ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета,отдавна не съм се включвала в темата и виждам че се коментират донорски програми и т.н.Аз имам два неуспешни опита инвитро и една прекратена стимулация всички в Щерев при Александров,още след втория ми намекваше за донорска яйцеклетка,а след прекратената стимулация ми заяви категорично че с моите яйца няма да се получи.Правих Антимюлер и Инхибин и диагноза-силно намален яйчников резерв,по време на стимулации имах не повече от 5 яйцеклетки и то само от единия яйчник,другия винаги е без разтеж. на фол.След една година плач,точно се бях примирила с мисълта за донорска яйц. и попаднах на тази тема и се запознах с моми4е което ми даде много сили,и надеждата ми се върна.Отидохме в Истанбул при проф. Леми,въпреки че бяхме в друга държава се чуствах много по-спокойна отколкото в София.Всичко мина много бързо ходихме само три пъти в Истанбул,бяхме все едно на малки екскурзийки и беше много забавно.Резултата е,че на 39г.и с диагноза силно намален яйчников резерв аз съм бременна в момента вече в шестия месец и да"чукна на дърво"всичко е наред.Не се отказвайте момичета,дали в БГ или другаде за едно бебе трябва една яйцеклетка.На мен ми взеха четири,всички се оплодиха върнаха ми две,аз мисля че се получи,защото там ме караха да се чуствам специална,че всички се трудят за нашето бебче и някак си тяхната вяра ни я предадоха и на нас. Hug

# 436
КРИС, за там съм се запътила сптември,писах ти на лични!

# 437
Крис, поздравления, дано всичко е наред до края! Grinning Grinning Grinning

Аз съм горе-долу в твоето положение. В момента съм на 39г., при последното ИКСИ бяха извадени 5я., оплождат се, но на определен етап спират да се развиват, трансфер изобщо нямаше. На всичко отгоре и мъжки фактор-бавно възстановяване след операция от преди 4 години.
Края на октомври или началото на ноември планираме посещение в Мемориал. Радвам се, че си успяла, някакво ново обнадеждаващо чувство ме обзема.

# 438
luce, идеята за екскурзията ми допадна много. Най-вероятно и ние така ще отидем на първичния преглед.

# 439
здравейте момичета,отдавна чета темата,но до сега не съм се включвала.Малко по малко обаче и аз започвам да се замислям за инвитро в Истанбул. Дали има момичета,които да са правили инвитро в Истанбул с дигноза е ендометриоза??? Моята диагноза е именно ендометриоза и се чудя, дали биха могли да ми помогнат и на мен.Но май във всички случаи ще отида на преглед и те сами да ми кажат какви са изгледите. Много ще се радвам,ако се включи някое момиче с моята диагноза, която вече е била в истанбул.

# 440
  • Пловдив
Здравейте, момичета!Мен пък ме интересува дали има момичета,с диагноза Хашимото,които са се насочили към Турция!

# 441
  • Sofia
Моля, тези от вас, които най-скоро ще ходят в Мемориал или друга турска клиника, да попитат лично има ли закон забраняващ ин витро след 43 в Турция или ние погрешно разбираме Кюбра. В мен остава впечатление, че тя говори за друго, не за закон, а за ниска успеваемост, излишно похарчени пари и разочарование... Ще съм ви много благодарна, добре е жените около и над 43г да сме наясно със ситуацията  и да не храним напразни надежди.

ИКСИ, аз съм там на 5ти и ще попитам за това възрастово ограничение. Аз съм адвокат ще ми е интересно като цяло дали наистина това е законодателно решение защото ми мирише много на дискриминация. Ще пиша като знам повече. Не губи надежа!  Hug Ще се сбъдне и вашата мечта!

# 442
  • Sofia
Крисс, благодаря ти за споделеното и оптимизма, който е заразителен! Бъди здрава и се радвай на всеки миг от бременността! Пожелавам ти леко раждане и здраво и спокойно бебе!!  Praynig Hug  bouquet

# 443
  • Sofia
Здравейте, момичета!Мен пък ме интересува дали има момичета,с диагноза Хашимото,които са се насочили към Турция!

Зок, аз съм с хашимото, но това (поне по мнението на докторите, с  които аз съм се консултирала) няма никакво значение за опититте ни. Т.е. докато ТСХ е в норма май няма никакви проблеми.

Аз този месец правя 3 пъти изследвания на ТСХ и получавам следните резултати

15.08 - 3.19
17.08 - 2.11
24.08 - 3.12

По принцип за забременяване ТСХ трябва да е под 2.5 (а още по-добре е да е под 2.0). Ако не е май трябва да се сваля. Чудя се сега с тези показатели какво ще кажат в Мемориал. Мога преди да тръгна да го пусна пак с надежда, че ще е около 2..  Praynig

# 444
здравейте момичета,отдавна чета темата,но до сега не съм се включвала.Малко по малко обаче и аз започвам да се замислям за инвитро в Истанбул. Дали има момичета,които да са правили инвитро в Истанбул с дигноза е ендометриоза??? Моята диагноза е именно ендометриоза и се чудя, дали биха могли да ми помогнат и на мен.Но май във всички случаи ще отида на преглед и те сами да ми кажат какви са изгледите. Много ще се радвам,ако се включи някое момиче с моята диагноза, която вече е била в истанбул.

И моя проблем май ще се окаже ендрометриозата.Сега след поредния неуспешен опит ,моята докторка каза,че може да се е върнала отново и затова да не се е получило.Имам правена операция преди година ..

Аз исках да попитам-като цъкна в гугала на мен маршрута -летище Ататък -Мемориал ми излиза 45 мин а от летище Сабиха Гьокчен  до Мемориал 1,30мин newsm78 нещо греша ли или е така..
И да се оплача полетите от Лондон до Истанбул са 180 паунда на човек  #Cussing out това направо е адски много  #2gunfire

# 445
kris2000, честито и от мен! Новината ти е страхотна. Историята - също! Успех до края!

Моля те, обясни малко повече как протича процедурата при д-р Ибрахимоглу, защото тук отдавна не е имало хора, които са ходили при него. За мен това се оказва май някакъв последен шанс. Защо избра него и вярно ли е, че той прави само ИКСИ? Какви са актуалните му координати? Чака ли се за преглед? Аз миналото лято му писах мейл, но отговор не получих.

# 446
luce,много ти благодаря за отговора! Тази идея с екскурзията е много добра, притеснява ме само това, че Истанбул е доста голям и нямам представа как ще се оправям в града, че и турски не говоря, само английски. ooooh!

# 447
  • In a surreal moment!
Miho_She -  ще те чакаме да се върнеш с най-благата вест - за себе си и за нас! Успех!

kriss2000 - прекрасен пост! Благодаря ти! Чета го, чета го...ей , тъй за отскок и добро настроение Grinning Желая ти много щастие! Да споделиш подробности за работат ана проф. Леми, отдавна никой не го е правил, все за Мемориал се върти разговора. Ако имаш настроение напиши още, повдигаш духа на бойците да знаеш Laughing Heart Eyes... Peace

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 11:51 от ИКСИ

# 448
  • Пловдив
Miho_She,тези резултати от една и съща лаборатория ли са?Май не трябва да се изследва толкова често TSH-то.Ти имаш ли завишени ТАТ и МАТ(моите са доста високи)-дали им обръщат внимание в Мемориал?Дано всичко се нареди по възможно най-добрия начин!Ще следя темата.Желая ти успех!

# 449
Здравейте момичета,аз със професора лично не съм се свързвала,при него има медицинска сестра която говори перфекто български и със нея уговорих първичния преглед.Ако знаете англ.може да говорите на прегледа и с професора ако не сестрата превежда.Професора е страхотен,толкова спокоен и позитивен човек,каза ми-трудно ще е при теб,но аз и моя екип ще направим всичко да успеем,и аз му повярвах.Пункцията и трансфера ги прави в Мемориал Хоспитал-една много голяма болница,може да съм го писала някъде,но най-силно впечатление ми направи стерилноста в операционната досега не бях виждала такива методи на хигиена.Прегледа при проф.е 360т.л,а самото инвитро 2500$,изследвания там не съм правила,носих си от тук.Незнам дали практикуват само икси,но на мен ми казаха че предвит малкото на брой яйцелетки ще са икси.Имахме проблеми със стимулацията,фоликулите не искаха да растат,дозата ми беше много висока,но никой не се отказа от мен.Брак тогава нямахме,но по някъкъв начин правят компромис. Hug

Общи условия

Активация на акаунт