Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 078
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 615
Статията е много хубаво написана и вярна.
Проблема е че една жена жертва на домашно насилие не се осъзнава като такава,подминава статията и си казва "аз такива проблеми нямам".

# 616
И двете грешите. Първо, като слагате всички под един знаменател и второ - с казаното.
На тормозения не му трябва статия, за да знае, че е тормозен.

# 617
Аз не говоря наизуст.

# 618
Де да говорех на изуст. Де тоз късмет.

# 619
Тогава, предлагам да не обобщаваш така с лека ръка.

# 620
Тогава, предлагам да не обобщаваш така с лека ръка.
Добре, още сега ще помоля мод да ми изтрие постовете. Специално заради теб, в твоя чест.
Айде спи спокойно сега. :

# 621
Не разбрах що се докачи толкова, но няма голямо значение.

# 622
...
Това е и така, и не е съвсем така. Зависи си наистина от жената. Някои жени смятат, че ако само им разбиват устата, това е от любов, страст, ревност и т.н., защото ако бяха мразени, мъжот им би ги ритал на земята. Други знаят много ясно какво им се случва, но се чувстват приклещени и обезсилени. Трети нямат и идея, че обидите, униженията и постоянното подценяване – без да има физическо насилие - също са насилие от страна на партньора.
Статията е по-скоро за ориентир. За жените и момичетата, които не знаят какво им се случва, е добра сверяване на картите. За онези, които са зарязали биячите си, но се колебаят биха ли се променили те, ако им простят още веднъж - отново дава информация.
При това не съм я смукнала от няколко добре написани статии и книжки с добри пожелания. Имам терапевтична работа с жени, които са /били/ жертви на домашно насилие. Не рекламирам дейността си, а съвсем човешки се надявам да помогна с нещичко на онези, които се лутат и не получават отговор на въпросите си.

# 623
Още една Xfinity... Tired Дано не съм права...

# 624
Не разбрах що се докачи толкова, но няма голямо значение.
Далеч съм от мисълта да се заяждам.
 Защото не си добър събеседник. Първо ми каза, че говоря на изуст / Shocked/, а като се усети за "какво иде реч" Пък обърна приказката, че и заповеднически. Далеч съм от мисълта да ти обяснявам и пояснявам. Мнението не ми е меродавно, не обощавам с лека ръка-не мога и да си го позволя.   Peace
...
Това е и така, и не е съвсем така.
Тази статия граничи и със законодателството все пак.  Peace Нещо, което не знаех.

Китана, само едно искам да те питам- Защо и в колкото и теми да съм те чела си писала "слагате всички под един знаменател "? Това някакъв начин за обосноваване на себе си ли е? Ами то под тази логика и ти слагаш под общ знаменател... "Говорите на изуст" Shocked

# 625
"Говорите наизуст" за теб и Естел.
Не, не е начин за обосноваване.
Заради това, че пиша без емотиконки и кратко сигурно ти звуча груба. Не съм. Или поне не целенасочено.

# 626
Момичета, мисля, че идеята на темата не е да се изпокарате, а да има полза от нея за жените, които имат нужда да говорят за това какво им се случва. Тя е много повече от отговори с "да" или "не" на анкета за това бият ли в и у дома.

# 627
Пробва веднъж и на мен ми хареса.И на него.
Но да поясня-бяхме в леглото без дрехи Laughing
Момичета...не сЪ карайте...бийтИ сЪ! Laughing

# 628
Не досега не ме е удрял мъж. Явно попадам на търпеливи... Twisted Evil Laughing
Иначе по-сериозно... не, не е. Ако се случи си тръгвам , ма не градено с години , ма не любов , ма не деца... ставам и си тръгвам. Как ще се чувствам е друг проблем, но това няма да е причина да остана. Трудно не трудно, ставам и това е. Иначе съм търпелива и миролюбива натура. Grinning

# 629
"Удряли ли сте мъж?" ми е също любопитна тема. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт