ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 646
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Индира,аз мисля да се разделим - варненките по море, софиянките със самолет , пловдивчанки ще прецапаме Родопите че са ни в съседство  и само ще чакаме знак да го сгащим от няколко страни. При подаден сигнал вадим бабите и почваме да ги пренасяме на ляво и надясно до пълна победа  smile3508 smile3521
Тонка тебе че те превозиме с хиликоптера....че докаде изодиш планината купона вече ще е свършил.....стегай бабчето и чекай включване!!!!! Peace Peace Peace

# 616
  • при най-добрия мъж...
Добре де,каква е гаранцията,че е забременяла последния път?
Ами ако е забременяла от предишните?
Верно,че много неща и се случиха,ама то се е оказало корава семка и се е задържало fertilization

Утре съм на пристанището,няма начин да не ме познаеш Гале,метнала съм една баба на гръб,малко се дърпа,ама ще свикне Joy

# 617
Спокойно момичета, всичко ще си дойде на мястото. Аз също се дразня от появата на Мелек,но все пак това е филм.Краят е хубав за Езел и Есмер , а Али влиза в затвора за 20 год.

# 618
момичета,аз заминавам за уикенда,така че след като изпишете тази,спокойно си пускайте нова тема  Peace  bouquet

приятно гледане  Flutter
Ще имали кой да ни пусне новата темичка smile3523или ще го загазиме съвсем.
 Praynig Praynig Praynig

# 619
Добре де,каква е гаранцията,че е забременяла последния път?
Ами ако е забременяла от предишните?
Верно,че много неща и се случиха,ама то се е оказало корава семка и се е задържало fertilization

Утре съм на пристанището,няма начин да не ме познаеш Гале,метнала съм една баба на гръб,малко се дърпа,ама ще свикне Joy

Напълно съм съгласна. Може ли аз да бъда бабката . Тя една слабичка,такава и той не може да й откаже.
Аз няма да говоря за внучката... Mr. Green Mr. Green

# 620
  • при най-добрия мъж...
Спокойно момичета, всичко ще си дойде на мястото. Аз също се дразня от появата на Мелек,но все пак това е филм.Краят е хубав за Езел и Есмер , а Али влиза в затвора за 20 год.

Миличка,ние сме доста наясно с края,гледали сме го по няколко пъти,но все пак по правилата на темата за предстоящи събития използваме бели букви.
Справка:1 страница

Павлина,сори диър,ама ти мойта бабка няма да играеш.Да не стане работата вълк в овча кожа-уж баба,пък първа си се метнала на Есмерко на врата Joy Joy Joy

# 621
Охх , курдисала съм 2 бабета, ама малко не ми повярваха като им казах ,че цял дан "на ръце" ще ги нося.... Ама за куклите ми е проблем ,че в наща къща отдавна не се използват ..... та ще пускам обява "Заменям режисьорско щракало за парцалена кукла" ....

Аз ще съм по суша,че на бабетата им прилошава като се качат на кораб ....

# 622
Верно,че много неща и се случиха,ама то се е оказало корава семка и се е задържало

То сигурно затова и бебето изглежда голямо newsm30 от голямокоравата таткова семка Joy Joy Joy

# 623
  • Варна
Момичета какво се чудите за бебето. Много просто това е още едно доказателсво , че е на Есмер. Все пак това е супер Есмер и детето му не може да е обикновено.  Peace

# 624
  • при най-добрия мъж...
Тони,джанъм,подписа ти е страхотен.
Даже си го сложих днес разпечатан с големи букви на работното място наред с другите ми две любими фрази,но за да не спамя няма да ги пиша сега.

А за бебока аз не мога да се начудя от де се взе такова бяло.Трябваше малко по-мургавко да го намерят.

# 625
  • Варна
А видяхте ли сина на Езел и Есмер след 20 години.  Shocked Като голям ми прилича повече на Али отколкото на Есмер.  ooooh! ooooh!

# 626
Охх , курдисала съм 2 бабета, ама малко не ми повярваха като им казах ,че цял дан "на ръце" ще ги нося.... Ама за куклите ми е проблем ,че в наща къща отдавна не се използват ..... та ще пускам обява "Заменям режисьорско щракало за парцалена кукла" ....

Пък аз и баба си имам и кукла си имам  smile3534

# 627

Миличка,ние сме доста наясно с края,гледали сме го по няколко пъти,но все пак по правилата на темата за предстоящи събития използваме бели букви.

Павлина,сори диър,ама ти мойта бабка няма да играеш.Да не стане работата вълк в овча кожа-уж баба,пък първа си се метнала на Есмерко на врата Joy Joy Joy

Даже не съм и мислила за врата. През цялото време друго ми е в ума.

# 628
Благодаряя... Заслугата е на МАрк Твен,а аз съм един любезен пладиат,ама поне ме олицетворява 1 към 1.

АА,Зизу,отчайвам се - мен ме е страх от високо и на хеликоптер не се виждам... В краен случай може,ама има вероятност бабите да пристигнат без мене ....

Magosniwa ,ти ме  хвърли сега в размисъл? Да не излезе накрая,че от всяко съвместно съжителство се "поражда нещо трайно" .... newsm78

# 629
  • при най-добрия мъж...

Даже не съм и мислила за врата. През цялото време друго ми е в ума.

Ето,знаех си аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт