ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 135
  • 753
  •   2
Отговори
# 30
Мози, а каква сума ти излезе самия опит, без хотела и пътуването? И ходихте два пъти, нали - един път за консултация и след това за самата процедура? Първия път какви изследвания правихте там?  Hug

# 31
  • софия
Самата  процедура:
ИКСИ-2100 евро-включва стандартните неща-прегледи+ хормони по време на стимулация, пункция, трансфер
Лекарства-около 500 евро

Ходихме 2 пъти-първият път за консултация, защото аз исках да чуя какво ще кажат по проблема ни и дали ще предложат някакво по-различно решение от БГ и след консултацията решихме, че ще правим там опита.Признаха ни всички изследвания, правили сме там само спермограма(около 120 лева), зщото много държат да се направи при тях и при самия опит за мен пълна кръвна картина, защото се оказа, че покрай всички изследвания, точно това не съм го занесла(ако си го имах, нямаше да го правим).

Между другото двойката, с която се засякохме в клиниката, бяха насочени от една от водещите клиники в БГ и си бяха започнали стимулацията в София, самата клиника в БГ се бяха свързали с Memorial Hospital и през цялото време поддържаха връзка.Те не бяха ходили на консултация, направо за опита и престоя им беше доста по-кратък

# 32
Много ти благодаря за изчерпателната информация, пожелавам ти безпроблемна бременност и да станеш много щастлива майка!

# 33
благодаря мози, явно всичко опира до късмета,много ми се иска и тук лекарите да обръщат такова внимание към пациентите си както е било с тебе в истанбул но сигурно още не са дорасли до това

# 34
Mozzi - много се радвам за тебе и благодаря за изчерпателната информация! Успех и стискам палци за щастлив завършек! Hug

# 35
  • софия
Сунар   bouquet Hug Hug
Много успех и на теб, мила

# 36
  • София
mozzi, страшно се радвам, че си открила място, където са разрешили проблема ти.  Hug Искам да те попитам нещо за болницата в Истанбул, знаеш ли дали неженени двойки могат да бъдат пациенти, защото дочух отнякъде, че задължително двойката трябва да е сключила брак?  Thinking

# 37
  • софия
Dandiela ,да така е, в Турция е задължително да си сключил граждански брак-на нас ни искаха копие от брачното свидетелство, преведено на английски или турски

# 38
  • София
Много ти благодаря за отговора! Simple Smile Ако и при нас се стигне до такова решение пак ще задавам въпроси, защото не мисля да си губя времето, а и парите в БГ. От мен късмет и леко бременеене. Praynig

# 39
  • софия
От мен късмет и леко бременеене. Praynig

Мерси   bouquet
Ако решите да отидете там , питай спокойно за всичко, което се сетиш, ще помагам с каквато информация мога Hug Hug

# 40
  • София
Благодаря ти! Позволих си да ти разгледам постовете и май вървим по вашия път, за сега сме в клиниката на Щерев, все още за диагностика.  Crazy

# 41
  • софия
Благодаря ти! Позволих си да ти разгледам постовете и май вървим по вашия път, за сега сме в клиниката на Щерев, все още за диагностика.  Crazy

В България са по-евтини изследванията-поне аз останах с подобно впечатление, така че със сигурност е по-добре да си направите всичко необходимо тук и ако решите да отидете в истанбул, просто ги превеждате на английски или турски и им ги занасяте-на нас ни признаха абсолютно всички изследвания-спестява се доста време и пари естествено, което в нашето положение никак не е маловажно
Успех, стискам палци скоро да се похвалиш с  EFP Hug Hug

# 42
Здравейте,
Аз съм с положителен резултат от 1ви опит в Истанбул,ще се радвам да помогна с информация на всеки които се интерисува.

# 43
  • Поморие
Може ли да споделиш в коя клиника си била и малко повече подробности около процедурата.

# 44
Бяхме в клиника Istanbul Cerrahi hastanesi, при професор Леми Ибрахимоглу. Там всички говорят англииски език и няма проблем да се контактува с тях.Ако не се справяте с англииски, при професора работи сестра с балгарски език. Изпратихме си всички изследвания,кратка история на опитите и процедурите в БГ на професора. Поканиха ни на преглед и разговор в Истанбул в частния кабинет на проф.Леми, след което казаха, че могат на ди поемат като пациенти за инвитро - ИКСИ. Изписаха ни лекарства за стимулация, които купихме от там - на по добри цени от тук. Стимулацията се водеше в БГ, като постоянно се поддаржаше връзка с кабинета на професора, и при нужда се правеха корекции в дозите на лекарствата. Те определят датата на пункццията и поискаха да сме в Истанбул предния ден за преглед. Трансфера беше на 3ти ден, след което веднага тръгнахме за БГ с кола. Професора и екипа му дават индивидуален процент успеваемост според конкретния случай, и най- ранна дата за бета ЧХГ.
Условията, отношението и професионалима им са на много високо ниво. Получихме и пълно съдеистве за хотел и настаняване.

p.s. Не се притесняваи да питаш още каквото те интерисува

Ето визитка:
Prof.Dr. Lem'i Ergin Ibrahimoglu
tel : 0 212 234 25 91 - 0 212 233 19 13
fax: 0 212 234 25 52
GSM: 0 532 231 25 52
e-mail: lemi.ibrahimoglu@gmail.com

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:52 от dipoks

Общи условия

Активация на акаунт