СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 174
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София; Дружбето
Мойте и двамата са закърмени с бира Mr. Green Аз твърдо в последно време не пия, нямам желание, но биричка си пийвам, кърмя си и после спим блажено и двамата Laughing
 Много интересна статия http://newbusiness.bg/?pid=vewarticle&code_no=34

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 21:46 от tsveta

# 631
Малибу,много е сладка Ема Heart Eyes Heart Eyesда ви е жива и здрава!!!
Лора е със същата диагноза според кожния,при който я водихме:себореен дерматит и атопична кожа.ще ти пиша след малко на лични какво й изписа.

# 632
  • Бургас
Момичета искам да попитам за обръщането когато ги слагаме в креватчето.
В началото го обръщах ту от едната страна ту на другата, ама сега си лежи вече по гръб.
До кога трябва да се обръща?

# 633
  • София; Дружбето
Защо трябва да се обръща newsm78 никога не съм го правила нито с Миша, нито с Габи

# 634
Обръща се за да не се задави ако повърне! На мен в болницата ми обясняваха, че вентилацията в белите дробове, където се пада под телцето, не е добра и се получават хрипове и затова е добре да се сменят. Обаче Валери от доста време сам се обръща по гръб така че няма как да го въртя! Thinking

# 635
  • Испания и Стара Загора
До колкото знам е по-добре бебетата да спят по гръб.Няма опастност от задавяне ако повърнат,защото главата им е на една страна.Според това ,което съм чела,когато бебето спи по-гръб ,се намалява вероятността от СВС.Поне това си спомням. Rolling Eyes

# 636
  • София
Само аз ли бухлясвам по това време Tired Малкият спи отдавна, ама аз нещо не мога да се наканя да си легна, хич не ми се спи. А как ще съжалявам като ревне след час-два Crazy
И аз вече не мога да обръщам Никола на една страна, той си се завърта сам по гръб. Досега не е ставал проблем с повръщането, защото главата му така или иначе е завъртяна.

# 637
  • София; Дружбето
До колкото знам е по-добре бебетата да спят по гръб.Няма опастност от задавяне ако повърнат,защото главата им е на една страна.Според това ,което съм чела,когато бебето спи по-гръб ,се намалява вероятността от СВС.Поне това си спомням. Rolling Eyes
точно така. в нашите болници продължават да говорят глупости на младите майки.

# 638
  • Karlovo
Добро утро хайде днес аз да поднеса кафето  Simple Smile

Ние отиваме на консултация ,по късно ще пиша колко сме пораснали .

# 639
  • София
Ехо и аз съм тук!
Голяма лудница беше миналата седмица, прочетох темичката отгоре отгоре.
Малибу стискам палци малката ви принцеса бързо да се оправя и дано всичко е наред и с другото ушенце.
И ние търчим по невролози имаме синдром на асиметричното плачещо лице, едните казват не се лекува това ще му е чара, другите казват ако не вземете мерки може да се влошат нещата. Пълен кошмар как на двама лекари не съвпаднаха диагнозите, поне отхвърлиха твърдо, че имаме пареза на лицевия мускул.
Каките след като се появи Свински грип в групата на голямата бяха заточени на вилата след като минаха 5 дни ги прибрах, защото малката само се оплаква от коремче та и там добре се представихме взимаха и за 2 дни 2 пъти кръв и то единя от вената, за мен беше ужас за девойката незнам, ходихме при 3 лекари и в Пирогов дори защото имаха съмнения за апандесит, но засега всичко се уталожи до следващата й криза никой твърдо не казва какво му е на това дете или е със запек или с разстройство и доста често я боли коремчето.
Е такива неща и при нас от вчера сме на училище давам разни витаминчета и се моля да не прихванем нещо.
Ходихме на Банско за 5 дни качихме Дими на Шилигарника, свеки като чу ни обяви за луди, момичетата се овъргаляха в снега беше им много забавно и после и изядоха целия обяд, такова чудо не се случва много често явно ще трябва по-често да ги водим в планината. Laughing

# 640
Ейй браво на Дриймс изпревари ме с кафето.

Аз изкарах тежка нощ, Боянски цяла нощ пръхтя и грухтя, почти не е спал, а аз даже от зор нямам и спомен кога съм го хранила и дали изобщо, спомням си, че няколко пъти му предлагах гърда, ама колко точно  Thinking. Сега се е кротнал и спи спокойно да видим докога.
Мисля си, че от гроздето, което хапнах и чесъна, може да съм му разстроила системата, но пък и предната вечер беше на такова меню и нямаше ефект. Прегледах всичко за кърмаческите стачки и скока в растежа, но не виждам такива признаци, за да мога да окачествя поведението му като подобно.

А за бебетата и спането, пробвам да го слагам на различни страни, но като цяло основанта му поза е по гръб.
Айде лек ден   bouquet

# 641
Добро утро! И мен ме изпреварихте с кафето, макар че не мога да пусна от готините снимки  kaffeetrmker_2
Момичета днес съм с хрема и започвам самолечение с лимони, чай от лайка и вит.С. Дано само децата се разминат.
точно така. в нашите болници продължават да говорят глупости на младите майки.
newsm10
Въобще не обръщам Борко, защото дори и да съм го оставила настрани още от 10-ия ден си се обръща по гръб.
Снощи Бо направи първото падане Sad- баща му ко остави с кошницата за кола без колан на фотьойла , че беше заспал. Ние си говорихме в др.стая с баткото и се чу приглушен плач -той паднал по лице и добре, че се разрева за да чуем. Удара се омекоти единствено от космонавта.
Пъпчиците по лицето -мажех с лосиона на д-р Тайс и бяха минали, но сега пак има и са сухи.

Малибу Hug Heart EyesДано имате добри новини и за другото ушенце! Много сте сладки и двете.Поздравления  bouquet
Миринда, този път приеми думите на майка ти като чиста завист, че Нена не е изпратена при нея  Mr. Greenи спри вече да й се впечатляваш Wink

# 642
Ехо, добро утро и от мен!
Днес пак се очертава калпав ден! Относно обръщането и София се обръща самичка, въпреки че уж и е подпряно гръбчето!
Находчице, точно тъй трябва да ми обясняваш мила, че инак може да объркам, ама то ми е простено   newsm53
Виждам, че сериозно си се заела със събиране на еврата smile3532
Аз още кафенце не съм пила, ще изчакам да нахраня след малко малката и тогава.
От снощи мъжо ме ядосва и за капак оставил камината не почистена и не запалена. Та познайте какво правих като станах smile3516
Вили не знам какво да кажа мила, ти за мен си една героиня! Възхищавам ти се! Дано всичко да се нареди както трябва  Peace

# 643
добро утро и от мен
само едно записче да ви следя

# 644
Добро утроооо,
Малибу, сладкото бебче ще се оправи, ще видиш! Много скоро ще забравите всички притеснения и ще му се радвате на всичко, което ще направи за първи път Simple Smile
Вили, за първи път чувам за такъв синдром, но доколкото разбрах не е страшно и предполагам, че детето ще го израсте, така че пожелавам това да стане в най-скоро време!
Относно пъпките след бременност - аз нямам и даже кожата ми си е много по-гладка, а имах по някоя преди това. Явно хормоните влияят по различен начин на всеки. Преди 2-3 години имах малки ситни пъпчици по лицето, които преборих с крем здраве, след като нищо друго не помогна.
Бебчето ми също имаше обривче по лицето (малки безцветни пъпчици по лицето, че даже и по ушите), което му правеше кожата грапава, но минаха сравнително бавно с времето (помогнах ли или навредих с крема здраве и лосиона на Мустела, не знам?!).
Днес Ния за първи път направи голяма пауза през ноща - спа от 22:00 до 05:00, направо не е за вярване. Не, че досега не си спеше добре през нощта, но просто се будеше през 3-4 часа да яде. Аз обаче се изхитрих още, когато тя беше на 10 дни да я кърмя през ноща легнала и когато тя се разбуди, давам й да смуче, а аз продължавам да спя и така и не знам колко време яде. И все пак е по-добре въобще да не се буди, както беше снощи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт