ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Miho_She , миличка  Hug Hug Hug Hug Не знам как да те успокоя. Но, дори и да ти прозвуча малко грубо - веднага да "пръждосваш" тези мисли за разни ракове и др. такива  Peace Ако мислиш, че това може да те успокои, при един от поредните неуспешни, почти веднага след отрицателния резултат, не си спомням защо, не реших да си направя цитонамаска. Резултата за папилома човешки вирус, според докторката, беше много обезпокояващ и ме изпрати на допълнителни изследвания, с думите - дано не е това, за което се опасявам  #Crazy И малко преди това ми бяха открили хашимотото и един "професор" ме беше успокоил, че ще пия лекарства до живот, ще ми окапе косата, ще напълнея много, ще почна да се потя обилно и постоянно ще имам силно сърцебиене и др. такива, но с високи дози, горе-долу ще ме "оправят".  Не мога да опиша на кой свят бях докато излязат допълнителните изследвания за папиломата. Естествено, нямаше нищо, вярно, напълнях, но коса имам за две жени  Laughing и освен кг., които ме тормозят - не се оплаквам. После като ми направиха хистерото и казаха - аденомиоза, имаше два-три месеца, ходех като ударена с мокър парцал, защото като задълбах в интернет и разбрах, че най-сигурното лечение и отстраняване на матката и  ooooh! После се стегнах и си казах - още ми е много рано да се отдавам на такива мисли. Ще си имаме наше дете и това е. Както се казва - ако ще турско да стане  Mr. Green

Така, че миличка, нещата ще се подредят. Ако се налага наистина хистеро - направи. Няма абсолютно нищо страшно. Аз веднага след операцията, докато чаках половинката да дойде, реших да повървя малко и доста бях изминала и той направо щеше да ме напляска - нещо не усещах, чувствах се перфектно. Възстанових се много бързо. Още на следващ месец лигавицата беше нормална, както и всичко останало.

Бърти, много благодаря за хубавия пост  Hug Hug Страхотно си го описала.

Сватбата е на 21.10. Само  да се жалвам и на вас. Въпреки, че съм отслабнала с  5кг., ще трябва да се разшири роклята

Извинете за дългия пост   bouquet

# 661
  • София
Бърти, и на мен проф.Кахраман като ми видя двата протокола от опитите каза че дозите са били високи и сега иска да опитаме с по-ниски дози с цел по-качествени яйцеклетки. По мои наблюдения почти всички момичета от нашата клиника бяхме с такива дози (около 250 Гонал на ден). С нея говорихме на английски, Кубра присъстваше и на двата прегледа и се включваше ако има нужда. Д-р Ачет разбираше, но не говореше много добре англ. Затова реших и стимулацията да правим там, ще видим как протича  и какви дози Гонал ще ми предпишат. Иначе досега с тези дози Гонал съм правила около 10 фоликула, от които излизаха 7-8 годни яйцеклетки.
Иначе чакам отговор за цени от два хотела за 15 дни престой и ще пиша като разбера подробностите.
Miho_She  надявам се да няма проблем с тази лигавица.... дано всичко е наред, Кубра може ли да пита в болницата ако и изпратиш подробности?
luce и аз съм с Хашимото, открито след 2рия неуспешен опит... д-р Тодорова ми предписа вливания по време на следващия опит, но в Мемориал ми казаха че антителата не ги интересуват  newsm78 ти как мислиш да процидираш?

# 662
  • Sofia
Хейй Лулу, никакво разширяване на роклята, момиче!!

Имаш още толкова време - започвай зелевата супа. Намери в интернет диета със зелева супа - това е най-ефективното нещо, което аз съм правила. Правих го преди моята сватба, също бях мноого окъсняла с диетите и имах около един месец, а много исках да сваля 4-5 кг. Свалих точно толкова и то от най-правилните места - сваля се само мастна тъкан, много ефективно! Никакво разширяване на роклята, ааа това сватба ли е или какво! Аз отслабвах до последния ден на сватбата и ходих на проби последните седмици непрекъснато и те само стесняваха. Но моята рокля не беше завършена, защото аз бях казала, че ще отслабвам и не знам какъв ще е ефекта, но ще ме чакат и в последния момент ще я завършат. Така и стана, беше ми точно по мярка на деня, защото направихме последната проба предния ден все пак Simple Smile

Но зелевата супа прави чудеса, сериозно, пробвай я.

Ахх, че прелестна емоция са сватбите.. особено пък собствената ти сватба! Ако мога да се оженя още веднъж.. пак за същия мъж..  Tada

А иначе, мерси за споделеното... Не съм отчаяна, просто понякога ме връхлитат  такива мисли и ме хваща страх.. Но съм сигурна, че всяка от нас е минавала през такива моменти и страхове.. ще се справя. Нямам избор Simple Smile

# 663
  • Sofia
luce и аз съм с Хашимото, открито след 2рия неуспешен опит... д-р Тодорова ми предписа вливания по време на следващия опит, но в Мемориал ми казаха че антителата не ги интересуват  newsm78 ти как мислиш да процидираш?

И аз имам изписани вливания за следващия опит от  доц. Конова, но в Истанбул не се поинтересуваха от тях. Явно те не са последователи на имунологичните теории за неуспеха.. И аз съм с хашимото, но никой никога не ми е казвал, че това е проблем за забременяването ми, даже напротив д-р Начев каза, че каквато и да е причината да не забременявам, тя не се дължи на ендокринологичен проблем.

# 664
Miho_She   Hug Hug Hug Hug

Относно вливанията, правила съм на различни опити, вливане и на имунолипид и на имуновенин. Резултат положителен - никакъв, само при имуновенина направих алергичен шок и се бях "самоотписала". То както ми откриха хашимото, антителата спадат, много бавно става това. И на мен все ми казват, че антителата не ги интересуват  newsm78

# 665
Здравейте борбени момичета!
Бърти,чудесна информация си споделила,дано новата клиниката ти е на късмет и скоро време те очакваме да се похвалиш с най-хубавия резултат.До колкото знам генетичните вече навсякъде се плащат,но ти ще провериш.
Мише,без черни мисли,не е лесно,но трябва да се абстрахираш,много ми е интересно как в Истанбул не видяха нищо,пък тук видяха,при мен поне мненията на Кахраман и Тимева бяха еднакви.Защо не изпратиш последните си изследвания на Кюбра и те да предценят какво да правиш,а в другия случай е да отидеш колкото се може по-бързо само на преглед и да се успокоиш.Бях ти казала че моята хистероскопия беше диагностична,но с Кахраман се бяхме разбрали ако има нещо за махане,те щяха да ми го махнат по време на пункцията,слава богу нищо не излезна и от там.А за инстинкта за самосъхранение пред майчинския и аз минах през това,ако този опит не беше успешен,може би щяхме да се откажем,бях наблъскана при предишните си опити с много хормони,кортикостероиди,виагри,вливки и какво ли още не.Някой беше писал,че е с Хашимото и аз съм с тази диагноза,но не съм имала предписания за вливки,а пък и в Истанбул не им обръщат много внимание точно на тези изследвания,следя се редовно за нивата на хормоните и си пия хапченцата,даже док ме похвали че бременноста ми се отразява доста добре на тези хормони.Лулу,цветната ми снимка беше стара и занесох самата снимка,без заключението,хистероскопията имах диск,който бях изпратила предварително.
Буърти ще чакаме снимки от сватбата!
Момичета,много късмет и успех ви желая

# 666
  • София
Еееееех сватбата за сега остава само в мечтите ми ... заради опита записахме час само за да подпишем на 27.09, в последния момент, почти в обедната ми почивка  Grinning както ми каза Кубра - колко хора сме оженили  Grinning  Grinning  Grinning

# 667
Еееееех сватбата за сега остава само в мечтите ми ... заради опита записахме час само за да подпишем на 27.09, в последния момент, почти в обедната ми почивка  Grinning както ми каза Кубра - колко хора сме оженили  Grinning  Grinning  Grinning
Бамбо,и ние бяхме така-само подписване с кумовете в делничен ден,че и родителите ни даже не знаеха,голяма веселба беше като им казахме,но здраве да е.

# 668
  • София
Мацки, от сърце ви завиждам, че ставате булки - аз вече го минах това прекрасно изживяване преди 6 години. Впрочем, в края на седмицата имаме годишнина  Two Hearts   Party Time, която почти съвпадна и с датата на запознанството ни   loveuuu

Мише, никакъв рак!!! Сакън!!! Тичай да правиш биопсия или там каквото трябва и ще видиш, че всичко ще бъде наред  Praynig Hug

burty,благодаря че ми отговори,ако не те затормозявам ще ми напишеш ли какви изследвания ти каза КЮБРА да занесеш,пролактин........... на 3 ден от МЦ нали така..)))Miho_She ,най вероятно така ще направя,но за всеки случй да знам пък може и да ги пусна ако нямам някои,затова питам..)))че там май са по скъпи,ако се наложи да ги правя на място,защото ми казаха от там че ако всичко ок стартираме на 10 -15 октомври..))))

Лулу, Кюбра не беше уточнила на кой ден да правя хормоните, само - че трябва да е сутрин преди 9,30 и на гладно. Беше ми писала, че иска следното:
TSH
Prolactine
Hemograme
Rubella IgG
и съответно тези за хепатит, СПИН и Сифилис. Но аз тях ги имах и пуснах само първите, без кръвна картина, защото реших, че тя трябва чак като се стартира процедура, а пестях кинтите. а това FT4 го пуснах по инерция, защото преди бях чела за пролактина и ТСХ-то кога се правят - оказа се, че може по всяко време от цикъла. При мен се случи на 10-ти ден от МЦ

Впрочем, резултатът от Рубеолата става по-бавно, са седмица. И при мен излезе над референтните стойности Shocked Rolling Eyes, което май значи, че ще ми трябва ваксина  newsm78 Thinking Пратих резултата на Кюбра и я питах, но още нямам отговор. Ако знаете нещо по въпроса, кажете...?

# 669
Здравейте и от мен burty това за рубеолата че имаш над референтните граници, и аз съм така и питах лекар който каза че е добре защотот ти изследваш анти тела, тоест имаш добър имунитет, карала си един вид тази шарка и няма да се разболееш пак.
Иначе да кажа при нас как са нещата, тъй като мъжа ми не може да излезе от работа толкова време сме принудени да почнем тук.
Някой може ли да ми каже трансфера в Истанбул наистина ли е само на 5 ден, тоет по рано не се пробват newsm78

# 670
  • Sofia
Впрочем, резултатът от Рубеолата става по-бавно, са седмица. И при мен излезе над референтните стойности Shocked Rolling Eyes, което май значи, че ще ми трябва ваксина  newsm78 Thinking Пратих резултата на Кюбра и я питах, но още нямам отговор. Ако знаете нещо по въпроса, кажете...?

Бърти и моят резултат от Рубеолата е положителен, но аз тогава се допитах до доктор и разбрах, че това означава че съм ваксинирана или че съм я изкарала, т.е. че имам антитела, което всъщност доколкото аз разбирам е добре тъй като е рисково да се разболееш докато си бременна, но ако имаш аннтитела няма как да се разболееш. Така, че май това е добре, но пак потвърди с доктор, че не съм 100% сигурна.

# 671
аз ще съм булката  Laughing

И ние си мислехме, че сватбата ще е с шаферчетата  Laughing, но така се случиха нещата  Grinning

Важното е всички да успеем  Hug

# 672
  • София
kalinka,Мози беше писала,че трансферът е задължително на пети ден. 

# 673
kalinka,Мози беше писала,че трансферът е задължително на пети ден. 
Мерси явно съм го пропуснала, защото обмисляме да се върнем след пункцията, тоест съвсем да съкратим престоя там newsm78 Rolling Eyes

# 674
  • София
То и ние сме с такива мераци  Tired-моят,въпреки че си е сам шеф,не може да ги остави тук безконтролни и се чудехме как да намалим максимално дните,ако,все пак стигнем до там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт