"Вип денс" - тема 7

• 28 790
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Да, Кристина е в рекламата на бонбоните, а Деан на водката.
Ирландката беше отвартителна Stop

# 556
Тереза ако излезе сама ще направи два тройни скоко и кака Нешка ще каже-Ето това е олимпиец,представя България...бля бля бля

# 557
Shockedдеян и кристина на първо място, лелееееееееееее

#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

За рекламата - ясно значи, тя е, че викам да не ми се привижда вече. Mr. Green

# 558
Тереза ако излезе сама ще направи два тройни скоко и кака Нешка ще каже-Ето това е олимпиец,представя България...бля бля бля

Точно  #2gunfire #2gunfire

# 559
Кой отпадна?

# 560
Нед и Ники Sad

# 561
# 562
И мен ми е мъчно за тях.
Имам си два отбора, които чакам с нетърпение да махнат, ама няма да стане.

# 563
  • София
Ууу  newsm51 smile3508  love001
Всички гимнастички и спортисти на финала разбира се  Crossing Arms
Чудесно. Точно на тези отбори симпатизирам.

# 564
Райнето е права, горката да е обидена. Гимнастичките със ефектните шпагати и отскоци са най - добрите според бившата треньорка Нешка, а къде отива танцът, като изкуство.? newsm78

# 565
  • Русе
Деян не съм го видяла на рекламата на водката, но участва в рекламата на чипс Торнадо.

# 566
Райнето е права, горката да е обидена. Гимнастичките със ефектните шпагати и отскоци са най - добрите според бившата треньорка Нешка, а къде отива танцът, като изкуство.? newsm78

Именно. А и самите им изпълнения не са за 30 на отборите на гимнастичките и Данчо, просто като ги гледаш не са за 30.. Мн ги лансират, да им дават реалните оценки  Crossing Arms

# 567
Нали ако им дават реални оценки,те първи ще си тръгнат?Как мислите,че ще го допуснат? Crossing Arms

# 568
Не,че нещо ама това ми изглежда гнила работа.За 2ри път за на първо място и винаги се измъкват.А са доста скучен отбор. Shocked

Защо скучен? Аз примерно много ги харесвам и ако бях гласувала сега в петък, точно за тях щях да си дам гласа и смс-а.

# 569
И аз не ги харесвам като отбор, но всеки си има мнение, нормално е  Peace
А това, че ако им даваха реалните оценки на гимнастичките, щяха да си тръгнат по-рано, определено съм съгласна. Според мен с това лансиране, даже и да са мн добри отборите, самия зрител се дразни прекалено мн от това и отборите му стават антипатични  Sick Не казвам, че Анелия и Ники танцуват по-зле от Нед и Николета например, но просто самия им отбор ми е антипатичен..

Общи условия

Активация на акаунт