ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 148
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Miho_She този последният пост ми прозвуча доста песимистично и реших да пиша!  Hug На мен също искаха да ми правят хистероскопия заради дебела лигавица, само че в Мемориал не видяха такъв проблем и направо пристъпихме към опита. Тази дебела лигавиця я видяха в една от водещите клиники в БГ, да не кажа най-добрата. Така, че не се отчайвай и моля те не ходи повече при др. лекари, защото доколкото виждам само се объркваш !!! Simple Smile
Момичета,много късмет и успех ви желая!!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 13:24 от margopetrova

# 676
  Здравейте, момичета! След един неуспешен опит тук в България и много мислене и аз реших да поема пътя към Истанбул. Писах на Кюбра миналата сряда (14 септември), но още нямам отговор. Вие след колко време имахте отговор и нормално ли е това закъснение?

# 677
  • Sofia
Miho_She този последният пост ми прозвуча доста песимистично и реших да пиша!  Hug На мен също искаха да ми правят хистероскопия заради дебела лигавица, само че в Мемориал не видяха такъв проблем и направо пристъпихме към опита. Тази дебела лигавиця я видяха в една от водещите клиники в БГ, да не кажа най-добрата. Така, че не се отчайвай и моля те не ходи повече при др. лекари, защото доколкото виждам само се объркваш !!! Simple Smile
Момичета,много късмет и успех ви желая!!

Марго Hug Hug Hug Hug

# 678
Еее,луце ще извиняваш,тогава от теб ще чакаме снимките Hug
Калинка79,ние се върнахме след пункцията и един ден преди трансфера пак бяхме там.

# 679
Калинка79,ние се върнахме след пункцията и един ден преди трансфера пак бяхме там.
Така ли значи можело това е супер, защото вече си мислех аз си ги измислям, а да имате представа тези момичета които са започнали тук в БГ, на кой ден приблизително  трябва да се тръгва към Турция(то относително, но все пак) нали сметки трябва да се правят Rolling Eyes
Мими26 а вие кога точно тръгнахте към БГ след пункцията на самия ден или на следващия?

# 680
Калинка,ние бяхме в Истанбул 3 дни преди пункция,а след пункцията преспахме една нощ и тогава се прибрахме,искаха да ме погледнат и след пункцията.

# 681
Мими26,  Hug Hug Hug Hug

Аз продължавам да се "терзая" за по-дългия престой и както и преди писах, колкото повече ровя, толкова по -лошо се обърквам  newsm78

И на мен ми стана интересно какво ще отговори Мими26, само ако мога да попитам и аз, след трансфера веднага ли тръгнахте или няколко дни останахте в Истанбул

# 682
Луце,след трансфера бяхме пак една нощ и на следващия ден вече пътувахме за Бг,с мъжо си говорихме че ако бебета оцелеят след дългия път ще са много борбени,то така и стана-бебка е моята борбена душица.От малка точка е запътувала тя.....,пожелавам ви на всички да изпитате тези вълнения Hug

# 683
Мими26, много ти благодаря  Hug Борбена е като майка си  Simple Smile

изпращам ти много  Hug Hug Hug Hug

# 684
luce  и ние след трансфера пренощувахме и на др. ден отпътувахме! Това го пишеше и в едни указания, които мИ дадоха след трансфера , че не се препоръчва пътуване същият ден!
iva_75  не  е нормално толкова дълго време да нямаш отговор ще ти изпратя на лични и-мейла на Кубра, за да не си го пратила на др. и-мейл. Пиши отново!

# 685
о, чудесничко  Grinning. Тъкмо ще спестим някое и друго евро. Аз си мислех, че трябва да останем няколко дни. Щом е ОК само един ден - като стигнем до този етап, веднага отпрашваме за София след 1 ден след трансфера. Ще взема да си видя колко горе-долу ми е била стимулацията по къс протокол за да си преценя горе-долу.

# 686
  • София
Мацки, по молба на една съфорумка отново припомням, че лабораторията в Мемориал работи до 15,00 часа, така че тези от вас, които ще трябва там да правят спермограма, а не искат да имат второ ходене до болницата на следващия ден /както се наложи при нас, защото прегледите ни продължиха до малко след 16,00 часа/, трябва да помислят дали да не идат по-рано или пък да пишат предварително на Кюбра за някаква организация...

А ,между другото, и аз днес цял ден чакам хабер от Кюбра, ама - йок! Нещо ми се върти, че някаква конференция имало ли, що ли, та да не би да е заета  newsm78...

# 687
burty,мими,благодаря за отговорите много сте мили..)))за превода на изследванията не можах да намеря  писано да ги превеждам ли  newsm78

# 688
Miho_She, успокой се миличка. HugВсички ние преминаваме през подобни състояния, но трябва да сме силни. Ще видиш, че всичко ще бъде наред при теб и ще гушнеш своето бебче съвсем скоро.
Благодаря ти за отговора, както ти казваш няма да има проблем дори да се наложи да отида на преглед и да съм в цикъл. Сега се сетих, че всъщност много момичета ходят на преглед на 2-ри ден от цикъла ако искат да започнат стимулация направо.

# 689
  • Sofia
burty,мими,благодаря за отговорите много сте мили..)))за превода на изследванията не можах да намеря  писано да ги превеждам ли  newsm78

Лулу, изследванията трябва да са преведени - няма как. Епикризи и други дълги писания (ако мислиш, че са релевантни) трябва да се преведени направо в нов документ, докато примерно изследванията на хормони и други, които са изписани на латински, не е нужно да превеждаш. Аз бях отбелязала с жълт маркер имената на латински, датата, името на хормона, резултата, рефертните граници, и тези неща трябва да са разбираеми за тях - но доколкото това са цифри и латински имена основно може да има само някои неща, които с химикал можеш да напишеш върху листа - като името ти на латински примерно.

Успех  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт