ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,някоя от вас може ли даде линк към днешната серия  Praynig Praynig PraynigВ Лапаче я няма още,а във бокса не я намирам(може и да не е качена де)
Току що я качиха Peace

# 601
  • София
Приемните майки вземат деца само през почивните дни. така че какво се възмущава те,  че не е винаги при тях.. Peace

това не е вярно, децата се отглеждат в семейна среда, другото е само срещи Peace
това не е плюене по филма, просто сценаристите не са си свършили добре работата. #Cussing out
не може да почнат нещо с некои хора, после те да изчезнат ей така, да не говорим за дете #2gunfire
Мурат също го фана липсата, пак заспа зимен сън, ма сега и при Ниран не се мярка #2gunfire
Indira , много точно си го казала-тая Мелек като Пепеляшка до наштУ момче #Crazy
обаче адмирации за Сару, като излетя самолета си ревах като магарица, нищо че съм го гледала вече Sick Sick Sick Sick

# 602
Галее ,не искам да съм нагла ,ама както се реши да осиновиш Али,дай  тъй и тъй ще ходиш на там, земи че прибери и Есмер - те нали двамата един без друг не могат ....
Ние ще помагаме с каквото можем .....  newsm53 newsm12
Зизу гарантира,че няма да ти излиза скъпо откъм облекло ....

# 603
Здравейте,сега отново изгледах вчерашната серия.Нямам думи за сцените когато Есмер посяга да прегърне Езел и в следващия момент отдръпва ръце.Любовта му се чете в очите,а ръцете не намират сили да се протегнат.Много мъка в тези серии.
А за Али -нямам думи,лигльо и половина.Хем завистлив хем ревнив.

# 604
Момичета,някоя от вас може ли даде линк към днешната серия  Praynig Praynig PraynigВ Лапаче я няма още,а във бокса не я намирам(може и да не е качена де)

Качиха серията в Лапаче.Аз в момента я тегля.Но върви много бавно.Давам линка.
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&category=25

А сега - добър вечер на всички.На новодошлите добре сте ни дошли и не ни напускайте.

# 605
  • София
Галее ,не искам да съм нагла ,ама както се реши да осиновиш Али,дай  тъй и тъй ще ходиш на там, земи че прибери и Есмер - те нали двамата един без друг не могат ....
Ние ще помагаме с каквото можем .....  newsm53 newsm12
Зизу гарантира,че няма да ти излиза скъпо откъм облекло ....

аааа, Тони, с Алито ми е свършена работата-подстрижка, изкъпване, бръснар и до тук ooooh!
че те много инвестиции бе #Cussing out #Cussing out
за останалото-срещу природата не се рита, то нали го видиш какъв е гол охлюв #2gunfire #2gunfire
аз затова не разбирам къв беше смисъла да късат наште двамата newsm78 newsm78
ми Езо да си го беше придружила до Америката, пък Есмер като не може да иде с тях, да я чака , той и без това толкоз я е чакал Thinking
а не да се мота с некаква с влажен поглед #Cussing out #Cussing out
Иначе Есмер го прибирам веднагически Blush Blush
почнах да тренирам с издухването на косата, немощно бабе ще си намеря, ша цаня една комшийка Wink и парцалена кукла ще си натъманя и съм готова newsm03 newsm03

# 606
  • България
Момичета,  bouquet

# 607
pikolo smile3501  bouquet rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao
Кандидат за премиер ли е? Аз това не съм го разбрала. А сега работи ли още за Организацията, нали каза на Шереф че минава от другата страна?
То и мойто бебе е точно 4-5 месечно, но е наполовина на Езелкиното.. ooooh!, не е логично да е на такава възраст, то е поне 8-9 месечно според мен. #Crazy

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:34 от vanny_76

# 608
Това бебе стана историческо. То не може да седи,на колко месеца е тогава?

# 609
  • при най-добрия мъж...
почнах да тренирам с издухването на косата, немощно бабе ще си намеря, ша цаня една комшийка Wink и парцалена кукла ще си натъманя и съм готова newsm03 newsm03

Аз издухването го осъвършенствах,кашлицата също.Бабе си намерих и на сина лимките прибрах.Сега остана да измайсторя една парцалена кукла и съм готова.Утре мога да ви чакам на пристанището,аеропорта или на магистралата.Само кажете от къде тръгваме да атакуваме Grinning

# 610
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооооо.... седи,седи у понеделник ще видиш как добре се справя....незнам що се зароди този спор?  newsm78 newsm78 newsm78 Смятам ,че голяма част от нас сме гледали бебета, а други и в момента го правят....и имаме представа как изглежда 3 месечно бебе....но секи си има мнение по въпроса и спора тука е излишен!!!! bowuu bowuu bowuu

# 611
Индира,аз мисля да се разделим - варненките по море, софиянките със самолет , пловдивчанки ще прецапаме Родопите, че са ни в съседство  и само ще чакаме знак да го сгащим от няколко страни. При подаден сигнал вадим бабите и почваме да ги пренасяме на ляво и надясно до пълна победа  smile3508 smile3521

# 612
Добър вечер Саруханки-мацоранки :hug
Днес си купих вестника ТВсага искуших се кът видех нашето момче на цялата първа страница Rolling Eyes Shocked
Статийката си я знаете ,многократно е превеждана във темата .
Но още повече се изкефих че измежду избраните снимки на Сару и мойта любима са пльоснали newsm53
  bouquetтаз дето МАР-Томова е пуснала одеве.

# 613
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Аз издухването го осъвършенствах,кашлицата също.Бабе си намерих и на сина лимките прибрах.Сега остана да измайсторя една парцалена кукла и съм готова.Утре мога да ви чакам на пристанището,аеропорта или на магистралата.Само кажете от къде тръгваме да атакуваме Grinning
Индира земи чартъра от аеропорта и кацнете у София да ни земете с Галка Naughty Naughty Naughty Naughty

# 614
  • София
айде, компромисен вариант-бебето е седмаче hahaha hahaha
нали е от Кръстоносеца-бързо и експедитивно-бързало е да се появи, че му писнало да слуша на Али хленченето #Cussing out #Cussing out
а Езо и Али не са ли в къщата на Есмер newsm78 newsm78
егати, да живееш в дома на този на когото си гепил мацката #2gunfire #2gunfire

Индира, чакай ме на пристанището hahaha hahaha
само да не преобърнем кораба-мецанки саруханки,немощни бабета, кукли и кво ли още не Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт