ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 102
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Момичета аз от миналата година се каня за ИСТАНБУЛ ама нали минах през сумати перипетии ра сега вече ми се ще да почна да се замислям по въпроса за следващ опит та въпроса ми е има ли някоя да е правила икси при др. ЛЕМИ Ергин Ибрахимоглу за да сподели своя опит

# 91
Момичета,да побутна малко темата,ние се ориентирахме към Истанбул,клиниката на проф.Кахраман,ето какво ми изпрати координаторката Кубра като информация:
Dear Slva,
I am dealing with IVF patient’s coordination.
IVF price is 2100 euro+medications (around 700-800 euro)
You can do some routine tests before coming in Bulgaria. There is not a check up that you should do before coming. They should come to have a visit in here before starting (it will be a gynocological control and consultation and stabilization of treatment protocol)
To be married is requested for an IVF treatment. You should bring a marital status certification in order to be accepted.
The routine tests are listed below:
Woman,
Prolactin (in the morning fasting is required)
Free T4
TSH
Hbs Ag
Anti-Hbs
Anti-HCV
Anti HIV I+II
Rubella IgG
Hemogram
Male;
Hbs Ag
Anti-HIV I+II
Anti-HCV
Here is holiday starting from 16 till 20 november.
In case you want I can arrange you an appointment later with Dr.Kahraman.

Благодаря на Мози за отзивчивостта,че ми даде координатите клиниката и за полезната информация,която ми предостави.

# 92
здравеите мили4ки , аз само исках да ви кажа с 2 3 три думи.. миналата седмица бяхме при кахраман и резултатите не са мн хубави ,но са по-по-по- успокояващи от репробиомед !
та сега ще се лекува (мъжо) хормони около 3 месеца и после ще се видим отново ..
имам някаква надежда все пак !
 Hug като имам време ще разкажа вси4ко подробно..  Praynig

# 93
Мими, благодаря за изчерпателната информация  Grinning

stefanovaiva, и за бях преди в репробиомед, но след три неуспешни опита се преместих. Сега съм при Стаменов но вси по-често поглеждам и чета тази тема.

Успех на всички  Praynig Hug Hug Hug

# 94
Здравейте момичета,
искам да ви попитам колко време отнема от първият прием и консултация с турските лекари до самото Инвитро?
Тук доколкото чета се чака по 1-2 години да те одобрят от Фонда, а ако си плащаш сигурно по-бързо минаваш.
Моля споделете , аз незнам какво ще правиме, трябва да се ориентираме.

# 95
Здравейте момичета,
искам да ви попитам колко време отнема от първият прием и консултация с турските лекари до самото Инвитро?
Тук доколкото чета се чака по 1-2 години да те одобрят от Фонда, а ако си плащаш сигурно по-бързо минаваш.
Моля споделете , аз незнам какво ще правиме, трябва да се ориентираме.

Ако се върнеш малко по назад в темата,ще прочетеш постовете на Мози и ще разбереш това което те интересува,иначе приема е когато си го уговориш ти,носиш изследванията и ако няма проблем се почва процедурата.Ти имала ли си опит някакъв,изследвания правила ли си.....
Стафановаива,бързо оправяне на мъжо и скорошно стартиране.

# 96
Здравейте момичета!
Мина и моя преглед при проф.Кахраман-накратко да разкажа:
първо мъжът ми пожела да даде материал за спермограма,след това ме прие лекарка,която ми направи обстоен преглед с вагинален ехограф,преглед на гърдите,попълни досие със резултати от изследванията които и занесох,имах обстойна консултация с нея за предишните ми опити,след това досието се занесе при професорката и ни извикаха с мъжът ми при нея за консултация-заключението е:трябва да направя диагностична хистероскопия и след нея мога да започна опит за икси със имси,това ще бъде новия метод.Професорката каза,че няма причини да не стане бебето,тъй като сме млада двойка без особености в изследванията.Екипът се състои от 70 души,като крайните решения ги взима професорката,ако желая на пункция и трансфер да ми бъде тя,трябва да ми го запишат в досието.Хистерото ще го правя в Бг,също така и стимулацията ще се проведе тук,в клиника"Щерев",док има доверие само на него,координаторката Кубра ще му изпрати имейл с епикризата,която ми издадоха в турската клиника,ще бъда стимулирана с гонал в ниски дози,те търсят качеството,а не количеството.Консултацията,прегледа и спермограмата струват 235 евро.Като цяло клиниката е на много високо ниво,с добри специалисти и екип,всичките са много мили и внимателни.
Мози,още веднъж ти благодаря за всичко Hug
п.п на имунологични и лад-тест не вярват,всичко което съм направила в Бг е много сложно и нямало смисъл от тях,в тяхната клиника всичко е опростено.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 20:10 от Мими26

# 97
  • софия
Мими26 , радвам се, че всичко е минало добре-сега ще чакам скоро да се похвалиш и с резултата от опита Wink
Успех ти желая от все сърце Hug Hug Hug

# 98
Мими, пожелавам ти от сърце това да е ключът към вашия успех. Късмет мила  Hug

# 99
Мози,бонбонче,благодаря ви момичета,дано наистина там е нашият късмет Hug Hug Hug

# 100
Здравейте момичета. Искрено се надявам всяка една от вас да има така мечтаното детенце. Аз съм нова по темата. Направих си поредните изследвания. Като, че ли всичко е нормално, а нещата не се получават. Преди два ми препоръчаха същата клиника в Istambul. Ако някой от вас има повече информация, моля да я споделели. За тези които са ходили в Истамбул в клиниката биха ли могли да ми кажат къде може да се отседне и на какви цени са хотелите там? Каква е цената за прегледа ? Колко време минава от първия преглед/ако всичко е наред/ до действителната процедура? След като бъде извършено оплождането, колко време трябва да се остане в болницата? И след това, живот и здраве, ако всичко е успешно, къде се провеждат контролните прегледи. Извинявайте, ако ви затрупвам с въпроси, но както казах, ас съм съвсем нова в темата.
Пожелавам на всички успешна Нова година и да имат щастието да гушнат в обятията си така желаната рожба.

# 101
  • София
Да попитам и аз разни неща  Rolling Eyes
Първото не е много оптимистично, но никой не е писал за неуспешен опит. Ако има такъв и се спотайва интересува ме след неуспешен опит какво предприемат? Какви са коментарите и подобни?

И за изследванията преди опит. Видях че искат за спин и хепатитите. Само за жената или и на двамата? И дали трябва да са отрицателни? Сигурно го пише из техните закони, но идея си нямам къде да потърся.

# 102
  • софия
бамбарадамбара , по първия въпрос не мога да ти помогна много, защото за мое щастие още първото ми ИКСИ там беше успешно.Преди опита обаче имах доста дълъг разговор с проф.Кахраман относо ИКСИ-то ми в БГ , който се състоеше осовно в нейни предложения какво да променим и защо да го променяме(в моя случай основно по отношение на протокола и лекарствата за стимулация).Предполагам, че при неуспешен опит там действат по същия начин.
Докато бях в Истанбул имаше още една БГ двойка, изпратена от една от нашите клиники за ПИД-помолиха ме да им превеждам.Имаха доста дълъг разговор с подробни обяснения защо им предлагат да не им правят ПИД,така че явно хората се опитват да ти обяснят всичко максимално подробно

За СПИН и хепатит-искаха и за двамата, да са от последните 6 месеца(май така беше newsm78).Дали трябва да са отрицателни обаче не знам, но мога да ти пратя мейла на координаторката на Memorial, тя ще ти отговори най-сигурно

rafael, в Истанбул има много ин витро клиники-някоя конкретно ли те интересува?Аз мога да ти дам инфо за Memorial hospital, там е клиниката на проф.Семра Кахраман

Мими26, аз още си стискам палци за теб, да знаеш Wink

# 103
Мози,благодаря ти за всичко Hug,аз си чакам цикъла и трябва да направя хистероскопия и след това живот и здраве да действам.
Бамба,Мози ти е отговорила,и на двамата искат изследвани за СПИН,ВАСЕРМАН И ХЕПАТИТ,но не знам дали трябва да са отрицателни.При нашия случай проф.Кахраман,каза,че ако опита е неуспешен,ще направи и лапароскопия,до която се надявам да не стигна.

# 104
Да, Благодаря.
Препоръчаха ми клиниката на д-р Кахраман.

Знаете ли, колко време се чака за преглед при нея и след колко време/месеца/ след това е манипулацията? Трябва ли прегледа да е в началото на цикъла?

Благодаря Момичета.

бамбарадамбара , по първия въпрос не мога да ти помогна много, защото за мое щастие още първото ми ИКСИ там беше успешно.Преди опита обаче имах доста дълъг разговор с проф.Кахраман относо ИКСИ-то ми в БГ , който се състоеше осовно в нейни предложения какво да променим и защо да го променяме(в моя случай основно по отношение на протокола и лекарствата за стимулация).Предполагам, че при неуспешен опит там действат по същия начин.
Докато бях в Истанбул имаше още една БГ двойка, изпратена от една от нашите клиники за ПИД-помолиха ме да им превеждам.Имаха доста дълъг разговор с подробни обяснения защо им предлагат да не им правят ПИД,така че явно хората се опитват да ти обяснят всичко максимално подробно

За СПИН и хепатит-искаха и за двамата, да са от последните 6 месеца(май така беше newsm78).Дали трябва да са отрицателни обаче не знам, но мога да ти пратя мейла на координаторката на Memorial, тя ще ти отговори най-сигурно

rafael, в Истанбул има много ин витро клиники-някоя конкретно ли те интересува?Аз мога да ти дам инфо за Memorial hospital, там е клиниката на проф.Семра Кахраман

Мими26, аз още си стискам палци за теб, да знаеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт