Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 16 521
  • 382
  •   1
Отговори
# 360
....Руска и Цомба - откачалки  Laughing Руске, пращам ти адрес, а ти пращай чушките.
И как ще стане, като свекърва ми на тръгване ме закле във всичко най- свято
да ги върна обратно... щяла да ги ръга в Коледния фасул  ooooh! Joy
Ако разбере къде ги ръгахте вие... Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 361
  • Sofia
И аз да се разпиша  Twisted Evil
В доста камерен състав бе коледният купон. Говорихме с Ламята снощи по този въпрос, очевидно има тенденция изразяваща се в закономерност колкото по-голям става форумът, толкова повече да се стесняват взаимоотношенията в мини форумни общества.
Така че на път сме най-големите последователки на коледните маскени купони да се превърнем също в общество, което се събира веднъж в годината  Laughing
Беше ми приятно да поговоря със стари другарки, както и да потанцуваме после.
Дуци, поздрави на приятелката ти. Не само, че е хубава и магнетична, но е и много приятна и естествена  Simple Smile
Марина - силно  свежа, а Мони се е превърнал в голямо, пораснало момче !
Браво за снимките на всички снимащи  Peace

# 362
Вчера беше страхотно! Много се радвам, че се запознах с вас!
Дуци, поздрави на приятелката ти. Не само, че е хубава и магнетична, но е и много приятна и естествена  Simple Smile
Ей я, бе Grinning
..........Така че на път сме най-големите последователки на коледните маскени купони да се превърнем също в общество, което се събира веднъж в годината  Laughing
Е само веднъж в годината ли?! Не маскен бал, а събиране...   

# 363
  • Sofia
Не знаех, че това е тя  Blush
Разбира се, че не. И може и събиране да е, важното е да не отиде на събрание  Wink
Хей, Ламя, много си лаконична днес, защо така?  Mr. Green
А коя беше знойната чаровна домакиня в лила? Дай боже всеки му такава! Хем къщовница, хем с весел нрав  Grinning

# 364
Цяла нощ имах кошмари..   #Crazy... сънувах, че Знатока прави мазилката дома...

Много гот беше, момичета, умрях от яд, че трябваше да си тръгна толкова рано, ма ей на на работа съм.

Не стига дето къща върти, ами и офис:)

# 365
Рокси, мила, всичко въртя, само дай обект и го почвам.... А най-искам Знатока да върткам, ама на.... селското в него надделя и пренебрегна една величествена градска домакиня, с главно Д ... Sad

Признавам, аз съм шашната, толко гот ми беше, че се уплаших да не дигна кръвното от вълнение и се прибрах... а таксиметровия сутринта го намерих пред входа бездиханен.... опиянен от вълшебния ми дъх на..... бира

Сега - красавици много видях, НО искам:

С МИНА да се напивам до припадък

С НАТИ и РОКСИ да си хортувам до загуба на глас

С НЕ СЪМ - пак да се напивам

С ЛАМЯТА  да си плача за безвъзвратно отминалото минало

Със сестри Пушливи - да ме вземат в техното ТКЗС, че се чувствам неосъществена като домакиня

Със Знатока - да се нацелувам

С другите да си танцувам

Абе, защо Тати не поиска да седне до мен? Нямаше да го питам за моя бан! Не съм злопаметна  Peace

# 366

Със сестри Пушливи - да ме вземат в техното ТКЗС, че се чувствам неосъществена като домакиня

Joy Напушила си се май...сестри Кушлеви  bowuu  Взимаме те...слагай галошите и идвай. Laughing

# 367

Joy Напушила си се май...сестри Кушлеви  bowuu  Взимаме те...слагай галошите и идвай. Laughing

Абе Пушлеви, Кушлеви - сички знаем за кой иде реч. Нямам галоши, въпреки, че тея с пухчетата ми кореспондират на стила.

Преди всичко да питам - има ли готини трактористи при вазе? От връткане на торти и ашурета време немам да с осъществя като жена   Heart Eyes

# 368
А ако ще номинираме костюм - Е, тв'а е Рокси като ШЕР.  smile3501

# 369
silviti, мнооо ти беше готина престилката Wink Crazy
па за чорапетките-спряха ми дъха Blush Hug

# 370

А как без да иска се преобрази  Joy

Мъжове ще се намерят  Whistling

# 371
Лъже Naughty И мен така ме излъгаха Crossing Arms Crossing Arms
Куц тракторист нема Crossing Arms Joy Joy

# 372
Лъже Naughty И мен така ме излъгаха Crossing Arms Crossing Arms
Куц тракторист нема Crossing Arms Joy Joy

Ай стига, нема! Аз видях едни муцета на снимките от афтърпартиту......

К'во да ви кажа, сичките сте злобни и стиснати.... чакате новаците да се разкарат и вадите изненадките от торбЪтЪ!

# 373
  • София
Silviti, както казах муцетата са мои, но ти си ми толкова симпатична, че ги давам оДма Simple Smile
Без майтап- най-много ме изкефи тоалета, а и присъствието ти- шармантна и готина.
Ако имах тези ТТ данни, щях да те врънкам да ми дадеш тоалета си под наем за четвъртък, че имам фирмен купон с маскиране на тема секс.
Но взех от Горгоната нещо, дето ще замести шармантната домакина (сега дано не ми се разсърди, че ще онагледявам с нейна снимка, ма ето:)

# 374
Страхотна както винаги Grinning

Общи условия

Активация на акаунт