Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
страхотни вкуснотийки  Peace но напоследък имам чувството че съм в сладкарница всяка втора снимка е или тортоа или кекс Simple Smile

# 211
Лелее,от всичко,което видях на тази страница,ми потекоха лигите,велики сте абсолютно всички Hug
Нашият обяд-пилешка супа с гъбки и много лимон,за профилактика на грипа Wink,пиле със зеле и една разядка с извара,майонеза,чесън и още нещо.

# 212
Маме, как печеш тиквата? Пека често, с кората надолу, нагоре, но сладостта все остава в тавата. Искам тиквата да ми е сладка.

Може ли аз да ти подскажа,понеже снощи пробвах по рецептата на Бении за карамелизираната тиква,където всяко обелено парче се овалва в захар,реди се в тавичка със съвсем малко вода на дъното и се пече до омекване.Аз поръсих и орехи и канела,пекох под капак в йеана,после оставих малко да се запече на горен реотан.Тиквата стана по-сладка,отколкото харесвам,така че на теб сигурно ще ти е Peace.

# 213
  • забравих си мисълта...
Току що се прибирам и се чувствам страшно изморена и гладна. Откровено казано направо си е безразсъдство да влиза човек гладен в този форум, знаете за какво става дума, нали???

От мен щрудел от многолистно тесто и сирене.

# 214
PURE ELIXIR, тя и Мамето ми отговори в друга тема, но и твоят начин ще пробвам. Много обичам печена тиква Laughing. Благодаря ти  bouquet!
Кой каза сладкарница Mr. Green:

Меденки

# 215
Еи ама че вкуснотийки. Човек може да стане 200 кила само като гледа. Simple Smile
Аз отдавна не съм имала време да се вихря в кухнята, но днес спретнах един Качамак в гювече.

# 216
Зайке, как направи качамака в гювечето?

# 217
Зайке, как направи качамака в гювечето?
И аз му хвърлих око Blush
Зайке,моля те кажи Hug

# 218
Нордина,много е вкусен бързия ти обяд! Simple Smile
catwalk,сладкия кекс май е много сполучлив! Wink
@ИВКА@,прекрасна Рошла! Grinning
viara.an,пилето с ориз е много хубаво!Толкова апетитно изглежда! Flutter
kostilq,морковения сладкиш е чуден!И с тази глазура отгоре!Мечта!!! Party
Marieta,грабвам ти салатките! newsm22
zaika baika,разкошен качамак!И моята майка го прави с такава форма,вари го в чугунено казанче.Много е вкусно! Heart Eyes
beniii ,и ти няма да оставиш семейството гладно!Разядката с извара ми е любима!!! Party
Вени,свалям ти шапка за многолистното тесто!Каква играчка е това...... Crazy Crazy Crazy

# 219
polin_a,меденките как ги направи?Супер хрупкавки изглеждат! Heart Eyes

# 220
Мацки, нямаше ме два дена и вие сте  натворили такива вкусотииииииии
Май съм пропуснала рецептата на фунийките, някой дали може да ми я даде?
Много вкусотии видях, аз след малко ще пусна менюто в нас  Mr. Green

# 221
  • Torino,IT
Здравейте кулинарки, много вкусотии, разноглед да стане човек, ми то сега в тези студени дни сладичко си трябва на душата Peace
Бени, а супата ти е....ммм, дояде ми се, също и качамака на Зайка.
Аз днес се заигравах с едни канелени охлюви с маслено тесто, част от тях сиропирах , другите оставих така, че само аз обичам сиропирани сладкиши, много ми харесаха, сега цялата къща мирише едно предколедно... Wink Laughing
Ето сиропираните

и не

рецептата оттук

# 222
  • Brussels
Ей, заразихте ме с тези сладкиши  Shocked, и аз забърках един много лесен и вкусен
Холандски сладкиш

# 223

Качамакът на zaika baika как изглежда самооо Heart Eyes, от сто години не съм яла качамак.  bouquet

Lindita, чак тук ми замириса на канела и масло, обичам ги тия аромати целогодишно! Много апетитни охлювки!   bouquet

Голи сърми

и питка набързо.

# 224
Селма, ето ТУК писах за меденките Peace.
Ала-Бала, забравих да ти благодаря за линка  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт