ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Доколкото знам и цената на самата процедура при проф.Ибрахимоглу е по-евтина, а и сестрата, която говори български със сигурност е голямо улеснение Peace

dipoks, много лека и безпроблемна бременност ти желая и накрая да гушкаш един здрав и пухкав бебок Hug Hug Hug

# 46
Mozzi, благодаря.Подобни пожелания и от мен за теб, а и за всички момичета...

# 47
Момичета нека подновим разговора по темата!
Има ли такива,които са се свързали с проф.Ибтахимоглу  и които ще правят ин-витро при него и екипа му? Споделете мнения  EFP

# 48

На сайта на клиниката не видях раздел на английски език. Не намерих и в гугъл друг сайт на тази клиника.

При Вас искаха ли брачно свидетелство, това досте ме притеснява, освен всичко останало, разбира се.

# 49
С две ръце за проф. Ибрахимоглу.Благодарение на него,акушерка Айнур и д-р Дженк Озкан/ембриолога/ сме горди родители на прекрасна дъщеря.Не ви трябва брачно свидетелство,лично съм питала Айнур,поради това че сме чужденци.Аз го носих миналата година ,но не ми го поискаха.В други клиники съм чувала ,че искат такова.
Успех на всички сладурки ,на които ви предстои процедурата.Пожелавам ви да ви е последна. Simple Smile

# 50
кои е по-добър лекар
 проф. леми или проф. кахраман (истамбул)
аз се замислям за едно пътуване до един от 2.. но не знам при кои ?
имаме " уж " голям пробем от мъжки фактор,но не е сигурно ..
посъжетваите ме,кого да избера
dАuTE mnenie
и моля за координати !
благодаря ви предварително 

# 51
  • софия
stefanova001 , на този въпрос е трудно да се отговори-аз лично съм била при проф.Кахраман-изключителна жена и лекар, но това не означава, че проф.Ибрахимоглу не е добър, просто нямам впечатления от него
Аз реших да е Мемориал  хоспитал и проф.Кахраман, защото е част от голяма болница(реших, че ще ми е много по-спокойно, че ако стане нещо ще съм в болница-другите клиники са малки, отделни, не са част от болница), имат много опит, специализации по цял свят на всички от екипа и т.н.Проф Кахраман е и първият лекар в Турция, направил ин витро, след това ИКСИ, предимплантационна диагостика и т.н-но това пак не означава, че проф.Ибрахимоглу работи на по-ниско ниво, просто аз имам впечатления само от проф.Кахраман
Между другото и ние бяхме с мъжки фактор, не особено тежък-в Мемориал ни предложиха да направим спермограма при тях-те имат някакъв специален микроскоп с много голямо увеличение, какъвто има на няколко места в Европа и оглеждат сперматозоидите на него за по-точна преценка
Друго за което се сещам-при проф.Ибрахимоглу има сестра, която говори български,което е голямо улеснение. в Мемориал нямаше, макар че в последно време чувам, че май са назначили, но не съм сигурна все още.Иначе там комуникацията когато аз бях се провеждаше само на английски
В Мемориал държат на копие от брачното свидетелство-в някои от другите клиники за чужденци си затварят очите и може и без него
Като цена в Мемориал е малко по-скъпо от всички останали клиники-разликата не е голяма, но все пак я има

За координати-ако решиш да е Мемориал и проф.кахраман ще ти дам мейл на координаторката им за чуждестранни пациенти-тя организира всичко
Не знам дали помогнах с мнението, но си прецени и тези неща и тогава решавай-при всички положение моето мнение е, че взимаш правилно решение със заминаването в Истанбул Peace

# 52
реших, че ще ми е много по-спокойно, че ако стане нещо ще съм в болница-другите клиники са малки, отделни, не са част от болница

Моци, това не е точно така. Проф. Леми (Ибрахимоглу е малкото му име) преглежда в частният си кабинет и води стимулацията там, а пункцията и трансфера ги извършва заедно с екип в гинекологичното отделение на истанбулската хирургическа болница, която е на 10 мин. пеша от кабинета.

А иначе кой е по-добър и аз не мога да кажа, защото не съм посещавала проф. Кахраман, но е факт, че няма отрицателни мнения нито за него, нито за нея. Относно дали решението за Истанбул е правилно - всички, които сме били там знаем отговора.

# 53
  • софия

Цитат
Относно дали решението за Истанбул е правилно - всички, които сме били там знаем отговора.

vampire12 напълно съм съгласна Peace

А за болницата-не знаех, бях останала с впечатление, че са си отделна клиника и там се прави всичко, но явно не съм разбрала, може би е ставало дума за друга клиника

# 54
НА 20,09 СМЕ ПРИ KAHRAMAN !!! CTИСКАИТЕ ПАЛ4ЕТА !

Praynig

# 55
  • софия
НА 20,09 СМЕ ПРИ KAHRAMAN !!! CTИСКАИТЕ ПАЛ4ЕТА !

Praynig

Стискаме Hug Hug Grinning
Дано се похвалиш скоро с положително тестче Praynig Praynig

Един съвет-отидете "готови" за спермограма-ако имате нужните дни въздържание, можете да я направите веднага след прегледа

# 56
ТАКА 6ТЕ НАПРАВИМ Simple Smile)
 Hug

# 57
  • София
 stefanova001 ,пожелавам ти много късмет там,да не се оправдаят лошите прогнози от тук и да разкажеш като се върнеш как са протекли нещата,че и ние натам вървим,в най-скоро време,но за Мемориал  Hug

# 58
EE  и  а3 при kahraman B memorial !   newsm10

# 59
  • София
Ммм,супер  Peace Аз само чакам лекарката ми да потвърди първоначалната си идея,но,вече сме с единия крак натам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт