След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Четох, четох, четох и ... ми мина желанието да пиша  Crazy

Ние всички сме на тръстиката Joy

А по повод на грипната епидемия само да споделя, че не мисля, че грипната ваканция е много успешна превантивна мярка. Във Варна затвориха училищата и МОЛ-ът буквално се пука по шевовете ooooh! А и не вярвам много да са се променили нещата от наше време, когато не само, че всеки си вземаше бележка през "такива" периоди, а дори и фалшиви такива се пробутваха Peace
И още вчера казаха, че хирургичните маски по аптеките във Варна били изчерпани, а аз днес не видях никой с маска Rolling Eyes И още нещо по повод на новините, и аз избягвам да ги гледам. Нали се сещате за онази реклама "Мълчанието днес, ражда новините утре". Е, предполагам сами можете да се сетите, що за "животно" са такива новини, а аз си мислех, че новините могат и да бъдат добри. Явно това време е отминало, за съжаление Tired 

# 106
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441594.0
Ето го линка,аз визирам поста на ДЕЩОВИДИ,останалите не знам какво са писали,да не ме подведете под отговорност после Mr. Green

# 107

И още вчера казаха, че хирургичните маски по аптеките във Варна били изчерпани, а аз днес не видях никой с маска Rolling Eyes

Аз пък видях няколко човека  Peace Подействаха ми малко депресарско  Rolling Eyes

# 108
Мда, а на тръстиката никой не беше с маска Wink

Ето последно една тема, която беше публикувана в друга тема тук във форума: http://www.-spam078-/?p=444

# 109
----
Офиоли , какво обезболяване?
Ами и аз не съм го решила още, има време  Mr. Green Има толкова разнообразни варианти и възможности ... Когато разбера какво работи, ще ти кажа  Mr. Green

ПП: това с маските на мен ми се вижда ... бошлав работа; иначе и аз не разбрах какво имаше предвид Sunny със стандартен грип; до колкото разбирам, тази година свинският е стандартния   Joy Излизаме всеки ден на вън, Митко спи в количката, ние го паркираме в двора на едно заведение, сядаме на масата зад прозореца и обядваме спокойно, а детето спи на студа... като гледам, добре ни се отразява на всички  Mr. Green

# 110
  • София
----
Ами и аз не съм го решила още, има време  Mr. Green Има толкова разнообразни варианти и възможности ... Когато разбера какво работи, ще ти кажа  Mr. Green

Аз имах предвид какво и защо си ползвала?

А за маските - днес поне в 5 аптеки са били изчерпани, като е търсил да си купи мъжа ми(понеже болен и пази нас)..., но може би защото като се ползват -трябва да се сменят на час, може и затова да се изкупуват големи количества.

А пък Зари е с възпалено ухо, тази вечер дори ходихме до Исул (там междудругото от чакащите пред спешния, половината бяха с маски...и сложили и на децата си, Зари само ги сочеше и се смееше и казваше 'тати', понеже баща му носи тези дни)Та както и да е, детенцето милото от едно оздравя ама друго сега го тормози.

Поздрави на всички.
Пийте топли чайове и бъдете здрави!:)

# 111
----
Ами и аз не съм го решила още, има време  Mr. Green
Като се замислих за някои твои думи от близкото минало, тЕ тУка ми прозвуча мнооооооого съмнително.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Thinking Thinking Thinking

# 112
  • София
Офи Hug
ха честито!

# 113
coolcool
Момиче ще е тоз път, да знаеш!  Hug Wink Hug

# 114
Е, това е новина, която просто ми озари деня! Офьо! Ха честито! Ей дано мине леко и приятно!
 Hug

# 115
добро утро  Blush

мимееее, миме (маристута), на моята баба няма ли по една леха краставици, домати и лук, хич не й го хвали дворчето  Mr. Green
 Whistling Simple Smile

С&К мами (това взе да ми харесва  Mr. Green ) - много е готин кокчо, да го нацелуваш  Heart Eyes

били, ти пък къде ме видя бре, душа Simple Smile позаслабнала съм малко, но има още мнооооого какво да се желае  Flutter а фитнеса отсреща тамън да се наканя и го закриха  Crossing Arms

галче, като казваш "на тръстиката" и едно такова мило ми става  Mr. Green много популярен и при нас израз  Sneaky

с маски хора във враца не съм виждала, а днес установих, че яслата е вероятно най-безопасното място, като заведох теди (а уж малко закъснях) имаше 3(!) деца  Thinking
(тук една скобка да отворя, че много ме кефи как си влиза спокоен и весел, вече съм абсолютно доволна от решението си да го пусна по-малък на ясли  Blush )
иначе с маски или не, снощи казаха, че всеки кихнал може да зарази хората на разстояние от 4 метра  Joy как ги изчислиха тия 4 метра, направо не е истина, бая кихане ще да е  Mr. Green

мале, да се оправя зари  Hug иначе с ръка на сърцето си признавам, че понякога трудно ти следя мисълта  Blush не знам защо така  Blush

офи, ти си знаеш  Hug

ние вчера след яслата на тедко си направихме една разходка двамцата (не знам зарази от грипа бродеха ли или не, но хора почти нямаше по улиците Laughing ) и му купих едно шапе, сега съм много доволна и е голям симпатяга с него Simple Smile
таня е леко хремава и вече два дни е у нас и така се е запалила да рисува, че вече листове не останаха  ooooh! като тръгна да отварям хладилника и не мога да му намеря дръжката от рисунки  Crazy Simple Smile

# 116
момичета, според вас възможно ли е да се вдига 38.5-39 градуса т от зъби? според нашата педи - не, но на нас ни избиват 2 кучешки и видимо нищо друго му няма , но 5 ти ден е с т, различно, но се качва до 39., аз не давам нищо до 38, но сумати панадоли и нурофени изпихме тия дни, щото все е над 38. предписа ни АБ ако продължава да се вдига, защото не можела да се дават повече от 3дни тия панадоли и прочие, вие какво мислите, много ми е притеснено, затова се включвам ни в клин, ни в ръкав.

# 117
Офи, Офиииии, голяма новина (клюкинка  Crazy) май стоварих аз.  Rolling Eyes Надявам се, че няма да ми се сърдиш много, много...  Sunglasses Wink
Айдеееее, чакаме да видим как расте розовото ти коремче.  Mr. Green Hug

мимееее, миме (маристута), на моята баба няма ли по една леха краставици, домати и лук, хич не й го хвали дворчето  Mr. Green
 Whistling Simple Smile
T o n i, има лехички, мацка, имааааа. Ама са зад постройката и не се виждат.  Joy Joy Joy

kreia, не мога да се включа с коментар или съвет, за съжаление.  Tired Най-добре е да направите консултация с добър специалист.  Peace

Хубав ден на всички!  yesyes

П.С. mishlence_, виждам те на балкончето.  Wink Драсни 2 реда как сте и как е малкото мишленце Ина!  Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 11:20 от maristuta

# 118
  • София
момичета, според вас възможно ли е да се вдига 38.5-39 градуса т от зъби? според нашата педи - не, но на нас ни избиват 2 кучешки и видимо нищо друго му няма , но 5 ти ден е с т, различно, но се качва до 39., аз не давам нищо до 38, но сумати панадоли и нурофени изпихме тия дни, щото все е над 38. предписа ни АБ ако продължава да се вдига, защото не можела да се дават повече от 3дни тия панадоли и прочие, вие какво мислите, много ми е притеснено, затова се включвам ни в клин, ни в ръкав.

И Марина така беше. След второто приемане на антибиотика се оправи. Давай го. При нас направиха кръвно изследване и С реактивен протеин , които показа, че има възпаление и затова изписаха антибиотик. Иначе и тя поддържаше темп. без видимо никакви болежки.

# 119
Ееееее големи детективи се оказахте значи Simple Smile)))))) Една тайничка във форума да няма..... Joy
Ако е така Офи -честито и от мен!!!  Heart Eyes

Мари
- ха ей такава точно къщурка ти пожелавам, с масата за масажи.....ама и с масажист Simple Smile))))))))

Веси -много оригинален подарък сте избрали на Марти, знам от моя приятелка -майка на двама сина, че това е предпочитаната им играчка Wink
Да споделя и аз за игрите на двете ми фурии в къщи...всяка си играе по отделно, или гледат филмчета, но най-често Василена се затваря в детската стая и рисува или гледа филмчета, майстори си нещо и ....не иска Мирела да й "пречи" Shocked; мен рядко ме търсят, но и на нашата кака й е скучно с малката, от време на време давам задачи ..и така...; а играчките толкова я мързи да ги подрежда, че като дойде този момент взима дет.количка за кукли товари играчките, отива до коша и ги изсипва  Mr. Green и така на няколко пъти, че по-лесно....

За маските исках да споделя само, че вчера бях в центъра на Бургас - има доста хора с маски, отново разбрах че количеството е изчерпано -поне в нашия к-с, но не виждам какво могат да ти предпазят; оставам с впечатление/може и да е погрешно/, че някои от младежите ги слагат не за да се предпазят, а само затова, че са по-интересни с тях.....
Днес Василена не я пуснах на градина, снощи имаше т-ра,  не я измерих, но пареше и очевидно не й беше добре, след един прием на Нурофен  й "светна" и започна с репертоара си....но днес превантивно си остава в къщи...
Та в тази връзка крея - подкрепям Мари -консултация със специалист!Тази т-ра да се задържи толкова дълго - не са само зъбки май.........

Маимп -да такъв човек съм или поне се опитвам, а ти доста добре си ме разкрила само от това, което поствам тук  Heart Eyes да не си психолог Wink)))))))

Болничките да оздравяват!!!! Хубав ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт