ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Що бе Галке, има ли съмнение за некой кой е бащата??? bowuu bowuu bowuu bowuu

то за нас нема, ма тогава и слепите и глухите-като Есмер де hahaha hahaha
щеха да разберат за бебето и онзи Прът не можеше никой да заблуди #2gunfire

# 586
Мараба Есмерситки Hug
Качили са цялата музика от филма в Лапачето в mp3 формат. Който иска....

Сега няма да се обяснявам, 'щото още вчерашнат серия не съм изгледала, а сега започвам да тегля днешната...какаво става с тоз' сайт newsm78 От около седмица една серия я тегля 4-5 часа #Crazy Си е..о майката #2gunfire

# 587
оххх,момичета,много ми е кофти като гледам тази Мелек до Есмер ..... никак не е на място там , а бабичката егати и сватовницата - то ако се гадае по сънища - аз всяка вечер сънувам Есмер ,тва значи ли че трябва да му предложа брак ? newsm78
Пфуууу,пък и такова хубаво име( Ангел)  на такава противна героиня.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 588
Приемните майки вземат деца само през почивните дни. така че какво се възмущава те,  че не е винаги при тях.. Peace

# 589
Приемните майки вземат деца само през почивните дни. така че какво се възмущава те,  че не е винаги при тях.. Peace

Не ни облъщай внимание. Ние се възмущаваме от всеки,който не се казва Есмер.

# 590
Що не се срещнаха в тази серия  Thinking сега цял уикенд ще ги мисля  ooooh!
Само  от едно нещо съм доволна в този епизод - оправиха панталоните на Есмер и с тоя чепик..... много добре изглежда от кръста надолу /пък и нагоре Mr. Green/
И това е посветено на Алито:
Аз пък като всички вам
си харесвам Сарухан,
може и Али в замяна
да го гушна под юргана.
Първо зъбки ще оправи
и мустаци ще забрави,
малко пяна,душ и гел
и тогава виж,че взел
да прилича на човек
ще го ползвам в студ и пек.
Мисля си обаче аз,
чак изпадам във екстаз,
че добре ще ми е с двамата,
нямам нужда от пижамата.  Mr. Green

# 591
АЗ съм от ЕСМЕРКИ ТЕ..,но защо плюем филма?  bouquet Embarassed

# 592
АЗ съм от ЕСМЕРКИ ТЕ..,но защо плюем филма?  bouquet Embarassed

Защото сценариска е кака Ни

# 593
  • при най-добрия мъж...
На тая серия много набрах #Cussing out
Мелек хич не му отива.Той бизнесмен голям,кандидат за премиер,пък годеницата му селска хубавица.Нещо не ми се връзва.А и оня пламък в очите,с който гледаше Езел го няма.
Страхотен артист е нашия човек,направо ревнах заедно с него като излиташе самолета.А и забелязах,че година по-късно беше си върнал жестокия образ на Синан Кръстоносеца от началните серии.След като се влюби в Айлин,стана по-мек,благороден,а сега е същия студен и рязък мъж,който беше преди.
Евала,Сарухан,аби!

А Алито #2gunfire #2gunfire #2gunfire Няма такъв долен усулсекиджия.Намърда се между тях,рева,тръшка се,тумор в мозъка си докара от рев и пиене,но най-накрая постигна своето.Възползва се от съжалението и братската обич на есмер,за да му вземе най-ценното-Езел.
Ей такъв веднага да го застреляш,пак ще е късно.

Сори за дългия пост,ама трябваше да изригна,че ми се насъбра.

# 594
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Как да не го плюеме....такъв сценарен бъркоч трудно се среща вече станахме разногледи!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Некви герой се появяват.....после магически изчезват.....некви ги фане липсата....па земем да се чудиме - тоя къде отиде....и изведнъж некой го пуска с парашут у серията....и ние пак.. #Crazy #Crazy #Crazy
Некви сцени от Матрицата....батални ли са , кви са....Есмерсито като стреля , се едно е с къртечница а не с пистолет....Иначе Сару много добре се справя ....за него само СУПЕРЛАТИВИ!!!! Blush Blush Blush
ОФФФ, СВЪРШИХ!!! bowuu bowuu bowuu

# 595
Не мога да гледам такива раздели ...  ААа а спред мен стъкларят знае за бебето,че е на Есмер ( или е много умен или е той е бил онзи ,дето избяга с камерата през прозореца)

# 596
  • България
Момичета,някоя от вас може ли даде линк към днешната серия  Praynig Praynig PraynigВ Лапаче я няма още,а във бокса не я намирам(може и да не е качена де)

# 597
Това е посветено на сценаристката  Mr. Green
Мили мами,мили дами
още не е за пижами,
я хапнете си сега
шан фъстък и баклава.
Наш Есмер обича знам
по-закръглени от нам.
Трябва вашата снага
точно като на абла,
в номер XXL да се побира,
та Есмер да не придиря.

Хубаво ни е момчето,
но женчето е проклето,
от сценарий не разбира
и мъже то не подбира.
Нещо филма не върви,
сценариста е на "Ви"
със сюжетите чудесни,
зрителите са й бесни.
Я абла ти помисли,
сцени с ласки напиши,
да зарадваш тези дами,
форумите пълни с мами.

Що не вземе таз жена
дет прилича на абла,
път далечен да поеме,
та да махне свойто бреме
от Есмер и от Сарухан,
та да дойде той при нам.
Да го храним с баклавички,
да го приласкаем всички,
да се чуства като цар
като филмов господар,
да забрави за дома
дето чака го абла.

Нека нашата абла
да остане тя сама,
малко да се притесни
килограми да свали.

# 598
Момичета, някой беше пуснал линк към сериите на турски. Там бяха целите, а не на части. Моля, ако може някой, да го пусне пак. Утре мисля, да ги видя в оригинал, че тези резачки на Нова, много ме дразнят.

# 599
   bouquet   hahaha хубаво би било и на аблата да го пратим   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт