Отглеждане на детето в друга стая..

• 11 511
  • 344
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ами ние просто нямаме друга стая, но иначе защо не. Все пак ако кърмиш не знам доколко ще ти е удобно да притичваш.

# 16
  • Пловдив
На мен ми беше и все още  ми е удобно да сме в една стая с бебето.

# 17
Цитат
Не мога да си представя, как я оставям в едната стая и аз си лягам спокойна в другата.
И аз ooooh!

# 18
Аз изчаках детето ми да стане на годинка и я преместихме в нейна си стая. Ако спеше нормално, щях да я преместя още от моментът когато това се случеше. Все още се буди нощно време, пие мляко 1-2 пъти, но ставам всеки път и ходя до стаята й.

Ползваме бебефон и винаги когато плаче и т.н. отивам да проверя какво става. Това е за супер-майките, които ще бъдат хипер-възмутени от това, което правя. Mr. Green Stop

# 19
Аз никога не съм си представяла, че бебчето, което е почти 5 месеца ще е в друга стая. Дори и сега когато кошарата му е до моето легло пак скачам, когато нещо мръдне или издаде някакъв звук. Остана ми като навик от новородено, когато повръщаше доста и направи няколко сериозни задавяния. Оттогава спането цяла нощ е отдавна мираж.

# 20
Сарказмът е излишен.
Всеки сам решава. Хубаво е първо да се сдобиеш с дете, пък после го гледай както ти диктува вътрешният глас. Но общо взето бебето диктува правилата. Дъщеря ми спеше при нас до 3-годишна възраст и мисля, че се премести в нейната си стая точно, когато си трябваше. Синът ми си е при нас и това ме устройва. Не ми пречи, не се притеснявам за него.

# 21
Виждам, че се говори и за бебенца, които повръщат и имат такива проблеми. Тогава, при такива нужди, и аз не бих оставила детето в друга стая. Но след годинката, не виждам проблем.  Peace Peace

# 22
То след годинка и аз не виждам проблем, ама авторката спряга съвсем новородено.

# 23

Ми естествено, че и според мен може и от по-малки! Моя приятелка премести бебето си на 3 месеца, откакто се отказа от нощното хранене. Спи си детето от 20.00 до 8.00 сутринта и въобще не се буди. Защо и авторката да не го сложи и по-малко в друга стая? Стига да няма проблеми с повръщане и т.н.

# 24
... Стига да няма проблеми с повръщане и т.н.

Да, и да спи непробудно цяла нощ. Ама я се сети колко бебета спят така? Още повече новородени. Изключенията са единици.
И да, разбрах ти позицията още от първият ти пост.

# 25
  • Ню Йорк
Чудесна идея  Hug Аз бях със същите намерения още преди да се роди сина ми и не сбърках. Спа при нас само първите 2 седмици, за да видя дали се буди нощем, дали се дави. После го преместихме в негова си стая и сложихме видео бейбифон. Много е удобно. Хем детето си спи самичко и спокойно цяла нош, хем можеш да си го гледаш и да не се тревожиш. Все пак голямо значение има и факта, че сина ми никога не се е будил нощем, не се е хранил нощем и като цяло е доста спокоен. Не знам ако детенцето е по-нервно или ако става често нощем дали ще е удобно.

# 26
Преди да родя имах много теории,даже си мислих като теб,бебето в другата стая,ще кърмя само месец,ще я давам на бабите и ще си гледам кефа от време на време,но винаги има едно НО,спи до мен,все още я кърмя,а бабите я гледат ама през крив макарон Mr. Greenпърво роди и всичко ще ти се изясни Peace

# 27
Преди да родя имах много теории,даже си мислих като теб,бебето в другата стая,ще кърмя само месец,ще я давам на бабите и ще си гледам кефа от време на време,но винаги има едно НО,спи до мен,все още я кърмя,а бабите я гледат ама през крив макарон Mr. Greenпърво роди и всичко ще ти се изясни Peace
Мдаа,и аз имах доста теории,ама практиката показа доста различно..

# 28
...по- скоро НЕродено. Thinking

# 29
Всяка мама си решава детето къде ще спи при родителите си или  в друга стая.След втората годинка може,но за сега е при нас. smile3534
Просто сърце не ми дава да оставя тази малка душичка сама. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт