Тъкмо ставам и какво да видя: 1. Навън пече страхотно слънчице
2. Новата темичка е 6, браво Миноличка!

очертава се хубав ден!

Да не би да си се занимавала професионално с фотошоп. И аз си правя някои колажи, но работих известно време във фото, та от там започнах с фотошопа./напоследък не ми остава време/

Много здраве и любов ти желая!
всички да са здрави
Аз снимката от колажчето мисля да си я извадя и сложа в рамка,ще извадя и за бабите и дядовците и те да се радват.....от тези компютри и фотоапарати нямам една снимка всичко е в компа,а друго си е да си я гледкаш в рамка
Хайде бързо да оздравяват всички болни,никакви температури искам само усмихнати сладки дечица

ние само ако ни харесат,ако не няма да се бутаме в шамарите 

! Ние отбелязваме скромно всеки месец и така ще е до 1-вата годинка!
А 6 месеца си е нещо повече ... е, не че ще е нещо кой знае какво, но утре ще поръчам торта някаква и ще се съберем (не на заведение, че с тези грипове, а и аман от заведения вече
). Ще отбележим повода в бабата, а тя вече му е купила страшно сладък подарък! Сега и ние тр да се поразтърсим за нещо 
. Той, миличкия, си отваря устата, но като преглътне и му се повдига ... и не го мъчих повече! Но днес с ухота изяде 190 гр пащърнак+картоф и след това 70 гр тиква+картоф
[/color] 
Днес му дадох и аз карфиол (добавих го в пюре от картоф + морков) и си го изяде с кеф , но може и да не го е усетил , защото беше много малко