Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 303
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
  • София
а ти като спонсор как си получаваш печалбата?
дано не се задавя от смях докато ти отговарям (не, не заради въпроса, а понеже аз работя основно за себе си и меко казано не съм типичният спонсор  hahaha  hahaha  hahaha)
та по темата: сумата, която се получава от процента, или така наречената МОПР (месечна отстъпка за постигнати резултати) се приспада от сумата на първата фактура, която пуснеш след датата, на която се изплащат бонусите (по принцип ги дават в първия бюлетин за годината).. поне при мен винаги е било така.. не знам обаче какво става ако сумата е по-голяма от стойността на фактурата  newsm78 предполагам, че се приспада от следващите фактури.. аз досега не съм имала такъв случай, по гореописаните причини   bouquet

Елица, взе ми думите от устата.  Laughing
такава съм аз, Ивче, крадла на думи  smile3534 smile3534 smile3534

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:23 от Elitsa_z

# 721
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, хубава ли е пудрата, която сега е в миникаталога на 9.50?Чудя се от нея ли да си взема или прахообразната Oriflame beauty newsm78.

# 722
  • София
Момичета, хубава ли е пудрата, която сега е в миникаталога на 9.50?Чудя се от нея ли да си взема или прахообразната Oriflame beauty newsm78.
Аелис, аз бих избрала тази на Джордани, защото по принцип тази серия е по-качествена.. а пък и сега пудрата конкретно е повече от брутално намалена Flutter
но виж няколко страници по-назад, с Ивченцето коментирахме точно за пудрите, да не се повтаряме  Hug

# 723
  • Стара Загора
Аз я имам, но на Констанс Карол ми харесва повече. Фината пудра е доста добра. 3 броя ми поръчаха тази кампания и се чудя дали и за мен да не пусна една. Но се колебая между нея, тази прахообр. Джордани - минералната и минералния фдт на Ейвън.

# 724
Малко късно се включвам в диспута, но да кажа - ако сумата е по-голяма, се превежда по банков път.  Peace

# 725
  • София/Бургас
Продуктът за 18-ти декември е Подаръчен комплект Еколаген.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7 - Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50
8 - Възстановяваща маска за ръце - 12879 - 4,90
9 - Почистващ лосион за водоустойчив грим - 10734 - 6,90
10 - Успокояващ гел Феминел - 13181 - 7,90
11 - Подхранващ нощен крем Essentials - 13640 - 5,90
12 - Балансиращ шампоан и балсам 2 в 1 - двойна опаковка - 12585 - 5,50
13 - Крем за ръце Коприна и кашмир - 13104 - 4,45
14 - Почистващо мляко Спри времето -  всичко в 1 - 13465 - 12,90
15 - Рол-он против изпотяване Асцендент - 13863 - 3,50
16 - Гланц за устни Maxi - 12790 - 7.90
17 - Парфюмна вода Диамантен мускус - 11340 - 29,90
18 - Подаръчен комплект Еколаген - 14655 - 24,90

# 726
а за защитния фон дьо дет от мини каталога който е на 5,50 нещо да кажете,покривен ли е?

# 727
  • София
Момичета, вчера бях до Орифлейм и имах честта да се запозная с новите продукти от рали комплекта за каталог 1 2010 година. Ако искате мога да дам отзиви за тях  Hug

# 728
Искаме.  Peace

Скоро ще е време за нова тема, май.

# 729
Здравейте момичета. Чета ви ридовно и ви благодаря, че ви има. Толкова сте ми полезни! Обаче отново имам едно въпросче. Тъй като аз искам точно 3 каталога, а не мога да ги поръчам, защото се предлагат в комплект от 5 и 10, се чудя дали от център по получаване и приемане на поръчки мога да закупя каталози?

# 730
  • София
Гланцовете за устни Cocoon от страница 17 миришат много хубаво. Аз си сложих от кафявия и ми хареса като консистенция и бих казала, че го няма това "лепкаво" усещане характерно за този тип гланцове. Иначе има лек цвят и стои много нежно  Peace

Бужутата от страница 24 също ми харесаха, може би само обеците не, но това е въпрос на вкус.

Чантата и несесера "Монограм"   (стр. 25) са хубави на външен вид, чантата е достатъчно голяма, а в несесера има и едно малко джобче с цип.

Фон дьо тените 2 в 1 (стр. 67) имат малко странен аромат, не миришат лошо, но ми беше странно. Аз си сложих Natural Ivory, но нещо не ми хареса как остава по кожата. Това обаче, може да се дължи на факта, че не си бях сложила крем на лицето непосредствено преди фон дьо тена, а той е малко сухичък поне за мен, защото съм ползвала само течни до сега.

Очната линия - каял за очи (стр. 68) не можах да я видя, защото я нямаше в комплекта.

Прасковения бласък за лице на Visions V* (стр. 77) ми хареса страшно много и със сигурност ще си взема другия месец. Мирише страшно приятно, разнася се лесно и остава лицето с много свеж вид. Има обаче и малко "блестящ" ефект като от пудра, та може би бих го ползвала предимно вечер.

Видях и многофункционалния гел "Оптифреш" за чувствителни зъби (стр. 101), но не мога да дам мнение, защото не съм го тествала Wink

Шалът и ръкавиците от страница 102 никак не ми харесаха, защото материята не ми е особено приятна на допир, а ръкавиците нямат необходимата еластичност и като си свиеш ръката в юмрук не е много приятно.

Шампоана за обем HairX - двойната опаковка от страница 104 ми мирише много хубаво и може да го пробвам.

Новата серия с маслина и бамбук срашно много ми хареса как мирише. (стр. 110-111)
        Ексфолиращия гел като консистенция е почти същия като този с нар (код 4211).

Крема за тяло е с много лека консистенция, попива бързо и прави кожата гладка без да лепне
            и да е мазно.

Течния сапун също ми изглежда хубав.

# 731
А серията с маслина и бамбук не мирише ли поне леко на маслина? Защото съм била в магазин за козметика където всички продукти миришеха и бяха произведени  от маслина?

# 732
  • София
Ами не знам какво имаш предвид, на мен ми хареса как мирише, но със сигурност не мирише на тази миризма на маслини от хранителните стоки. Ако мога така да се изразя има лек "сладникав" аромат.

# 733
  • Зеленият рай в сърцето на България
Не мога да намеря мини каталога  Embarassed може ли линк?

# 734
  • София/Бургас
Не мога да намеря мини каталога  Embarassed може ли линк?

http://bulgaria.secure.oriflame.com/NYmini_low.pdf

Общи условия

Активация на акаунт