Искам бебе,а той не..

• 14 444
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Майка ми ме е родила на 40г., не защото не е искала деца, а защото не е можела да има,аз съм била едно малко чудо според лекарите.  Shocked
Наистина НИКОГА не съм се срамувала от нея... тя е най-добрата майка на света!  Heart Eyes   bouquet

# 121
Здравейте!Женени сме от три години и аз отчаяно искам бебе,но той не.От една година постоянно го увещавам и той все не може да събере смелост дори и за един опит.Успокоява ме,че ще стане от първия път и скоро той ще се рeши за дете, но аз не съм тинейджър и знам че бебето не идва веднага.Помогнете ми със съвет как да променя нещата.

Ами намери си друг мъж, с който да гледате в една посока! Деца се правят и гледат с много любов, желание и всеотдайност, не с увещаване, изнудване или врънкане!

# 122
  • Sofia
Здравейте!Женени сме от три години и аз отчаяно искам бебе,но той не.От една година постоянно го увещавам и той все не може да събере смелост дори и за един опит.Успокоява ме,че ще стане от първия път и скоро той ще се рeши за дете, но аз не съм тинейджър и знам че бебето не идва веднага.Помогнете ми със съвет как да променя нещата.

Колко познато ми звучи  Cry
Прегръщам те, разбирам какво чувстваш в момента и ти стискам палци съвсем скоро мъжът ти да замечтае и той за ваше детенце  fingerscrossed
Желая ти късмет Flowers Four Leaf Clover

Не спирай да пишеш и споделяш  Peace
Аз ще се включа с мой разказ по темата когато мога, сега не ми е удобно  Blush
И нали знаеш? - по Коледа стават ЧУДЕСА  bowuu  Flutter  baby_neutral
"Аз НЕ вярвам в чудеса - РАЗЧИТАМ на тях!!!"   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт