The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 652
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Образа на Бони ще се развие още повече , ето промото на новия епизод  ТУК !   Simple Smile  Много е интригуващо , най-вероятно утре или в близките 1-2 дни ще пуснат и по-дълги откъси от епизода !   Peace

Значи трите момичета не правт ритуал за съпруг, а за да призоват Емили, прислужницата на Катрин... afwitch
И интересно защо ли обладава Бони...

Ето нов клип, в който Деймън отново иска от Бони огърлицата  - цък

# 571
Ахой, изложих се на "фенския тест със снимката " на Уентуърт, тъй че ще трябва да внимавам малко повече за в бъдеще....
 Изгледах серията и да се изходя сега по темата: Така да я харесах тая Лекси, а тоз Деймън........хммммм. Еленчето....думи нямам, таз жена луда ли е??? Трябвало да седи на страна от Стефан!!! Да бях аз-на страна ли??? Плюя си на петичките и ще види той вампирски секс ли, човешки секс ли.....Да не ви говоря колко пъти превъртах кадъра като си намяташе ризката  Rolling Eyes.

# 572
Време е за смяна на анкетата Whistling

# 573
  • с трима мъже :)
Така...
Аз пък ще започна отзад напред, защото най-силният момент от тази серия ми се стори краят - цялата бях настръхнала и си останах така, дори когато вървяха надписите. Леле, много силно ми дойде финалът на филма - музиката, засилването на волуме-то и ефектното видео - ммммм - обичам Бони  Heart Eyes

Момент, който ме изкефи - когато барманът наливаше на Лекси текила и тя му "внуши" да е безплатна  Joy Ха-ха. Хубаво е да има човек такива способности  Joy

Мат и Карълайн ме кефят определено. Той, когато е сериозен и загрижен (както когато я изслушваше на масата, а после я понесе към тях) е адски чаровен и пленителен. На мен, специално, той ми хареса повече в такава светлина от самия Стефан. Стефан, когато трябва да изиграе такава рола, става мрачен и скучен. В погледа на Мат имаше доста повече красота и нежност.

Карълайн ми харесва, когато не е обсебена от погледа на Деймън. Тя не е никак лоша мацка. Хубава е и е добра приятелка. Само Деймън дето й мъти мозъка на милата. Но като цяло тя е готина и добра.

Деймън - Стефан.
Тази релация ми става все по-объркана Thinking

# 574
Аз пак никаква музика не чух   ooooh!

Благодаря за новата анкета        bouquet    Гласувах че не мога да преценя , защото всяка опция ми се струва вярна   Peace  Да видим слабата страна на Деймън , веселия и усмихнат Стефан и отварянето на очите на Елена .... сподер мен поради тези причини вкараха Лекси във филма и определено има някакъв смисъм от това .... всеки детайл е важен малко или много !

А развитието на Бони мисля , че ще е доста интересно за напред  Simple Smile

# 575
Здравейте! От доста време насам следя темата на сериала и на още други, но сега се реших да пиша, понеже се запалих по сериала. По прицнцип не съм фен на вампирски истории, но тази ми хареса.  Sunglasses
Нина Добрев е супер за ролята на Елена. Много ми харесва Иън. През повечето време персонажа на Деймън показва забавната си страна и така разведрява обстановката (поне аз така го усещам). Пол също е страхотен. Според мен с Елена са много сполучлива двойка. Нямам търпение да започне романтичната линия.
Аз малко да се върна назад. Направи ми впечатление държанието на Вики като вампир. Адски неестествено! Непрекъснато се държеше като надрусана. Човек в такъв момент би бил изплашен и объркан, а не да се вълнува (както когато Деймън й показа как дабяга бързо). Не знам. Нещо не ми хареса. Ама то и без това персонажа й ми беше толкова противен! Sick

# 576
lii4ence  welcome Включвай се по-често при нас Hug Държанието на Вики си мисля,че беше съвсем нормално.Тя беше объркана,изплашена,гладна/жадна,любопитна и неконтролируема.Може би затова ти е приличала на надрусана Thinking

# 577
Аз пак никаква музика не чух   ooooh!
hahaha Joy
Ааааа, Катрин как ме разсмя! Ще чуеш някой ден, споко Wink

Новата серия ми хареса, пораздвижи се действието. Колкото до Вики, мисля, че е мъртва, защото и тя изсъхна и се сбръчка като Лекси, но не се знае дали няма да ни изненадат с нещо  newsm78 Бони ми е все още доста неубедителна, незнам дали заради актрисата, но пък наистина имат огромно поле за развитие на образа и. Елена ме дразни ужасно много с това нейното: "не мога..."  Crossing Arms Като не може, що ходи се вре в къщата на Стефан, че и ревнува?! Да ги остави братята на мира, я тука колко фенки имат!  Mr. Green

п.п. Прави ми доста лшо впечатление слабата игра на моменти на някои от актьорите... Верно, че са красиви и пълнят окото, но с тия изкуствени пози и мимики са ми незадоволителни...  Tired

# 578
Абе честно казано и аз никога не чувам музиката TiredЯвно действието така ме завладява,че........  nnnuu

П.П. Много добре си играят.Ако искаш да видиш какво значи лоша игра,пусни си първите серии на True blood и виж как (не)играе Ана Пакуин-УЖАСНА Е.Като прибавим и факта,че има Оскар.......  ooooh!

# 579
  • с трима мъже :)
Абе честно казано и аз никога не чувам музиката Tired

Joy
Пуснете си филма от 41мин.10сек до края, докато изпишат THE VAMPIRE DIARIES.
Ефектно е, доста. Пък и аз го гледах на наш'то ДВД на бая позасилен звук - нали имам двама пришълци, дето циркулират - детската-хола-детската-хола - то са врати, то са подвиквания "мамо, мамо" - сакън, да не забравя, че са си у нас. Та със позасиления звук - бе хареса ми! Кво да го обяснявам - финалът беше доста добър и зарибяващ за следващата серия  Wink

В LOST така завършваха сериите (малеее, него пък как го чакам  Praynig)

# 580
Пуснах си пак серията специално заради музиката и чух само една песен   Laughing  и ми хареса , когато дават Мат и Каролин  Flutter

Дано скоро да пуснат саундтрака от епизода ! 

lii4ence , Добре дошла и от мен , включвай се по-често !   Hug

# 581
На мен пък Каролайн ми е противна и ми изглежда супер лигава и плитка както каза Деймън,изобщо единствената полза от нея е че храни Деймън  Joy 
П.С. за последното се шегувам  Grinning

# 582
Пуснах си пак серията специално заради музиката и чух само една песен   Laughing  и ми хареса , когато дават Мат и Каролин  Flutter

Тази песен някой има ли идея коя е? Много ми хареса Crazy
Иначе изключително малоумно Tired се отърваха сценаристите от новия персонаж - Лекси. Как може, докато полицайката стреля по нея, Стефан да стои настрана и да пази Елена, вместо да тръгне към тях, да й вземе патлака Mr. Green, да я хипнотизира и да спаси по този начин най-добрата си приятелка Crossing Arms Но не, той стои като истукан, пък после Деймън виновен Naughty За мен това си беше чиста недомислица Peace ooooh!
Бони ми харесва от самото начало - много е свежа Hug. Добра приятелка, Елена може да разчита на нея Peace

# 583

Тази песен някой има ли идея коя е? Много ми хареса Crazy
Иначе изключително малоумно Tired се отърваха сценаристите от новия персонаж - Лекси. Как може, докато полицайката стреля по нея, Стефан да стои настрана и да пази Елена, вместо да тръгне към тях, да й вземе патлака Mr. Green, да я хипнотизира и да спаси по този начин най-добрата си приятелка Crossing Arms Но не, той стои като истукан, пък после Деймън виновен Naughty За мен това си беше чиста недомислица Peace ooooh!
Бони ми харесва от самото начало - много е свежа Hug. Добра приятелка, Елена може да разчита на нея Peace

ДАА,напълно съм съгласна,не направи абсолютно нищо за да я спаси  Confused а беше готина

# 584
П.П. Много добре си играят.Ако искаш да видиш какво значи лоша игра,пусни си първите серии на True blood и виж как (не)играе Ана Пакуин-УЖАСНА Е.Като прибавим и факта,че има Оскар.......  ooooh!

Аааа, Трайкова, подмамваш невинни жертви в любимиия си сериал, знам аз!  Mr. Green Тия вампирски номера на мен не ми минават Wink
(превод: отдавна съм му хвърлила око на твоя сериал, но няма време засега за него и ще чака Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт