ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 868
  • 928
  •   1
Отговори
# 885
Съгласна съм, че персонала е отговорен и е трябвало да уведоми майката, но едно от обвиненията на Елена е, че на детето му е дръпнато ухото,и то се сцепило /което не е видно на снимката, на нея се вижда драскотина/ че очилата са счупени едва ли не от учителката, когато е наказвала детето...и тн... Това са доста по сериозни обвинения от това, че не са я уведомили своевременно.

# 886
Не пуска тя репортажи по телевизията, а жулналистите са преценили явно, че има основание, иначе нямаше да пуснат.

Ееее...хайде стига де:)))Не пускала тя репортажите:) Сигурно  с пистолет опрян в главата я замъкнаха в студиото на "Здравей България" барабар с близнаците, сигурно и про бг папарашката си направи репортажа с нея, децата и мъжа и.И нали не мислиш, че има някакво разследване преди репортажите?! Медиите търсят истории, интриги и сензации.Ако си гледала Елена при Милен Цветков сигурно си спомняш, че след като Елена излезе от студиото МИлен и Лора имаха малък спор отностно случката и Лора въпреки, че няма деца беше доста права и с добра интуиция.

# 887
 ooooh! ooooh! ooooh!, защо се хабиш да спориш, няма абсолютно никакъв смисъл.

# 888
Направо се чудя как така ни оставиха модераторите да си кудкудякаме толкова дълго  newsm57 newsm57 kyllmg smile3530 smile3529
 newsm26 newsm25 newsm50 spam2 fight

Видно е че в темата всеки си знае неговото си и не отстъпва. Видно е, че темата вече изобщо не е приятна за четене. Всички казваме какво нелепо дрънкане е тук и продължаваме да ... дрънкаме.
Хайде, дайте да си караме весело празниците и да не се нападаме повече  Peace

# 889
Искам да кажа, че изчетох темата /имах време, направих го/ и в никакъв случай не мога да подкрепя майката.
Смятам, че е решила да очерни градината доста преди това и е видяла сгоден случай, когато е имало кръв по ухото на детето И. Сега вече толкова започва да си вярва в твърденията си, че не може и да се откаже и да си признае дори и пред себе си, че въобще не е имала повод да го стори, защото : тези деца са си блъскали главите по земята /винаги могат да си причинят цицина/, тези деца са били проблемни и са се държали като стресирани, доста преди случая.
Някъде в началото се казва, че децата са заведени при сестрата. Съжалявам, мили майчета, но и аз да бях госпожа и всекидневно да се държат по този начин децата /да си блъскат главите, да си мятат очилата, да се бият/ и аз щях да заведа децата при сестрата и при условие, че не е нищо сериозно, както се е и оказало - нямаше да се обадя на майката.

# 890
Децата  въобще ли не говорят  ,че да  кажат  какво точно е  станало.Не знам какво да  кажа.

# 891
А, Бо, и като отидеш довечера и видиш кръв по блузата и червено по ухото - ще си замълчиш и няма да питаш защо не са се обадили Shocked

# 892
А, Бо, и като отидеш довечера и видиш кръв по блузата и червено по ухото - ще си замълчиш и няма да питаш защо не са се обадили Shocked

viliko, до колкото разбрах, не се знае дали е кръв по блузата. Или се разбра?
Не претендирам да съм изчела всяка думичка от темата, но 90% от нея - да.
И моля, те не ме вкарвай във филмите, които майката ви прожектира.  Wink

# 893
Аз пък не съм изчела темата изцяло.
Но...определено бих полудяла, ако си взема детето с кръв и рана от детската!

Само да вметна - отива колегата да си взима детето от градина, нещо, което принципно жена му прави. Така, взима го и гледа - облечено с чужда блуза. Пита го защо. детето казва: "Щото ми тече кръв и се преоблякох, за да не ми се кара госпожата". Човека веднага отваря гардеробчето и вижда окървавена блуза, пита от къде - детето се обръща и ухото му подуто и цепнато. Той отива при учителката, която спокойно заявява: "Ми не съм разбрала, имам 30 деца да гледам". Няма да изреждам какво последва...

# 894
...Няма да изреждам какво последва...

Какво последва? Защото не сме гледали нито един репортаж по телевизията, нито сме попаднали на гръмко заглавие във форума, та не сме разбрали;)

# 895
  • София
Не се знае кръв ли е, така че спри да навираш това в очите на хората. Докато не се докаже, че е кръв наистина, не може да се обвинява така голословно. Аз също съм взимала детето с огромен червен кръг на челото - Деси я е ухапала беше обяснението и самото ми дете го потвърди, еми да взема да подпаля градината, че не са ми се обадили ли?
Трябва да се докаже сериозността на инцидента, за да се обвинява персонала в неадекватна реакция, пиша го за хиляден и за хиляден път ще бъде поминато.

Ели, моля те, попитай адвокатите си, защото до колкото помня каза, че блузката е при тях, защо бавят експертизата, какво целят като не дават блузата за изследване и какво точно чакат и после ни пиши.

Аз пък не съм изчела темата изцяло.
Но...определено бих полудяла, ако си взема детето с кръв и рана от детската!

Само да вметна - отива колегата да си взима детето от градина, нещо, което принципно жена му прави. Така, взима го и гледа - облечено с чужда блуза. Пита го защо. детето казва: "Щото ми тече кръв и се преоблякох, за да не ми се кара госпожата". Човека веднага отваря гардеробчето и вижда окървавена блуза, пита от къде - детето се обръща и ухото му подуто и цепнато. Той отива при учителката, която спокойно заявява: "Ми не съм разбрала, имам 30 деца да гледам". Няма да изреждам какво последва...
Би ли изредила какво е последвало, как е санкционирана въпросната учителка и какво се оказа в крайна сметка, че  се е случило. Би ли била така любеза да цитираш градина, персонал, група и кога е станало това, защото взе солидно да ми писва от "една жена на пазара казала" и нещата се прключват до там! Нещо много сцепени и скъсани уши се появиха...

# 896
  • Brokenpromiseland
Viliko, разказваш градски легенди.  Laughing
А Вие майчета, ще се извините ли ако Ели представи някакъв документ в доказателство на това, че изцапаното по блузата е кръв,
защото такова изследване ще има, но е въпрос вероятно на време.
Как вие ще обсните ситуацията тогава?
Как ще оправдаете учителките?

Би ли изредила какво е последвало, как е санкционирана въпросната учителка и какво се оказа в крайна сметка, че  се е случило. Би ли била така любеза да цитираш градина, персонал, група и кога е станало това, защото взе солидно да ми писва от "една жена на пазара казала" и нещата се прключват до там! Нещо много сцепени и скъсани уши се появиха...

Какво е последвало - никой нищо не е чул и видял.  Mr. Green Вероятно детето е паднало и си е сцепило само ухото.
А практиката взе да показва, че саморазправата дава най-добри резултати - има ли кой да снима обаче?

# 897
Е, не сте разбрали и не е нужно да знаете подробности, просто отчитам факта, че подобни случки са факт!!!

bubcheto15, дали ще повярваш на жената на пазара си е лично твоя работа. Дали ще отчетеш факта, че има инциденти /назад споменах и за още един - как детето паднало от кълбото в двора от най-високото/ също си е твоя работа. Нито имена, нито градина ще цитирам, защото не съм аз родителя. Родителите избират как да се борят. Ели е избрала да даде гласност, моя колега - не го е счел като път.

НО...и най-лошата майка има право на справедливост.

Angel^wings - кое е градска легенда? Значи ако беше пуснал тема родителя - щеше вече да е достоверно, но сега - е легенда, така ли? Странна логика...

# 898
http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 17&Itemid=227 сори за спама,оба4е Ели не е единствената,която си търси правата  Peace И това предполагам е легенда

# 899
  • София

Angel^wings - кое е градска легенда? Значи ако беше пуснал тема родителя - щеше вече да е достоверно, но сега - е легенда, така ли? Странна логика...

Не четеш, пише го с ирония към тези, които като мене не вярват на недоказани истории преразказани от трето лице и в подкрепа на твоя разказ.
Не, няма да повярвам и няма да го приема като доказателство, че в случая на Ели е имала терор и малтретиране.
Няма нищо лошо в даването на гласност, но когато обвиняваш пред цяла България и сриваш авторитета на цяло ДЗ и персонала му, защото каквото и да ми говорите никой няма да различи учителките на Марти от учителките на близнаците, те всички вече минават под знаменателя - 38 ОДЗ, в което измъчват децата.
Поне напиши какво е последвало!

Общи условия

Активация на акаунт