припокриват с моите. Въпрос на ценностна система.
 А някой може ли да каже един/само един / успешен брак между подобни двойки?
 Разглезените момковци, са свикнали да им лижат гъза, а под всякакво достойнство ми е да го правя.И никакви пари не биха ми платили унижението.
 А по повод жените които не се оплакват от подобни бракове, разбира се че няма да се оплакват. Ще играят цирка в който са се вкарали докрай. До появата на следващата кандидат-богаташка, която ще ги замести. И утехата че някога са се докоснали до мечтаният лукс.

Общи условия

Активация на акаунт