моля дайте съвет и подкрепа

• 2 147
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Не ги съди толкова строго, и аз не бих разрешила на 16г си дъщеря, да ходи на хижа с 26годишен. Доколкото разбрах боя е бил инциденен, след като си избягала. И не се съмнявай, че наистина са се притеснили, колкото и да са строги с теб, те те обичат. Това, че не са те притеснявали в общежитието, показва че ти дават значителна свобода. Нужно е било само да се съобразяваш с тях, когато си отидеш вкъщи. На всеки му се е налагало да "прави поведение" пред родителите си, това е един от минусите в тийн-периода, но пък плюсовете са толкова повече...

# 16
 Леле хора какви ли са тия жени дето ги пишат такива!  Shocked  А аз си мислех,че аз съм зле...Трябва да си тотално изпръщял за да седнеш да пишеш такива неща и да си вярваш.Да ви се оплача мама на Диан ме призовава на среща??!!!След всичко,което писа и лъга.Писала ми е на лични,че ще иска лично да ми покаже епикриза и на кой дом дарявала ooooh!  Съжалявам мен ме е страх от нея не искам да я виждам!И аз се осъмних още на първото ЛС,което ми писа.Вие представяте ли си болан жена иначе така добре си формулира постовете и сумати имот иконки използва и плащала заем на починал,което го няма в повечето случаи и първо каза Шумен после ми писа че е в Царев брот (който не знае там има клиника за психично болни).Оттам разбрах,че си прави меко казано бъзик.Жалко,че се шегува с такива неща наистина жалко!Благодаря на мамчетата в действие,които веднага са я хванали и разобличили!   bouquet   

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 19:07 от Lucky bamboo

# 17
Леле хора какви ли са тия жени дето ги пишат такива!  Shocked  А аз си мислех,че аз съм зле...Трябва да си тотално изпръщял за да седнеш да пишеш такива неща и да си вярваш.Да ви се оплача мама на Диан ме призовава на среща??!!!След всичко,което писа и лъга.Писала ми е на лични,че ще иска лично да ми покаже епикриза и на кой дом дарявала ooooh!  Съжалявам мен ме е страх от нея не искам да я виждам!И аз се осъмних още на първото ЛС,което ми писа.Вие представяте ли си болан жена иначе така добре си формулира постовете и сумати имот иконки използва и плащала заем на починал,което го няма в повечето случаи и първо каза Шумен после ми писа че е в Царев брот (който не знае там има клиника за психично болни).Оттам разбрах,че си прави меко казано бъзик.Жалко,че се шегува с такива неща наистина жалко!Благодаря на мамчетата в действие,които веднага са я хванали и разобличили!   bouquet   

ooooh! Представяте ли до къде се шири човешката глупост...В началот си мислех че цялата история била за пари и дрешки, но явно и за това не е. Вече даже не ми е смешно. Момичето наистина е болно...
Съжалявам за спама Embarassed

# 18
И аз съжалявам за спама  Embarassed , но да кажа за мама на Диан , аз точно това си помислих още от самото начало ,че жената е с психически отклонения . Познавала съм такъв човек-жената на моя вуйчо беше шизофреничка . На пръв поглед умна , говори хубаво , красив почерк... само ,че вуйчо ми никога не знаеше детето му къде е , като помъкнеше братовчедка ми по месец я нямаше / из разни градове и села се разтъкаваше / и все гонеше вуйчо ми , че я биел ,че я тормозел и какво ли не ...накрая се самоуби.

# 19
извинявам се за спама но да се вклю4а
в4ера в тази тема,една мама пита авторката дали сама си измисля историята,при което последва "леко" глпав пост на ПИпИляшката и след това аз попитах да не би това да е един и същи 4овек(заради сходството в имената)....и днес тези трите поста липсва....

Общи условия

Активация на акаунт