Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и запис  Blush

Само минавам да се оплача. Имаме забележка и детето откъснало страничката от бележника и я пуфнало зад гардероба  smile3511
Много деца правят този номер. Дъщеря ми споделя, че ги късат още в междучасието.
 Изобретателни са децата, знаят как да хитреят. Crazy
 Моята щерка от два дни насам е много зле. Няма температура, нито хрема, но ужасно я боли гърлото и постоянно й се гади и повръща. Водих я на лекар, който каза, че това е нов вирус и ни изписа прахчета "Колдрекс-джуниър". Днес я пуснах и спомена, че само веднъж й е станало лошо-по време на физкултура.
 Вчера госпожата по английски я похвали, което показва, че има напредък. Rolling Eyes Rolling Eyes
 В събота се провежда- Коледното математическо състезание. Някой ще води ли детенце на туй образователно мероприятие? Crazy Flutter

# 526
В Младост ли ще бъде?

разбрах

# 527
Елизабет, разбирам те и моето дете често боледува с висока температура и като седнем да наваксваме уроците постоянно пуфти и лесно се обезсърчава. Моята тактика е чести почивки и така криво-ляво докарваме нещата до края или почти до края.

Знаток, да не би да сте прекалено строги и детето да се страхува да си покаже бележника?

Дива орхидея доста се посмях с тези "лицеви умори" Joy

# 528
Писана - по отношение на училището съм безкомпромисна.
За да свикне.

# 529
Знаток , ти си знаеш най-добре. Извинявай не исках да се бъркам   bouquet

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:11 от Писана

# 530
  • София
И Дияна снощи се сети, че трябва да ми покаже първата си забележка, по английски "без тетрадка и дом. работа". Била си забравила учебниците. И забравила да ми покаже забележката.

# 531
  • София
И Дияна снощи се сети, че трябва да ми покаже първата си забележка, по английски "без тетрадка и дом. работа". Била си забравила учебниците. И забравила да ми покаже забележката.

Ха, какво съвпадение, при нас същата работа днес ...
Само дето не е крил бележника де, засега.

# 532
Отдавна не съм писала, но да се похваля няколко 6 по български и две по математика. Направо е на върха от щастие за математиката. Какво ще подарявате за Коледа? Моето момиче иска грънчарска работилница, русалка и изненада. Изненадата ще е компютър.

# 533
Отдавна не съм писала, но да се похваля няколко 6 по български и две по математика. Направо е на върха от щастие за математиката. Какво ще подарявате за Коледа? Моето момиче иска грънчарска работилница, русалка и изненада. Изненадата ще е компютър.

Моето момиченце също иска грънчарска работилница, видя я на някаква реклама. Имаш ли представа къде ги продават и евентуално колко струват?

# 534
  • София

Моето момиченце също иска грънчарска работилница, видя я на някаква реклама. Имаш ли представа къде ги продават и евентуално колко струват?
Мисля,че съм ги виждала в Комсед,но за сума не съм обърнала внимание,че ние не сме от сръчните Crazy
Орхидейка и аз се смях с тези лицеви уМори.Крисчо що така се заплесва,да не е влюбен Mr. Green

Коледното им тържество ще е в стрелковия клуб на Герена. 20лв куверт Shocked , щели да се черпят, да имат театър и подаръци.
За коледното математическо състезание-няма да ходи. Мързи го Twisted Evil

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 19:13 от liani

# 535
liani, благодаря ти за отговора, но понеже съм от Пловдив, ще трябва да го намеря някъде тук   bouquet

От нашето училище също ще ги водят на заведение с дискотека, подаръчета и разни лакомства - куверт 14 лева.

# 536
За да свикне.
И Аз съм така няма място за компромиси каквито и да е  даже за 1 забравенодомашно госпожата беше писала  с червено че няма домашно последиците бяха сериозни Peace
liani  не никак не е влюбен даже не мисли  гадже отватен е от момичетата от неговия клас постоянно го тормозят newsm78 едно даже вчера го е гонило да му драска дрехите.Вика ми мамо такава дивачка ли д аимам за гадже никога.Те вика всички са такива ShockedВика били много лоши и глезени.Госпожата днес на родителската се оплака че някоя си девоика става в 5 ч с баба си да гледа или е гледала преди  ПЕРЛА
 Помоли децата 9 часа да са легнали  в никакъв случай да не допускаме да гледат по телевизията глупости като такива сериали и цената на истината и .....прочие..Аз лично не пускам ТВ Крис доста се уморява от тренировките и в 9.30 най късно сам заспива ,не мога да повярвам че има родители които допускат децата им да гледат такива сериали а коамо ли в 5 часа сутринта а пък за цената на истината да не говорим.После защо има агресия ............

# 537
  • София
Дияна не крие бележника, но все забравя, че са им нанасяли бележки и т.н. Явно трябва да проверявам аз, че моето дете е едно от най-разсеяните.

# 538
За да свикне.
И аз. Всеки ден учим и пишем заедно вкъщи, подготвяме се старателно. Друг е въпроса, че госпожата диктува задачите за дом. работа, вместо да ги пише на дъската, и често просто бъркаме страниците.
 Само че детето действително се затормозява. Интересите му са на 100% ясни - иска да се занимава с компютри, не с околен свят.
Беше на три годинки, когато ми каза това, и оттогава не е променил решението си изобщо.
Дияна не крие бележника, но все забравя, че са им нанасяли бележки и т.н. Явно трябва да проверявам аз, че моето дете е едно от най-разсеяните.
Бележникът не го е крил, но го дава и гледа в пода Blush
Знаеш ли какво е разсеяно дете - да си изключи мобилния телефон и да се запилее в съученици, в петък, след училище(първа смяна са), а аз да се почудя къде да го търся. Е, прибра се, в седем вечерта #Cussing out Гледа ме и казва: "не знаех, че ще се притесниш, мамо" Sad
Нямаше читанка веднъж и оправданието му пред госпожата било:"мама забравила да ми я сложи" Shocked, а на мене ми се сърди, сякаш отговорността е само моя! Sad

# 539
  • област Софийска
...Какво ще подарявате за Коледа? Моето момиче иска грънчарска работилница, русалка и изненада. Изненадата ще е компютър.
Добра изненада  Laughing Ива иска сладоледената къща на Плей-до. Иначе тази грънчарска работилница я гледа по рекламите. Откъде може да се намери това чудо?

Общи условия

Активация на акаунт