ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Берина, дано му мине пръстчето на детето бързо. А на лекар ходихте ли?

Моята девойка си покани две момичета от съседен клас, с които ходят заедно на английски в къщи и сега си правят дискотека, маскен бал...изобщо забавляват се страхотно. Grinning

Иначе нямам оплаквания от нея, като изключим факта, че днес си е забравила целия комплект по математика под чина. За щастие госпожата й го е намерила и го е прибрала в шкафа с катинар. Та днес по този повод не писа домашно, но утре пък ще й е двойно. Не съм й се карала, случва се. Аз също съм разсеяна.

# 466
Berina,какво става с пръстчето?
Migito,свекърва ти и да е купувала всеки месец обувки,надали помни,защото,знаеш-"едно време" не беше лукс да се купуват жизненоважни неща,както е сега,за огромно съжаление.И аз имам момче,но той е един чистичък и спретнат,не си е късал обувки,маратонки.И нашия татко е бил чистичък като ученик Wink.
Днес беше ден на НЕнасилие над родилки!

# 467
  • Варна
Берина, какво каза лекарката? Дано всичко да е наред с пръста на детето.
При нас нещата не са много добре. Детелина направи алергична реакция на храна. Цервен обирв по цялото тяло, след това и температура. Така и не знаем от какво, но се стигна до отоци  и болки в ставите. Казаха, че било алергичен артрит. Сега е на много строга диета, за сега за 3 месеца. Ако няма нови реакции след 3 м ще я захранваме отново като бебе.
Пие Зиртек и Ериус и не знам от тях ли, но е станала една нервна. За най-малкото нещо избухва, дразни се, плаче.
Пак изтърва доста от уроците. А наваксването става трудно.

# 468
  • В офиса
Ау, Деспина, много неприятно са се стекли нещата при вас. Дано след 3 месеца всичко да е зад гърба ви.  Hug

# 469
Despina, много неприятно. Мария е пила тези две лекарства като по -малка. От Зиртека беше по - раздразнителна и започна да напълнява доста. Сменихме го с друго, докато израстне алергията. Peace
Дано отмине бързо! Hug

# 470
  • най-шареното място
Бързо да се въстановява детето!!! То като и поотмине неразположението ще навакса детето. Само да имаш по 2-3 часа на ден с нея, даже няма да усетиш кога ще е настигнала Wink

# 471
Despina, една прегръдка и от мен... И аз мисля, че като и мине неразположението, ще си навакса. Не се притеснявай, важно е здравето на детето преди всичко. Вярвам, че всичко бързо ще се оправи.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 14:33 от migito

# 472
  • у дома
Много съжалявам за несполуките и болните дечица - дано скоро всичко е наред...
Моето дете е пило три години почти без перкъсване Зиртек,висок е 130см и тежи около 24кг,изобщо не му повлия за напълянване...ние колкото пъти го спирахме,за ад почиваме,толкова ъпти ни оставяха в Детско отделение на урбазон,сменявахме го,но другите лекарства не бяха така ефективни...Оги уж израстан алергиите,от около година и половина две не сме имали проблеми,но и аз съм доста внимателна де...
На мен малкия ми е болен,днес парвихме снимка, имаше съмнение за пневмония,но не е,изписаха ни един куп лекарства и ни пуснаха от болницата...
Иначе Оги продължава да пише бавно,на последната диктовка не му е стигнало времето да допише последното изречение,иначе това,което е написал е вярно и красиво...по математика няма проблем,там си му стига вермето,даже в час успява и да си анпише домашното,та в къщи аз си го занимавам с допълнителни неща...
Ако имате възможност пратете децата на Коледното състезание и да не са първи,няма страшно,просто си е порверка...в нашия град за съжаления не се провежда за първи клас,та ние ще го пропуснем...Иначе условията не се разясняват,но те опвечето са типове задачи,решаавни в училище,само последанта е по омотана...

# 473
chanel 5,  на 12-ти е в Славейков
Благодаря!
Синеоч, от кои места са снимките?

# 474
  • Sofia
Здравейте и от мен, аз пробвах Марти да реши задачите от миналогодишни олимпиади. Последната без разяснения мисля, че трудно щеше да се справи. Но детето общо взето ги реши без проблем.  Аз се чудя дали да я водя. Някой знае ли до кога е срока за записване?

# 475
  • у дома
Изобщо не се чуди,а я води...ако не се лъжа още не записват,сигурно ще започнат в началото на декември...

# 476
Искам да споделя с Вас рисунката на щерката, с която участваме в конкурса за рисунка на ИТ клас. Не зная как да я публикувам. Някой може ли да ми помогне?
http://www.snimka.bg/?album;aid=447327, а май се справих

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 09:15 от Александра

# 477
Деспина,много неприятно с твоето детенце.Дано скоро се оправи.Стискам палци.Берина,твоето момченце как се чуства днес?Пръстчето оправили се?
Момичета,да се похваля.Много съм горда. HugСега малката ми се обади да се похвали,че госпожата Й е писала 3 шестици по математика,казала й е,че е много доволна и даже и на писала оценката в тефтерчето,за да я видиме с баща й.детето наистина се справя много добре и е стимулирано да учи.А вчера има брано по писане и четене.Много съм доволна. newsm68
Снощи баща й обяснява едни задачки,в които тя леко се беше пообъркала,но ги разбра и ефекта не закъсня.

# 478
  • И тук, и там, навред....
Здравейте на всички ви и поздрави за децата!  Hug
Деспина, много е неприятно това което се е случило на Детелина  Cry, но трябва да вярваш, че всичко ще отшуми и тя ще се оправи! Мн. е трудно дете да спазва диета, но просто понякога се налага. Мойта дъщеря също я тормози алергия и вече от сума ти време сме на лекарства, но ефекта не е кой знае колко голям.....  Зиртек и Ериус и Яна е пила, като от зиртека съм доволна, за разлика от Ериуса. Сега е на Ксизал и Фликсоназе - спрей.
Каква храна трябва да избягвате?
Определено, децата с алергия са по изнервени  Rolling Eyes
Берина, дано при вас нещата да са по-добри  Praynig Как е пръстчето?

Ние онзи ден имахме родителска среща и г-та ги похвали, естествено  Laughing Класа бил мн. силен като знания, но с дисциплината нещата не са перфектни. Еми то две добри - няма!  Grinning
Засипаха ни с куп предложения и оферти за Коледни празници, които варират от 28 до 33 лв.  - "Патиланци", МОЛ-а, 3Д кино, Славянска беседа с дискотека и т.н.
С диктовките, писането, задачите и т.н. се справя отлично ученичето!  Laughing  Peace / поне на този етап..../

# 479
Охххх момичета.....вчера бяхме по лекари....снимки и се оказа, че пръсчето е счупено частично.......това не го схванах много,но било частично и за това може да си го движи......сложиха нещо като шина и го гипсираха за 10 дни. Cry Cry CryНо все още го боли....особенно като е надолу ръката.....а то трудно се държи на горе Rolling Eyes.....добре че е лявата ръка и няма да му пречи в училище.....та така с нашите премеждия Crossing Arms.....а днес като отидохме на у-ще всички деца и майките от класа дойдоха да питат как е пръстчето,с изключение на майката на детето, което защипа пръста му.....можеше поне да дойде да попита как е.....а тя като ме видя само ми тегли една усмивка и това беше,все едно че нищо не е станало.....що за хора има...... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт