Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 511
  • 392
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Нашата класна си е скопосна (умятна  Grinning) отвсякъде!   bouquet

Нефи, Шошковеца не ще да е бебе вече, иска да хуква значи? Браво на него!

Ники, не разчитай за особено разбиране от Бела и се приготви за дребни прояви на ревност след време. Но пък като свикнат, ще си играят страхотно!

Радвам се, и че с Жорко всичко е наред.

Оня ден направих една необмислена покупка - взех си ивици плат за пердета и тишлайфери в аленочервено на снежинки. Снощи ги закачих... половината ми хол е на коледна вълна вече, другият още е в пастелно-розово-оранжево-зелени балони от рождения ден на щерката. Плавна смяна на сезоните ще е май това.

# 346
светле ,големи красоти си направила ,много ми харесаха а пък аз нямам време  за нищо ,как ще смогна по празниците чак незнам ,чета ви мили всичките радвам се за всички добри новинки ,за малките пораснали дечица ,за бременните майчета ,за наскоро родилите се бебочета  ,и се моля  и за тези като мене дето са готови на всичко за да гушкат здраво бебче . Hug Hug Hug

# 347
Тъй е то - обичам да ме хвалят.  Mr. Green Благодаря ви, момичета!

Нефче, ами тези нещица са плод на стоене до  2 часа през нощта. Иначе не сколасвам. Крада си от съня, но пък това така ми отпуска нервите, че определено си струва. А относно никненето на зъбки - искрено съчувствам. Знам какво е. Нещо облекчава ли го? Мънички душички - трябва и през това да се мине. На Дарето му никнат един след друг -вече има 8, а сега гледам, че и кучешките са тръгнали.

Никинце, Бела ще е чудесна кака. Може би още не разбира какво точно се случва, защото е мъничка. Но Лилибон е права - чудесно ще си играят после двамата. В това отношение малката разлика е нещо хубаво.

Лилбонче, освен да дойда да проверя аз как си ушила пердетата.   Hug

Кроела, вярвам, че не е далеч денят, в който мечтата ти ще се превърне в реалност. Знам колко е мъчително да чакаш.  Hug

# 348
  • София
Светле, браво на теб. Аз хич и не искам да крада от съня си за сметка на нервите ми. Относно музиката от замунда още докато бях бременна с Лора съм свалила звуците от природата.  Laughing
Ники, на мен ми е ясно, че е дете, и че не и разбира много главата, но същевременно е показала, че и доста разбира просто се прави на разсеяна. Иначе и тя знае къде расте бебето , постоянно ми разголва корема показва и казва много сладко бебббе , гали го , целува го и е много мило, но пък не спира да ме язди и да ми скача отгоре, в това отношение хич и не отбира какво се случва вътре в мен.
Сигурна съм , че много е ревнуват девойките, като гледам децата на мойта приятелка ... , еми малкия е терминатор, той тича скача поритва ги девойките и важното е да се чувства добре и да му се обръща внимание, ревност има голяма. Хубавото наистина е , че разликата няма да им е голяма , само да са живи и здрави, ще му мислим като настъпи момента.

# 349
  • Sofia
аз също крада от съня си понякога и го правя със страшен кеф
това е време само за мене си
нощ, тишина, сама в кухнята, мисля, чета, пиша или само си седя

# 350
  • на дъното
Светле големи красоти,аз нещо нямам нерви за такива работи.
Нефертити браво на Шошко,да го гушнеш от мен Hug
Дени е с на път за 2-ро зъбче,станал е много не спокоен в съня си и спи само на обяд маймунчето му с маймунче.За ходене и той иска само за ръце в паяка мрънннн.Днес ме изненада той бил и срамежлив  Laughingкато му говори непознат и се извърта с една усмивка като лисиче.Сега ще ви го покажа какво мамунче си отглеждам
цък 1
цък 2

# 351
Силвинце, много, много сте сладки двамата. Направо  снимките на двама ви гушнати са разтапящи. А мама е истинска красавица.
Ритко, така е, ама я си помисли -един ден като ви дойдат двама златни зетьове и за благодарност, че сте отгледали две прелестните дами,  ви носят на ръце ,а? Найш кво ще ви е Убаво!  Mr. Green А няма ли варинат за мъничко да оставите Лорина на някоя баба и вие с  тати да се отдадете на мъничко спокойна почивка - дори за няколо часа. Ако няма друг вариант - прати ми момата -аз ще я гледам. И без това ми е слабост,а и млечна сестра на Дари.  Grinning
Вихрогонче , и аз съм така - вечер след като всички заспят е време само за мен. И най-важното само тогава вкъщи цари тишина. Иначе покрай двамата герои е много шумно. Имат два приятни навика - или и двамата свирят със свирки , или се надкрещяват - това последното отскоро. Ама им носи голяма радост. На нас с Митко също. Ама като ни дойдат хора на гости явно шумът им идва в повечко, щото им прави  впечатление.  Mr. Green Пък на мен ми е хубаво да ми е шумно, а също и късно вечер да ми е съвсем тихо. Само това искам от Бог -децата да си ми живи и здрави и все така буйни и жизнени и ние покрай тях да им се радваме на щуротиите. Отнесох се.  Embarassed

# 352
  • Варна
Страхотно пънкарче си отглеждаш, Силве! Simple Smile

Светле, поне докато играят шах не са ли по-мълчаливи!?  Mr. Green

# 353
Светле, поне докато играят шах не са ли по-мълчаливи!?  Mr. Green

Ми те са ми толкова умнички, че нямат нужда от време и тишина за мислене.
Малее, като се чета стигам до извода, че имам перфектните деца. Що тогава така успешно ме изкарват извън кожата ми често? Joy

Сори за спама, ама не се въздържах.

# 354
Ритка едно голямо гуш! Hug Опитай се да си спокойна мила, бебка има нужда от това. А на Лорка много целувки и да слушка мама! Heart Eyes За люлката - майка му я подари като дойде да го види, но наистина е с доста седнало положение и затова още избягвам да го слагам там- предпочитам шезлонга, той е спо легнало положение и като му пусна и вибрациите така се успива. Wink
Зори много се радвам, че с Жорето всичко е наред! Hug
Светле ела на гости и ще го гушкаш Анджи колкото искаш.  Hug Той така или иначе сега се чувства малко пренебрегнат- нали вече не е на първо място. А празничните неща ,които си сътворила са чудесни! Hug
Силве много сте сладки! Hug

# 355
# 356
  • София
Светле, как да я оставя Лора като само ще я мисля, аз за нялолко часа като я оставя и звъня по няколко пъти да ги чуя как са и т.н.  Simple Smile
Иначе и аз съм си го мислила, но ще видим как ще се наместят нещата.
silviayo , голяма красота си имате вие, пу- пу- пу .    Heart Eyes

Ралке, а вие в кои паркове се разхождате, да вземем да се възползваме от хубавото време и да си направим една срещичка.

# 357
  • Варна
Момичета много ви благодаря за поздравите и пожеланията  Hug От 25-ти вечерта съм се развихрила в кухнята, реших да почерпя на работа с неща приготвени от мен. Пожеланията преминаха през 1, 2 до 3 бебета и близнаци  Mr. Green Вечерта кумовете ни бяха на гости и празнувахме до късно. Черпя ви виртулано с част от нещицата, които правих

Фивка май вчера не е писала newsm78 Надявам се да се е отдала на дълго празненство с любими хора...

Никче снощи влязох набързо в интернет от gsm-a ми. Прочетох прекрасната новина и ми дойде като още един подарък за рождения ми ден  Heart Eyes. Желая ти от сърце щастлива бременност и едно красиво братче на Бела. Много ме изненада, аз не съм те подозирала и много много се радвам.
Ритка, Зори  Hug
Светле много красиви творения.

# 358
  • Варна
Леле, Фив, какви са тия невероятни красоти??? Непременно разкажи подробно кое какво е, дай рецепта, изглеждат страхотно интересно. Подкрепяме пожеланията на колегите и кръстниците, и най-вече - горещи изблици от любов!

Аз напоследък съм на кулинарна вълна, пробвам разни нови работи. Е, някои отиват директно на боклука ,но поне желание имам.  Mr. Green

# 359
  • София
Фивка,страхотни красоти си направила,браво на теб!И аз чакам с нетърпение подробности и рецепти! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт