Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 087
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Хасково
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2114

за такова нещо ли става въпрос, интересно ми се видя, но колко ли ще цапа
 А някой да е виждал сверичен пъзел тази година.

# 556
  • София
Здравейте отново, мами
тук кипи завидно коледно настроение   Laughing

Малко ми остана назад питането, а никой не отговори, затова пак ще го пусна:
има ли някой аудиото (на дигитален носител) от учебника по английски за II клас по с-мата Hello?
Трябва ми спешно, защото имаме да попълваме пропуснати домашни за другата седмица, а без аудиото няма как да стане.

Дали да не пусна нова тема?

# 557
Лени, нещо не мога да намеря самостоятелна снимка на грънчарското колело. Но го намерих в каталога на Хиполенд, стр. 23. Там е 49,99лв. Явно в Метро е някакъв друг модел.

Елл, аз ти видях питането, но не мога да помогна, за съжаление. И Ани учи по Hello, но нямаме ни на дигитален, ни на какъвто и да е носител. Blush

# 558
  • София
Елл, за тази процедура, прехвърляне на аудио от касета на друг носител, не бях чувала от години.
Нямаш ли някакъв изостанал уокмен?

# 559
  • София
Бллагодаря за отговорите Simple Smile
Пуснах отделна тема.

AnMary, нямам нищо подобно. Не съм си представяла че може още да се използват касети за тази цел ама ... На обед ще пробвам в едно фотостудио, казват че там може да я презапишат.  Ако стане ще пиша, защото може да свърши работа на някой друг по-натътък тая информация Simple Smile

# 560
  • област Софийска
Ива не се отказа от сладоледената къща на Плей-до. Отдавна си мечтае за нея, мислех, че ще забрави, но не. Сега я поръчах по интернет, 55 лв. струва. Не е никак евтино, но, като се замисля, Коледа е веднъж в годината, а и вече май само за Коледа получава играчка, при това отдавна желана.

# 561
Галя искаше от животните с оцветяващи се памперси.
За сведение - в едно вътрешно от шоколадово яйце (жълтите, сещате се) се събират около 6-7 котета.
Миниатюрни до немай къде.

Миналата година си пожела МП3 и аз купих (за 35 лв), а тя забравила. Т.е. чула, че кака й иска, та и тя.
И на коледа го взе и го метна на дивана, в това време Лили нададе вой "аз откога искааааам, а тая пикла даже не мусе зарадвааа" И Галя "ъ? какво е това? Какооооооо мое си ееееееееее"  ooooh!

# 562
Нямам възможност да влизам често тук, за което се извинявам за късните отговори.
Не зная колко струват грънчарските работилници, сега видях някои от цените. Мислех, че са по 20 лева. На по горе пуснатия линк ми направи впечатление че са за деца над 15 години. Смятам да отида до Джъмбо, може там да има по евтини.
Нашето Коледно тържество ще е на Витоша с игри, запознаване с народните обичаи и т.н. Куверта ни е 17 лева.

# 563
И ние сме вече на вълна подаръци - младия господин си хареса един робот от каталога на Хиполенд - "само" за 129 лв., но пък с 67 функции - просто суууууууперррррр Laughing Ще трябва да му го купя, от сутрин до вечер само за него говори - нямам никакъв избор. Но пък си заслужава детето. Утре обаче ще залягаме над учебниците, не може само за подаръци да мислим все пак.

# 564
  • Варна
Някой знае ли дали има разлика между бакуганите в Метро и тези,които ги продават в магазините от типа" всичко по 1 лев"?Видях 3бр. за 7лв. в такъв магазин.

# 565
  • София,
Привет и от нас Peace
Аз пък вчера поръчах от един сайт една дъска за рисуване, писане, и с магнитни букви и цифри и други джунджурийки. Peace
НИе имаме да правим за понеделник проект, на голям картон да напишем и налепим какво ядат германците за КОледа Embarassed, и по конкретно в Берлин. Tired Още търся материали, но нещо нищо не откривам. Peace

# 566
иам разлика обикновено ако се загледате ще я откриете.Тези по евтините са от по лоша пластмаса и не качествени.Другите са по  дебели като пластмасаи по не чуплива.Ние вече за синът купикме ПСП портабъл

# 567
  • Варна
Привет и от нас Peace
Аз пък вчера поръчах от един сайт една дъска за рисуване, писане, и с магнитни букви и цифри и други джунджурийки. Peace
НИе имаме да правим за понеделник проект, на голям картон да напишем и налепим какво ядат германците за КОледа Embarassed, и по конкретно в Берлин. Tired Още търся материали, но нещо нищо не откривам. Peace

Традиционният сладкиш, който приготвят за празника в Германия е щолен.  Peace Изглежда ето така: http://media.snimka.bg/1517/009289356.jpg
Ако се сетя или намеря нещо друго ще допълвам.
Ето това намерих в нета: "В Германия на Коледа се консумират огромен брой сладкиши – бисквити с джинджифил и подправки, торти във формата на елха или коледна звезда, сладки с марципан и Щолен – великолепен коледен кейк. Froehliche Weinachten!"

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 11:46 от mar4ela5

# 568
Бллагодаря за отговорите Simple Smile
Пуснах отделна тема.

AnMary, нямам нищо подобно. Не съм си представяла че може още да се използват касети за тази цел ама ... На обед ще пробвам в едно фотостудио, казват че там може да я презапишат.  Ако стане ще пиша, защото може да свърши работа на някой друг по-натътък тая информация Simple Smile

Ето тук - http://www.b-o-o-o-d.com/ ако случайно не стане в студиото.

# 569
  • София,
Привет и от нас Peace

Традиционният сладкиш, който приготвят за празника в Германия е щолен.  Peace Изглежда ето така: http://media.snimka.bg/1517/009289356.jpg
Ако се сетя или намеря нещо друго ще допълвам.
Ето това намерих в нета: "В Германия на Коледа се консумират огромен брой сладкиши – бисквити с джинджифил и подправки, торти във формата на елха или коледна звезда, сладки с марципан и Щолен – великолепен коледен кейк. Froehliche Weinachten!"

Да това го намерих и аз, както и за всякъкъв вид сладки, но немога да намеря снимки на печена пълнена гъска Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт