Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 25 819
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • В средата на времето

Еее ХТ е на светлинни години от тази жена..Добре, че са я върнали след това Peace

# 556
Тази ми е някаква смесица от ХТ и предната Фелиша като физиономия. ooooh!

# 557
Абе,я се замислете,ако не бяха върнали Тейлър,какво щяха да дават?
Нали трябваше Брук да остане свободна,че да натресат ничо...и всички останали събития...след това?

Завръщането на Тейлър е отправна точка за всички последващи събития:И залитането на Брук по Ник, и пиенето на Т., и катастрофата с Дарла...а и предполагам още събития,които следват...

С други думи искаш да кажеш,че я върнаха,за да й гледаме сеира и тук се съгласявам с теб Crazy
От тази гледна точка се радвам,че се върна,за да се насладим на осирането й,нали така Crazy
Ами ,ако така го възприемаш...но ако не бяха я върнали ,и Брук нямаше да се оплете с ВТОРИЯ мъж на дъщеря си....нищо ,че на нея й е навик да забърсва чуждите мъже....    Joy      
Нали?    Laughing

Честит празник на всички именици!

# 558
Стефка към Торн:
- Аз ще ти помогна. Тейлър също!

Shocked Shocked Лецемерка такава!  ooooh! ooooh!

# 559
  • В средата на времето
Стефка към Торн:
- Аз ще ти помогна. Тейлър също!
 Shocked Shocked Лецемерка такава!  ooooh! ooooh!

.. на това не му се казва лицемерие, а изкупване на греховете Mr. Green Wink

# 560
Такива грехове се изкупват в затвора. Не с мили думи. Naughty
Тейлър имам предвид. А Стефка, дето я защитава в момента, когато драпа към Торн...Нямам думи. Naughty

Еее, появи се Брук! Crazy

Фелиша била PR?! Shocked newsm78

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:47 от Logan

# 561
  • В средата на времето
А Стефка, дето я защитава в момента, когато драпа към Торн...Нямам думи. Naughty

Стефка в момента не се държи като майка на Торн Crazy ooooh!..Държи се като мащеха..колко извратена трябва да е, че да му набутва жената убила съпругата му.. Sick

# 562
А бе важното за Стефка е Тейлър да е в семейството, така ́и е ценна. ooooh! Няма значение дали с Рич или с Торн... ooooh!

Рич каза на Фелиша:
- Все някакси...с едната сестра или с другата...аз ще продължа!

Мръсник!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:56 от Logan

# 563
  • somewhere near the sea
Тейлър установява, че Хектор е сляп, вследствие на пожара. Той се обвинява за нещастието си. Пита я дали ще му прости.Тейлър казва, че в момента не е готова за това, но  разбира, че е бил уплашен за нея. Хектор я моли да не го съжалява. Вече се страхува да се надява за каквото и да е. newsm08
В къщата на Торн Стефани отхвърля възможността Тейлър да бъде заподозряна и съветва  сина си да се откаже от разследването. Успокоява го, че Тейлър ще му помоне, за да бъде един ден щастлив отново.smile3521
В „Инсомния” Ник споменава, че може да запознае Фийби с Хари и да направят една обиколка из града. След излизането му, Фийби влиза и вижда Хари да краде пари, за да плати кафето си. smile3512 Хари и Фийби  обсъждат станалото, но и флиртуват. По време на разговора Фийби получава обаждане от Ник, който я пита дали би приела да излезе и да покаже града на негов добър приятел. Тя се съгласява, защото знае, че става дума за Хари. Тя решава да върне парите в буркана, откъдето той ги взема и се усмихва съзаклятнически на Хари. tooth
Хектор се опитва да се движи из стаята, но се препъва и пада. Тейлър му помага, прегръща го и му казва, че ще му помогне да премине през това. spoko
Ридж показва на Брук скица на това, скоето Дона ще бъде облечена в нощното токшоу, в което ще участва.newsm47
Фийби и Тейлър седят на пода и играят карти. Тейлър печели ,смее се, че дъщеря й трябва да изпълни облога им да чисти къщата и да й прави педикюр всеки ден. Момичето  отбелязва, че майка й е много по-различна днес.  SmileОсвен това споделя, че баба й я плаши малко. Тейлър я успокоява, че Стефани си е такава. Казва на дъщеря си, че Хектор е сляп.
 По средата на разговора им идва Торн и казва, че е прекратил разследването. По-късно, когато си тръгва, Торн благодари на Тейлър за подкрепата и я целува.  kiss
Някой влиза в стаята на Хектор и той си мисли, че е сестрата, която му носи лекарствата.Това е Стефани, която държи в ръцете си статия за героя-пожарникар, който оцелява след трагичен пожар. Тя му казва, че мисли най-доброто за всички. Хктор е ироничен:”Какво виждаш за мен в кристалното си кълбо?” Тя му отговаря, че е направила някои проучвания за очни клиники из страната.  gydiТам помагат на слепите да се адаптират към новия живот. Едва ли неговата застрахователна компания ще му плати нещо, но тъй като той е бил добър приятел на всички, тя е готова да плати лечението му. Хектор е наясно, че ако можеше, тя щеше да го прати и в Сибир.  motorКатегорично отказва да замине където и да е.  smile3513
Брук казва на Ридж, че го мрази за това, което прави той. Ридж недоумява какво очаква тя от него: да се затвори в къщи с вечеря от микровълновата печка и разбитото си сърце. „Аз бях в ада и обратно, Брук, не искам да прекарам остатъка от живота си сам.” И не е честно от нейна страна да иска това от него. no
Брук се връща в къщи, хвърля чантата си и сяда с дистанционното в ръка да гледа шоуто. crycomp03
Преди да влязат в кадър, Фелиша казва на Ридж за токшоуто и че не може да има никакви лични въпроси, зададени на  Дона по време на интервюто. Ридж я насърчава и Фелиша се безпокои, че нещо не е наред. smile3555
Лекарят премахва бинтовете на Хектор и го разглежда. Също се опитва да му предложи да отиде в клиниката за слепи, но Хектор отказва. Има приятели тук, които ще му помогнат. „Радвам се, че имаш приятели, но Тейлър няма да бъде един от тях”-отсича г-жа форестър и излиза.smile3513
Фелиша предупреждава Ридж да се държи прилично, защото Брук ще гледа. Ридж не й обръща внимание, дори напротив:”Аз отново поемам контрола.С едната сестра или с другата... Моят нов живот започва сега”  Imp

# 564
Марси   bouquet

# 565
Ехеее Марси много си бърза..... Crazy
Много глупава серия днес Crossing Arms.....Брук става все по смешна....ревнува бившия си мъж,а всъшност е женена за брат му.....и то ревнува от сестра си.....ей на това му се вика Брукини работи....само тя ги умее тези въртели.....
За анкетата отговорих разбира се че с Да,има смисъл да се върне Тейлър.Ако нямаше смисъл сценаристите едва ли напразно щяха да си хвърлят парите нали....а съвсем друг е въпроса дали сме искали връщането й. Peace

# 566
Отвратен съм за пореден път от фалшивите ценности на пишман психиатърката и Дъртата Naughty
Първо,що за методи прилага таз псведо психиатърка Naughty
Хектор е сляп,а оная ненормалница му вика" стига с това кършене на ръце,трябва да продължим напред" #2gunfire #2gunfire Тая луда ли е #2gunfire За пореден път Джуклата показа на бял свят курвата,която дреме в нея,като се мляска най-нагло с Торн Naughty
Нали цял живот обвиняваше Брук,че е била с братята Naughty Да не говорим,че уби и жена му Naughty Какво можем да кажем за нея в заключение-курва под прикрие и абсолютна лицемерка и двуличница Naughty
А как лошо е възпитала фийби Naughty Как отвисоко гледаше момчето и как се прави на безсмъртна #2gunfire Егати глупачката Naughty Чакам с нетърпение Рикчо да я ликвидира Mr. Green
Дъртата............определно мога да кажа,че е по-долна мръсница и от Джуклата Naughty Как си позволява да укрива престъпница от закона Naughty Къде й останаха ценностите и принципите #2gunfire #2gunfire А поведението й с Хектор просто доказва за пореден път какъв парцал е Дъртата #2gunfire
Тез двете псевдо моралистки са трън в очите на принципни хора като мен Crazy

# 567
  • В средата на времето
Тез двете псевдо моралистки са трън в очите на принципни хора като мен Crazy

Joy Peace

# 568
Мисля , че съм достатъчно възпитана , за да знам къде е /моята/ границата.
 Grinning

Не знам възпитана ли си или не, ама за да получиш такъв отговор от тинейджър какъвто е Фена .....
Брук защита,много ме кефиш така Crazy
Щях да ти казвам,че беше по-вървежна навремето като се регистрира,после защо така смекчи тона,хм Crazy
Харесвам жени с характер Mr. Green

Май това с непреминаването на границата не се е получило много-много, щом си го впечатлила толкоз  Thinking

# 569
Лоугън ,   bouquet
Не помня кога са сменяли ККЛ?  newsm78

По време на историята с процеса за стрелбата срещу Грант, ККЛ е в напреднала бременност и явно са я сменили докато е в кратко майчинство. И другата мацка се казва Катрин, ама фамилията ми се губи...не мога да изровя и снимки имах някъде  newsm78

Лана, дай някой линк плийз, да попрочета малко клюки, че да не съм в такава заблуда постоянно  smile3506

Линк ще ми е трудно да ти дам, те клюки и слухове не липсват, особено за ХТ, ама ги няма систематизирани  Joy

Аз пък незнайно защо си бях наумила, че ХТ си е тръгнала, за да си гледа децата  newsm78
Определено не си тръгна доброволно и не беше особено ласкава към продуцента Брадли Бел...може наистина да се каже, че си отмъщава човекът в момента  Twisted Evil...и особено грозно и непрофесионално от нейна страна беше разкриването на историята с умирането седмици преди излъчването ́и.

Лана, имам чувството,че омразата към героинята ти се е пренесла върху самата актриса, а може и да се лъжа и да е обратното . Аз пък никъде не съм ги чела тези неща, дори си мислех,че напуска серила заради друг такъв и защото е бременна  newsm78

За Рич какво да кажа или хубаво или нищо...в случая нищо  Joy

Честит празник на всички именници!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт