За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 327
  • 639
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви момичета. Ще пообиколя магазини и аптеки и ако не намеря ще пробвам с шишето от бирата.

# 91
Търся стъкло за петромаксов фенер.
Бих бил благодарен, ако някой има инфо по въпроса.

# 92
Питай при рибарките в Хоби.

# 93
Мерсаж, JJ.

Някой плаща ли си сметките към ЕОН онлайн? С ипей не става. Защо ли? И как?
Ккато и искам да попитам ако платя по нета, а после някой друг плати същата сума, какво ще стане? Другия месец ще ми върнат ли? Както и ако приведа повече пари?

# 94
  • Варна
Мерсаж, JJ.

Някой плаща ли си сметките към ЕОН онлайн? С ипей не става. Защо ли? И как?
Ккато и искам да попитам ако платя по нета, а после някой друг плати същата сума, какво ще стане? Другия месец ще ми върнат ли? Както и ако приведа повече пари?
Няма да ти ги върнат, ще ти ги приспаднат от бъдещи задължения.  Peace

# 95
  • Countryside
Благодаря ви момичета. Ще пообиколя магазини и аптеки и ако не намеря ще пробвам с шишето от бирата.
Ето така изглежда:

# 96
Да, де това имах предвид. Мерси.
Някой плаща ли чрез ePay.bg?
Към ЧЕЗ плащам, но към ЕОН не става.

# 97
благодаря ви момичета
zlate кухнята ти е супер  Hug
valka май и аз ще се насоча към  пдч , решила съм да е на egger, не знам дали имат мдф, ама първо, че е по-скъпо второ ме притеснява драскането на мдф-а,  за което чета на доста места

мерси още веднъж, Hug

# 98
Препоръчайте ми, моля, печка за баня. Вашата каква е, ако имате?

# 99
  • Countryside
Лира имам, доволна съм. За печка незнам, трябва да е влагоустойчива  Rolling Eyes

# 100
  • Варна
Да, де това имах предвид. Мерси.
Някой плаща ли чрез ePay.bg?
Към ЧЕЗ плащам, но към ЕОН не става.

Аз плащам на ЕОН през ePay.bg от 2-3 години. Не знам защо не успяваш. Да не би да не въвеждаш правилния номер? Въвежда се клиентски номер. При тях се води че плащам на каса, т.е. ако платиш на каса от еПей би трябвало да изчезне задължението и обратно. За фактура трябва да им се обадиш, за да ти я изпратят. Аз им звъня веднъж на няколко месеца.

# 101
Здравейте, момичета!
Следя темата от доста време и досега съм получила доста полезни съвети, за което ви благодаря!
Дойде време и аз да попитам нещо: съвсем скоро ще започваме основен ремонт на целия ни апартамент. Със съпруга ми си мислим, че ще е по-подходящо да наемем фирма, която да извърши целия ремонт, а не отделни майстори за всичко! Първо по този въпрос искам да ви попитам дали сме прави, според вашия опит? И ако да, можете ли да ми препоръчате добра такава фирма? Той засега се е насочил към "Викредо" - чували ли сте нещо за тях?
Ако въпросите ми не са за тук, моля да ме пренасочите къде да чета!
Благодаря предварително!  bouquet

# 102
mentolka, въвел съм необходимите данни. Излиза ми:
"Не е извлечено задължение
Не е постъпило задължение за този абонатен номер.
Моля, проверете информацията, която сте въвели и ако е необходимо се консултирайте с търговеца.
(52)"

Системата пожела абонатен номер. Би ли проверила дали въведения от теб номер е 10 цифрен, нещо от рода на : 0203ХХХХХХ

Предварително благодаря.

marini, мисля, че е добре да възложиш работата на едно лице или фирма. Строителен предприемач, както те самите се наричат. Така няма всеки да претупва работата, а следващия да се оправдава с предишния. Peace Не мога да препоръчам конкретно.

# 103
  • София
Ние ползваме тип вентилаторна за баня, монтира се на стената, затопля много бързо, има терморегулатор.

# 104
  • Варна
Искам да си купя бамбукови или дървени щори за кухнята . Може ли някой да ми каже как се монтират към ПВЦ дограма. Задължително ли се "дупчи" дограмата и се прикрепват с винтове държачите на щората  или има някакъв друг начин ?

Общи условия

Активация на акаунт