ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 115
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Хистероскопията я назаначиха, защото се видя на тяхната апаратура нещо като резка, слепване, удебеляване, което и на мен показаха, и което е следствие най-вероятно от кюртаж, правен преди 3 години след спонтанен аборт. Тя е диагностична засега, чудно обаче , че досега след толкова прегледи никой не е забелязал нищо. Апаратурата им е много мощна и показва няколко измерения. Ами като ни станат изследванията, стартираме тук протокол и после там, най-вероятно. Сега им гледах сайта със списъка на първите за Турция постижения, много е обнадеждаващ.

# 76
  • София
yummy ще споделиш ли какви са актуалните цени за самата процедура там?

# 77
  • София
yummy, т.е. и ти ще си направиш тук стимулацията, а ще отидеш само за пункция и трансфер ли?

# 78
Да, мисля тук да стартирам при Щерев, те работят с тях и след това там за пункция и трансфер. За цени не сме говорили, но Мози беше писала или тук или в зачатие много подробно. Намерете нейните публикации. За първичен преглед на двамата излезе над 600 лири,  така че човек трябва да си е подготвен като отива там.
Бяха  ми предложили да отида направо на 2 ден за стартиране или да отида за консултация да  направим стратегия. Ние искахме да се уверим, че има шанс там, затова отидохме.
Прегледаха ме доста обстойно, като след неуспешно инвитро, вкл и гърдите, за което доста се притеснявах, нали след хормоните има риск. Без да казвам аз и без да се моля. Ще видим. Надявам се да се получи, но в тези неща гаранция, както добре знаем, уви, няма.

# 79
  • София
Стискам палци всичко да  е наред с хромозомните и хистерото и скоро да стартираш,дано да имаш късмет  този път Hug

# 80
Момичета от това което казвате, че говорят англлийски се зарадвах, защото иначе не виждах как ще се разберем. newsm78

# 81
  • София
Миа, важен е резултатът,пък все щяхме да се разберем и по десетопръстната система-то,какво има за разбиране-инжекции,инжекции,пункция и трансфер  Laughing
Ти за кога планираш посещение там,или е все още в сферата на проучването

# 82
  • София
Записвам се да ви чета  Peace

# 83
Къде се скрихте ей,нещо ново при вас как вървят нещата,аз тъкмо да отида на инсеминация и хоп спуках киста,операция по спешност,преди 25 дена ,почти се възтанових сега в петък съм на цветна снима пак с упойка,дано всичко е ок,уж преди два месеца като правих беше ок,и си мисля дали едно инвитро на ЕЦ ще е по добре от инсеминация,кво ще кажете по въпроса ooooh!само киста спукана ми липсваше и това преживях и станаха вече три лапаскопийй затова се чудя да не губя време,ама каквото господ е решил,успех на всички вас и ви следя да знаете  Hug Praynig Hug

# 84
  • София
llullu,надявам се да е затишие пред буря от положителни тестове  Wink Май всички сме в изчакване. А за инсето,аз бих направила ин-витро-от ЕЦ даже до точица стигнахме и много го уважавам вече...чак ме е яд,че изгубихме 4 инсета,вместо да бъдат 4 ин-витро на ЕЦ  Close

# 85
  • София
При всички положения инвитрото е по-сигурен метод за забременяване от инсеменацията  Peace
Аз имам питане има ли мама , която е от отбора на 43 годишните , която опитва или вече е успяла в Истанбул?
Моля да сподели опит, относно хормони и стимулация  Praynig Praynig

# 86
 hristina21 айде дано е затишие и после много усмивки и сбъднати бебчета даноооо!!!!И аз мисля че по добре инвитро ама моя доки инсе та инсе,имам малко време да помисля дано в петък цветната снимка има добър резултат,дано ГОСПОД  е с мен Praynig Praynig Praynigи с вас момичета!!!УСПЕХ!!!

# 87
  • София
llullu успех и дано всичко е ОК  и после  EFP
Някой знае ли дали някоя от лабораториите   издава документ за изследваните хормони на английски , така както има практика да се издава етапна епикриза на английски, че не ми се превежда  newsm78

# 88
pitia, моя приятелка ги занесе има такива фирми и и го преведоха плати 10 лв. УСПЕХ!

# 89
Ей какво става с вас бе хора,къде се изгубихте,докъде стигнахте никой не се включва ааааааааааа не може така,айде веднага въпрос към вас,някой чувал ли е тази клиника и този доктор в ИНСТАНБУЛ се намира,моя приятелка ще ходи там и разпитваме,, serkan oral-medikal park,,,дано се включи някой???

Общи условия

Активация на акаунт