Споделете 127

• 23 018
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • България-Швейцария
Дес, ако така ще ти олекне - бягането вече го отричат, износвали се ставите по-бързо Wink.
И аз имам купища, само че хартиени. И за пералня имам, и за подреждане, и ремонт тече долу в ателието, и въобще, и изобщо...
И претоварен шеф без муза си имам, анализи трябва да се приключват.
Ами... с каквото смогна пък, и утре е ден.

# 136
Израстък № 1 от днес пътува с билетче в градския транспорт. Яжте по една толумбичка, пийте по една боза и се веселете, по тоя повод Grinning

# 137
Добро Утро!
Току що ми поставиха противогрипна ваксина.
Днес мисля да работя на половин работен ден,
да отида на фризьор и да направя пълна промяна-
нещо съвсем различно. И довечера,като се прибера
на мъжът ми да му омекнат коленете.Да,бе да.
Приятен ден на всички!

# 138
  • о`майна лунна нощ е
О, Ели, да ти е честит израстъкът и първото му пълнолетие  Mr. Green Пожелаваме да порасне голямо клонче, да пусне малки клончета, те да се разклонят ... С две думи дълго и щастливо да се гледате и обичате.

# 139
  • Казанлък of all places
Мдам, Ели, а също така вече може да влиза и в Метро без да лъже ,че "на седем и половина съъъъъм!" и да те завлече при играчките и при куп ненужни неща.... Да ти е живи здрав израстъка! Отивам за боза!

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Мдам, Ели, а също така вече може да влиза и в Метро без да лъже ,че "на седем и половина съъъъъм!" и да те завлече при играчките и при куп ненужни неща.... Да ти е живи здрав израстъка! Отивам за боза!

В Метро от септември вече може да се влиза и с детски колички, и с деца под 7 години. Махнаха възрастовото ограничение за посетители.

# 141
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ели, честито малко пълнолетие на порасналата госпожица. Да ти е жива и здрава, както и № 2, както и ти. А бе всички да сте много щастливи заедно.

Имам си учебник по лидерство в организацията в електронен формат. Не е на Сони, pdf файл е. Трябва да се чете днес. Mr. Green То на организациите само лидерите им са кусур в тези размирни времена, ама нейсе.
На половинката му вадят зъб в момента, та стискам и аз зъби и палци, ама от къщи.

Азса, и аз си сложих ваксина преди 2 седмици, а на детето – онзи ден. Откакто работя с много хора, се ваксинирам, че преди все грипава ходех. А за краткото ми учителстване не ми се споделя колко бацили ми лепваха хлапетата.

# 142
Честит Голям израстък. Отивам за толумбички, ще кажа "Пишете ги на сметка на Елист!"

# 143
Дид, слагам ваксина щото е безплатна,
иначе не бих намерила време да отида
на лекар.Но така нямам против за се възползвам,
на място.
Снощи от дегустацията на кафета не можах да мигна,
изгледах и среднощните новини.

# 144
Специален поздрав за празнуващи и непразнуващи. За всички вас - наздраве!  Hug

# 145
  • о`майна лунна нощ е
Някой от съседния на кантората вход кърти вече втори ден, няма час почивка, какъв ти час - минута не са спряли  #Cussing out
Пробиха ми главата вчера и едва ходех от болка като се прибрах. Мамка му, няма ли да спрат вече! Бутнаха блока, а главоболът отново се задава. Ще избягам от работа днес, ако продължават така.

# 146
Ели, честита ти по-висок левъл израстъчка! Благодаря за толумбичките! Човек с усет си. Гони ме въглехидратен глад.  Grinning
Тити, и на Деян честито! Ти какво ще ме почерпиш?  Hug

От гадно по-гадно  е това със смяната на времето.
Споделям голяма любов. Ситнежът вчера съвсем сполучливо ме ухапа на два пъти по лицето. Млекоцентралата отдавна я уважава и със зъби. Баща й да започва да си й готви месо.  Crossing Arms

# 147
Влизам с Happy Birthday на уста  Grinning
Честито на тити!
Честито на Ели!

кой каза кростренажор  Whistling

# 148
Много празници има тая седмица, че и другата. Много скорпиони, много нещо..

# 149
  • тъгата в мен
Аз казвам велоергометър,ама тази тема я метнахте миналата седмица-за ония,скъпите и удобни закачалки за дрехи,които дремят по вътрешните стени.При мен още не се е стигнало до въпросното предназначение,а си въртя педалките тихо и псувам всичко,което се сетя до 9 коляно.Ама ми е кеф,дееееееее.
Вчера хляб,днес -толумби!Гладни няма да останем...
Честито на който..

Общи условия

Активация на акаунт